1. Institución educativa
  2. Proveedor de servicios educativos y de carrera profesional
  3. Escuela de informática
  4. Centro educativo
  5. Instituto de capacitación en software

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Free Courses in Data Science, AI, Cognitive Computing, Blockchain and more

3,2

Medio

Legit site, BUT massively OUTDATED

Legit site, no idea what is everyone blabbering about. Got tons of certs and badges and yes, they are verified by IBM.

HOWEVER, this is what irritates me most - most of the courses are from 2017 or so, Python and its adjacent packages are not relevant anymore, code doesn't work anymore due to this (either in their JupyterLabs or Google Colab), so you won't learn one single practical thing.

Quite shame, brilliant website ruined by outdated stuff. Tried to text support multiple times due to this and only response I got back was "We're looking into this and get back to you as soon as we can." It's been weeks!

25 de marzo de 2025

Legitimate or Not: A Big Question for Cognitiveclass.ai!!!!!

Not even sure if this website is real. Lots of class but cannot get a response from anyone. They must hire people to monitor the questions that come through at the Cognitive Class AI website. When using the contact or support email address, there is always a "we will get back with you." Very stressful if you are trying to learn about a website and its content before you decide to invest all that time - even if it is noted as free. Claims to have IBM Badges related to a prior initiative called "Big Data University." I would not recommended until this website is confirmed for legitimacy.

17 de septiembre de 2019

¿Es ésta tu empresa?