CoinStats Opiniones 8790

4,1

Hola buenas. También he tenido la misma experiencia de alguien que me llama para desbloquear mi cuenta. Lógicamente no voy a hacerles ningún caso, pero me gustaría saber de donde han podido sacar mis... Ver más

Hola, me está llamando una persona que dice llamarse Olivia, diciendo que trabaja en vuestro soporte técnico, y me dice que tengo 3,4 Bitcoin, la cuenta la tengo bloqueada y solo podría acceder a ell... Ver más

1. Servicios de criptomonedas

Crypto Price Tracker, Market Cap, News. CoinStats is a cryptocurrency research and portfolio tracker platform that provides live prices for Bitcoin & 13,000 altcoins from over 400 exchange and wallet providers. We build CoinStats to save time for millions of investors and traders and help to manage all their crypto accounts together from one place.

Información importante

4,1

Muy bueno

9 mil opiniones

Suele responder en menos de 2 semanas

Muy buena app

Muy buena app! Brinda muchas herramientas para organizarte en las cripto finanzas.

19 de abril de 2023

Posible estafa. Deseo verificación

Me ha pasado lo mismo que Roberto y me ha llamado también la tal Olivia. Según ellos tengo 2,5 bitcoins en coinstats y me piden 630 euros porque mi cuenta esta bloqueada por motivos de seguridad y necesitan un ingreso para desbloquearla. ¿Como puedo saber si la información es cierta? ¿tengo algun sistema para poderme poner en contacto directamente con coinstats y verificar que no me estan intentando estafar?

27 de marzo de 2023

Dear user,

We are sorry to hear that! It was definitely an attempt to scam you! 🙁

Please never follow any instructions from anyone from an unverified source.Beware of accounts impersonating CoinStats. Do not share your personal information with people you don't know. Our team, admins, and support will NOT message you first. For more details on the subject, please the link below; it will clarify things for you.

Thank you.

Le fal algo pero no se que es!

27 de marzo de 2023

Respuesta de CoinStats

Hello, if you experience any difficulties, please contact our customer support at support@coinstats.app. Also, we’d really appreciate it if you could consider changing your rating. Thanks. 🧡

Estafa?

Hola, me está llamando una persona llamada Olivia, supuestamente es de vuestro soporte técnico, y me dice que tengo 3,4 Bitcoin, la cuenta la tengo bloqueada y solo podría acceder a ella si hago una inversión de 550€ para poder vender los Bitcoin, que ahora mismo serían 55000€, me hizo entrar a vuestra página para que lo verifique, ella desde su ordenador lo podía mover y navegar con mi cuenta por vuestra página, esto es cierto?

9 de enero de 2023

Respuesta de CoinStats

Hello dear Roberto. We are really sorry you had this kind of experience. Beware of accounts impersonating CoinStats. DO NOT share your personal information with people you don't know. We communicate with our users only through our official channels and we are never phoning or contacting the users first. Please make sure to always verify the identity of the person you are in touch with and never follow their instructions unless you are sure they are who they represent themselves to be. Meanwhile, we'd highly appreciate it if you could reconsider changing your rating. Thanks in advance. 🧡

Han robado mi wallet

Han robado mi cartera desde que la conectè a su plataforma. Han vaciado todos mis cryptoactivos

6 de enero de 2023

Respuesta de CoinStats

Hi there! We are so sorry for your experience. It was definitely a scam attempt. The scammers use CoinStats and other crypto platforms’ names in order to trick people and get money from them. Please contact us at support@coinstats.app and we will assist you personally. Meanwhile, we'd highly appreciate it if you could reconsider changing your rating. Thanks in advance. 🧡