Gaat slecht met klanten om zeggen dat ze boos zijn terwijl er rustig gepraat wordt hangt gewoon de hoorn op
Zijn niet klant vriendelijk pakken de telefoon niet op en als ze opnemen oordelen ze met dat je boos bent wat niet zo is wil me geld terug
No consta que solicite reseñas
Had ik maar eerder de recensies bekeken,dan had ik er niks besteld!
Maar de helft geleverd en geen communicatie ronduit waardeloos!!
Bestelling geplaatst en zou een gratis geschenk krijgen. Dat gratis geschenk zat er dus niet bij. Heb verwezen naar eerdere correspondentie waarbij ik niet wist hoe gratis geschenk toe te voegen. Kreeg hier instructie voor. Vervolgens een nieuwe bestelling gemaakt en de code voor een geschenk toegevoegd, Men heeft niets ontvangen! Vreemd! Bij een volgende bestelling krijg ik alsnog iets want ‘het heeft nu geen zin meer’ volgens hen, Het had wel zin, want het geschenk was bestemd voor de lagere school van mijn kleindochter. Haar onderwijzer probeert kinderen enthousiast te maken voor postzegels sparen. Uiteindelijk last Collectwereld weten dat men het idee heeft dat ik verontwaardigd ben; dat ben ik ook! Aangegeven dat ik er mogelijk niets meer ga bestellen, maar heb niet het idee dat men zich hier druk over maakt.
Had gewoon dat geschenk (postzegels) gestuurd, dan had ik de school weer blij kunnen maken. Nu is niemand blij!
De wijze van communiceren stuit me eigenlijk het meest tegen de borst!
Was een hele opluchting toen ik vandaag m’n bestelling in de brievenbus ontving! Duurde uiteindelijk 10 werkdagen en kreeg geen enkele notificatie of melding op de site dat het verzonden was. Gezien andere reviews van mensen die niks hadden ontvangen…
Maar was heel netjes verzonden, compleet en met leuke oudere NL frankeerzegels op de envelop!
bestelling niet ontvangen op vermelde adres,ze beweren dat de buren het in ontvangst hebben genomen.Sturen ook geen trace mail en geven een onwaarschijnlijke uitleg zonder bewijzen voor te leggen Zeer onbetrouwbaar ben mijn geld kwijt ,bestelling geplaatst op 04/03/2025
Niet normaal, wat ze voor de verkoop van de postzegels vragen.
Voorbeelde
Oostenrijk kost deze crympto €21.80
888x1356 RZ Sisi Skull-minHACKATAO x CRYPTO STAMP ART Sisi Totenkopf
Bij stampworld € 50,10
Belgie Let's Smurf Together for a Better World - Sheetlets €14.90
Bij stampworld € 26.80
Zo kan ik wel doorgaan.
Er zijn landen waar geen BTW als inklaren verrekend wordt, en soms zonder verzendkosten.
Koop niet hier, je betaald te veel.
Ik heb bij dit bedrijf een album gekocht voor mijn ansichtkaarten.
Helaas helemaal vergeten om op tijd te betalen, dat was niet opzettelijk.
Nu, ruim twee maanden later, ontvang ik een rekening met een extra boete bedrag die hoger is dan het artikel zelf!!! En ook niet een herinnering eerst ofzo.... Tuurlijk stom dat ik het vergeten was te betalen maar om dan ten eerste geen herinnering te sturen en dan bij een order van 49,99 een extra boete erbij te rekenen van 56,10???? Echt te gek voor woorden!!! Ik zal bij deze winkel "Collect Wereld" echt uit principe nooit meer iets kopen.
2x in het verleden wat besteld maar dit keer nooit weer! Als eerste lang wachten op je pakket, om vervolgens een deel zending te ontvangen. Het tweede deel heb ik nooit ontvangen van ze en we zijn ondertussen 5 maand verder.
GEWELDIG, Ik heb alles gekregen wat ik besteld heb en het was allemaal heel snel geleverd.
Wat een prijzen vragen ze voor de postzegels. Dit is niet normaal. Je kan het beter in het land ,waar de postzegels wordt uitgegeven kopen, dat scheelt behoorlijk in prijs.
Oplichters zijn het.
Ik zal bij deze zaak nooit meer iets kopen. Ik betaal altijd het volle bedrag wat onder het item staat wat ik wil kopen. Koop ik het , dan komt daar verzendkosten bij ,is normaal. Maar na 3 maanden krijg ik tot mijn verbijstering tot 2x toe een na heffing. Je kan bellen wat je wil maar volgens CW klopt het. Of jullie adm. Klopt niet of jullie bedonderen de boel. Maar ik nooit meer. Leo
Talloze keren zonder problemen iets besteld. En dan zit er een keer een pakje VARIO bladen tussen dat een productiefout bevat. Kan gebeuren, ik mail de klantenservice even hoe we dat oplossen. Een ongezellige mailwisseling volgt. Toon maar aan dat je het zelf niet kapot hebt gemaakt, de termijn om bezwaar te maken is verstreken, de verzendkosten zijn voor jou. Alles behalve behulpzaam of vriendelijk. En dat allemaal voor een pakje bladen van €6,50 bij een klant die even grof geschat al dik €500 bij deze partij heeft uitgegeven. En voor een probleem waar ze waarschijnlijk de fabrikant op aan hadden kunnen spreken. Erg jammer.
Tot nog toe 2 zendingen ... prima en keurig geleverd, achteraf betaald. De velletjes postzegels zijn zo mooi (USSR 1960-1990) dat mijn enige zorg de vraag is of alles wel echt is, dus geen vervalste nadrukken zijn. Vooralsnog alles perfect.
Hier kan je maar beter niet bestellen. De eerste 2x ging goed. Maar de derde keer niet. Mijn bestelling is nooit geleverd.
Na contact hierover met de verkoper krijg ik een kletsverhaal over hoe de bestelling aan de deur geweigerd werd. Tja een bezorgen die nooit aan de deur komt kun je ook als weigeren zien.
Uiteindelijk een belofte dat de bestelling opnieuw verzonden zou worden en ook dat is niet gebeurd. Dus weg geld. Gelukkig heb ik niet zoveel uitgegeven.
In coronatijd snap ik dat het voor dit soort zaken moeilijk is. Maar ja...in het geval van deze zaak...nou ja hoop doet leven.
Hele snelle levering. Ik heb bij het bestellen mijn volledige voornaam ingevuld met achternaam. Echter wordt de eerste voornaam op hun adres sticker afgekort tot alleen de voorletter. Omdat mijn man en ik dezelfde voorletter hebben ging dat dus volledig mis met zijn kerstcadeau. Ik ben er nooit vanuit gegaan dat de naam afgekort zou worden tot alleen de voorletter. Ik heb nog geïnformeerd of ik misschien iets verkeerd gedaan had, dat kan natuurlijk. Dit was niet het geval. De reactie van de klantendienst was dat ik voortaan maar moest bestellen met mijn meisjesnaam. Beetje teleurstellend...
Koop hier niets! Na aanschaf van 4 postzegelalbums krijg ik als reactie 0 op het request. De albums trekken helemaal krom waardoor de postzegels en velletjes ook gaan bubbelen. De reactie ná opsturen van foto's van de kromtrekkende bladen:
Dank voor de foto’s. Zoals ik al vermoedde, is het kromtrekken van de bladen op de foto’s in lijn met de producteigenschappen. Papier is gevoelig voor omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid. Naarmate je duurdere albums koop is die gevoeligheid wel minder, maar ook nooit uit te sluiten.
Mijn andere boeken, ook een beursaanbieding, staan naast deze aankoop en mankeren niets.
Nogmaals: dit is geen ondersteuning voor de verzamelaar maar regelrechte oplichting.
Wilfred
Na vele bestellingen die ondanks wat wachten altijd goed gingen had ik diverse zogeheten jaarsets besteld maar er ontbraken een flink aantal postzegels uit enkele jaargangen, 1 zegel kreeg ik nagestuurd de rest niet want "als ik had doorgeklikt had ik de kleine lettertjes kunnen lezen" waar erbij stond dat een jaarset niet compleet hoeft te zijn ??? Iets wat ik niet had gedaan want ik had gewoon op de bestel-knop gedrukt (en dan zie je dat niet) ... uiteindelijk hele slechte service concludeer ik en daar doe ik dus nooit meer aankopen !!
Verzending duurde wat langer dan aangegeven op de website, maar dat kan ook aan de postdiensten liggen (Deense post niet bekend om haar snelheid). Verzending gebeurde namelijk via postbedrijf en niet via een koerier.
Mooi verpakt, en etiket vermeldde exact wat ik had gevraagd zodat ik het pakje op het werk kon ontvangen.
Had enkele vragen die niet in de FAQ stonden. Zoals verwacht kon collectwereld mij hier niet mee helpen, maar ik kreeg een vriendelijke reactie met het waarom.
Moest ik al geen super-job hebben, ik zou wel tussen postzegels willen werken.
Más información sobre otros tipos de reseñas.