ComfortzzZone

Ik kwam via Google op deze webshop en zag dat er nog niet zoveel reviews waren. Vermoed dus dat het een vrij jong bedrijf is. Besloot toch de site verder te bekijken want ze hebben groot aanbod en f... Ver más

Heel tevreden over zowel het product als de service! Ondanks dat het een webshop is, is het contact persoonlijk, direct en krijg ik snel een reactie op mijn vragen! En wat ze zeggen maken ze waar, e... Ver más

Ik geef niet snel 5 sterren maar bij dit bedrijf past echt alles. Op de site staat heel veel waardevolle informatie waardoor ik een goede keus kon maken. Mijn keuze was verbluffend betaalbaar, snelle... Ver más

The quality of the product its really nice, contact with seller stand on good level, delivery could be better. Recommend this shop :)

Verfijn jouw ComfortzzZone met een kwaliteit dekbed

Incumplimiento de directrices

Jong bedrijf met potentie!

Besloot toch de site verder te bekijken want ze hebben groot aanbod en fijne prijs/kwaliteitverhouding. Ik besloot het een kans te geven en bestelde van de week het Loft vier seizoenendekbed Dons. Aangenaam verrast. Echt een mooi kwaliteit dekbed dat je het jaar door kunt aanpassen naar je slaapbehoeften. Aan mij hebben ze er een klant bij!

15 de octubre de 2025

Heerlijk geslapen

Een duidelijke site en kwam al snel uit op een dons dekbed.
Snel geleverd en direct op bed gelegd.
Heerlijk geslapen zeker een aanrader.

13 de octubre de 2025

Heerlijk fluffy dekbed

Wij waren al heel lang op zoek naar een goed dekbed, bij toeval kwam ik op comfortzzzone.
We hebben de test gedaan en kwamen uit op het Essence winter eendendons dekbed, en wat een goede keuze! Heerlijk fluffy en warm, wat ik ook fijn vind is dat het niet zo zwaar is waardoor het bed opmaken ook makkelijker is.
We slapen heerlijk!! Levering ook erg goed!
Kortom, erg tevreden!

13 de octubre de 2025