Ligesom mange andre skriver, skal man svare på det samme spørgsmål mange gange. Umiddelbart er det lidt træls, men oplevelsen ellers okay. Dog fik jeg blot ét tilbud, hvor forsikringsselskabet skød t... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg går desværre kold i at skulle svare på så mange tekstspørgmål på en mobiltelefon. Nåede til trin 2/8 da jeg skulle hente tilbud. Spørgsmålene er også mærkelige under indbo skal jeg svare på om... Ver más
La empresa ha respondido
Perfekt oplevelse på en forsikrings-pris forespørgsel. Lynhurtigt svar - med forskellige tilbud. Et par dage efter - opfølgende kontakt fra Comparo. Om jeg havde haft nytte af tilbuddene. Jeg fork... Ver más
La empresa ha respondido
Comparo udvikler digitale løsninger til forsikringsmarkedet. Med Comparos gratis app kan forbrugere uploade alle deres forsikringspolicer, så de hele tiden har overblik over, hvordan de er dækket, og hvad de betaler for deres forsikringer. Brugerne kan vælge at indhente tilbud fra en bred vifte af forsikringsselskaber i appen, via en udbudsplatform. De kan også acceptere tilbud og skifte selskab, direkte i appen. Comparo A/S er et privatejet dansk selskab, der blev stiftet i 2013.
Oddervej 157A, 1, 8270, Højbjerg, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt for lang vente tid på at få svar..
Så lad være med at spilde jeres tid på at indtaste noget

Respuesta de Comparo
Dog fik jeg blot ét tilbud, hvor forsikringsselskabet skød total forbi mit behov. Det ødelagde resten af oplevelsen med Comparo.

Respuesta de Comparo
Spørgsmålene er også mærkelige under indbo skal jeg svare på om forsikringen skal dække et barn/voksen. Den skal dække husstanden.
Først hentede jeg app på min iPad. Her kunne se hvad jeg selv skrev og så crashede appen da jeg skulle hente mine forsikringer via NemID.

Respuesta de Comparo
De beregnede priser, ihvertfald dem jeg fulgte op på ved Bauta/LB/FDM, passer ikke, skønt præcist valg af bilmodel. Når man ringer til de forskellige forsikringsselskaber, fortæller de at de ikke samarbejder med Comparo, og at de ikke ved hvor Comparo får deres priser fra, men at de er unøjagtige, og at de ikke kan holdes op på prisberegninger fra en 3. part, som de ikke har noget med at gøre. Prisen afveg med ca 25% til den trælse side.
Det gav dog inspiration til hvilke selskaber der var i den rigtige boldgade prismæssigt.

Respuesta de Comparo
Perfekt oplevelse på en forsikrings-pris forespørgsel.
Lynhurtigt svar - med forskellige tilbud.
Et par dage efter - opfølgende kontakt fra Comparo. Om jeg havde haft nytte af tilbuddene. Jeg forklarede - at jeg udelukkende havde foretaget en forspørgsel, grundet et måske forstående bilkøb.
Ingen "PJAT" - andre tilbud. Eller lign. Fordi mægleren - straks opfattede mit svar. Og agerede derudfra - fremfor en sædvanlig "overbevisende" salgstale.
PERFEKT !

Respuesta de Comparo
Sparede lidt penge, og har intet at klage over.

Respuesta de Comparo
Der gik ikke lang tid fra indledende brug af siden til første henvendelse.

søgte min nummerplade frem fik en hel anden bil en renault 5 ikke min dyt
så få lige det iordenførst

Respuesta de Comparo
I like the service and I will recommend it to my friends.

Respuesta de Comparo
Har fået opkald fra Comparo, men så gik det ikke videre. Har aldrig fået opkal fra Aros forsikringsselskabet...

Respuesta de Comparo
Comparo gav et hurtigt overblik over forsikringer - forsikringer er dog altid til forhandling

Respuesta de Comparo
Tak for hjælpen! Jeg sparer 3000 kr om året på bilforsikring.

Respuesta de Comparo
De fremkomne forslag til billigere forsikringer, holder ikke stik når den endelige dialog med selskaberne føres, så egentlig ubrugelig.