Super tevreden en super concept. Heb meerdere keren contact gehad met Stephanie en Sen, word snel en duidelijk gereageerd! Eerste pakket loopt bijna af, op naar de volgende!
Información sobre la empresa
Er was een buffer van 2 jaar ?
Er was een buffer van 2 jaar ?
Investeer niet in dit platform
Een paar vrienden lieten mij weten dat ze hun investeringen bij compound capital niet meer terugbetaald kregen. Ook reageert de contacpersoon niet meer. Dit ben ik even gaan nakijken op hun website en nu blijkt dat mijn lopende investering ook niet meer zichtbaar is.
In juli zou er 1200 euro vrijkomen, maar dit bedrag zal ik wss niet ontvangen.
Hele goede duidelijke communicatie
Hele goede duidelijke communicatie. Alles word netjes uitgelegd en als je vragen hebt word er snel gereageerd. Rendementen zijn zeer goed. Top bedrijf!
Wat zijn dit professionals!
Top bedrijf
Blij Met het goede contact met mijn contactpersoon die bij vragen meteen reageert de tussen tijdse mails hoe het gaat met het pakket is ook erg fijn om zo op de hoogte te blijven hoe het gaat
Voor dat je pakket afloopt geven ze een vragen ze of je het geld wild opnemen of een nieuw pakket wild.aks je wild opnemen regele ze dat en voor je het weet staat je geld al op je rekening.
Ik zeg echte aan rader dit bedrijf
Top bedrijf.
Nou contact met hun klanten.
Ook als je vragen heb reageren ze meteen.
Voor je pakket afloopt geven ze een seintje en voor je het weet staat je geld al op je rekening.
Compoundcapital is super chill als het…
Compoundcapital is super chill als het gaat om uitbetalen het gebeurt snel en geen gezeur met banken en lange wachttijden of grote transactie kosten, helemaal niks.
Mijn ervaring met compound capital is…
Mijn ervaring met compound capital is zeer goed. Na het eerste termijn kwamen zij de afspraken zoals vooraf beloofd na. De uitbetaling na het eerste termijn werd goed afgehandeld en uitbetaald. In Januari een nieuw termijn en heb alle vertrouwen in weer een goede afhandeling. Zeker een aanrader!
Goed concept met een top uitwerking!
Top bedrijf
• Goeie percentages op alle pakketten
• Goede persoonlijke (!) hulp bij de klantenservice
• Snelle uitbetaling
Kortom, alles top en geen knelpunten opgemerkt ✅
CompoundCapital top bedrijf
CompoundCapital is een fijn bedrijf, goede uitleg en service! Heb 1 pakket en nu al erg tevreden!
Top bedrijf
Ik ben erg blij dat ik mijn geld in CompoundCapital heb geïnvesteerd. Ik heb al 3 pakketten gehaald en ze lopen erg goed!
Erg tevreden
Erg tevreden met Compound Capital. Fijne en duidelijke begeleiding zelfs voor een leek zoals ik. Ga zo verder! :)
Kei tevreden en super service
Kei tevreden en super service. Eerste pakket al afgerond en nu nog meerdere lopen voor een langere periode! Super communicatie, bedankt!
Heb een mooi pakket voor 1,5 jaar…
Heb een mooi pakket voor 1,5 jaar afgesloten; goede hulp gekregen van Sen en ik wordt structureel op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen!
Ik ben super te spreken over de…
Ik ben super te spreken over de service. Heb afgelopen maanden een op maat gemaakt traject gestart waar ik nu op lange termijn profeit van ga hebben. Samen met Sen en Stephanie super contact gehad, de snelle reacties zijn prettig. Zeker pluspunten daarvoor!
Super tevreden en super concept!
De communicatie is top en alles is…
De communicatie is top en alles is super duidelijk. Heel blij dat ik hier aan ben begonnen! Super veel dank
Goede communicatie
Goede communicatie, duidelijke uitleg. Zeer tevreden over compound capital
Compoundcapital
Wat een super leuk concept, super aardig en er wordt super snel gereageerd. Binnenkort mijn 1ste investering! Mijn moeder is al 1 jaar bezig en haar pakket loopt bijna af!!
Goed concept
Erg leuk concept wat er goed uitziet! Communicatie is super! Bedankt!
Más información sobre otros tipos de reseñas.