Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tevreden en super concept. Heb meerdere keren contact gehad met Stephanie en Sen, word snel en duidelijk gereageerd! Eerste pakket loopt bijna af, op naar de volgende!

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Investeer niet in dit platform

Een paar vrienden lieten mij weten dat ze hun investeringen bij compound capital niet meer terugbetaald kregen. Ook reageert de contacpersoon niet meer. Dit ben ik even gaan nakijken op hun website en nu blijkt dat mijn lopende investering ook niet meer zichtbaar is.
In juli zou er 1200 euro vrijkomen, maar dit bedrag zal ik wss niet ontvangen.

14 de febrero de 2024

Top bedrijf

Blij Met het goede contact met mijn contactpersoon die bij vragen meteen reageert de tussen tijdse mails hoe het gaat met het pakket is ook erg fijn om zo op de hoogte te blijven hoe het gaat

Voor dat je pakket afloopt geven ze een vragen ze of je het geld wild opnemen of een nieuw pakket wild.aks je wild opnemen regele ze dat en voor je het weet staat je geld al op je rekening.

Ik zeg echte aan rader dit bedrijf

23 de marzo de 2023

Top bedrijf.

Nou contact met hun klanten.
Ook als je vragen heb reageren ze meteen.
Voor je pakket afloopt geven ze een seintje en voor je het weet staat je geld al op je rekening.

5 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn ervaring met compound capital is…

Mijn ervaring met compound capital is zeer goed. Na het eerste termijn kwamen zij de afspraken zoals vooraf beloofd na. De uitbetaling na het eerste termijn werd goed afgehandeld en uitbetaald. In Januari een nieuw termijn en heb alle vertrouwen in weer een goede afhandeling. Zeker een aanrader!

16 de diciembre de 2022

Top bedrijf

Ik ben erg blij dat ik mijn geld in CompoundCapital heb geïnvesteerd. Ik heb al 3 pakketten gehaald en ze lopen erg goed!

28 de octubre de 2022

Erg tevreden

Erg tevreden met Compound Capital. Fijne en duidelijke begeleiding zelfs voor een leek zoals ik. Ga zo verder! :)

28 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben super te spreken over de…

Ik ben super te spreken over de service. Heb afgelopen maanden een op maat gemaakt traject gestart waar ik nu op lange termijn profeit van ga hebben. Samen met Sen en Stephanie super contact gehad, de snelle reacties zijn prettig. Zeker pluspunten daarvoor!

19 de octubre de 2022

Compoundcapital

Wat een super leuk concept, super aardig en er wordt super snel gereageerd. Binnenkort mijn 1ste investering! Mijn moeder is al 1 jaar bezig en haar pakket loopt bijna af!!

30 de junio de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.