Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har nu lagt ordre et par gange hos confetti dogs og er super tilfreds. Super søde mennesker og lækre produkter til fornuftige priser. Har både købt seler,liner, godbidder og nuttede butterflys til min... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg modtog den skønneste mulepose i super lækker kvalitet - jeg elsker den bare så meget! Servicen er simpelthen så god og man får virkelig et produkt man kan mærke kærligheden bag🥰🙏🏻 jeg kan virke... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Virkelig fine produkter, har handlet der før, og produkterne kan anbefales. Fik tilsendt et forkert produkt, og der halter servicen. Ingen mulighed for afslag, istedet skal jeg som kunde sørge for at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god kundeservice, lækkert produkt og mega flot portræt af min hund. Jeg har bestilt en sweatshirt af min lille hund, jeg tilkøbte at jeg havde mulighed for at se portrættet inden det blev... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

Håndtegnede portrætter af kæledyr som trykkes på kvalitetstøj og muleposer. Vi har skiftet navn fra Confetti Dogs til Solskinsdyr i april 2025.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale denne hjemmeside.

Virkelig fine ting man kan finde her! Jeg har købt derfra flere gange. Min hund er så glad for deres slikkemåtter, som er i rigtig god kvalitet. Jeg har fået hurtig svar tilbage, de gange jeg har skrevet en besked på Instagram, ang. spørgsmål vedr. nogle produkter.

27 de marzo de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Virkelig fine produkter

Virkelig fine produkter, har handlet der før, og produkterne kan anbefales.
Fik tilsendt et forkert produkt, og der halter servicen. Ingen mulighed for afslag, istedet skal jeg som kunde sørge for at printe en returseddel og køre af sted med pakken til retur, det synes jeg ikke er særlig god kundeservice, jeg kan ikke selv køre, så skulle have hjælp til det, så jeg skulle have bøvl, fordi de lavede en fejl

27 de marzo de 2024

Helt i top

Har bestilt herfra flere gange og det bliver jeg ved med! Der er så mange fine ting og kundeservice samt levering er bare i top. Det er virkelig gennemført og man kan klart mærke at der er ligger tanke bag ❤️

5 de abril de 2024

VERDENS BEDSTE KUNDESERVICE!

Jeg tror aldrig, at jeg har oplevet en bedre kundeservice, end jeg oplevede hos Confettidogs.dk.

Da jeg for første gang lige har fået en hundehvalp, er alt det her, en helt ny verden.
Jeg så en video på "TikTok" omhandlende nogle "hesteplader". Jeg havde nogle spørgsmål angående dem, og skrev derfor en kommentar. Sødeste Malue svarede tilbage så godt hun kunne, men da man ikke kan skrive særlig lange kommentarer, bad hun mig skrive en privat besked, så hun kunne forklare og hjælpe mig bedst muligt.
Jeg havde som ny hvalpe-ejer mange spørgsmål, som hun hurtigt svarede på.
Der var ikke den lange svar-tid som man ofte kan have på mail - vi havde en flydende samtale. Noget som gør mig som køber tryg. Jeg lagde selvfølgelig min ordre, og inden for 5 minutter var den pakket og afsendt.
Dagen efter kunne jeg hente den på mit valgte afhentningssted.
Med i pakken lå det fineste personlige og håndskrevne kort.

Min ordre lød på: Kalve-øre, Kanin-haps og Heste-plade. Alle tre ting noget som min hvalp elsker, og som kan stimulere hende i længere tid af gangen.
Kalve-ørerne og Heste-pladerne er ting som jeg giver hende, og hun selv går væk fra når hun ikke længere gider. På den måde er det snacks som holder hende beskæftiget længere tid af gangen, og som tid og -penge mæssigt holder rigtig længe.

Alt i alt, en SINDSYGT GOD OPLEVELSE, og Confettidogs.dk er helt klart et sted jeg rigtig gerne vil handle igen, og et sted jeg vil ANBEFALE alle andre, nye som "gamle" hundeejere at handle.

1 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Genialt koncept med tegning af en kæledyr på tøj

Vi faldt over webshoppen i et ældre afsnit af Løvens Hule, og blev straks betagede af, at man kunne få tøj med tegninger af ens kæledyr. Helt genialt! Derfor bestilte vi en bodystocking til vores datter med en tegning af vores hund. Selve processen omkring bestilling var nem, og det var også nemt at finde ud af, hvordan vi skulle vedhæfte et billede af vores hund.

Der gik cirka to uger, så blev pakken sendt. En helt okay leveringstid, når man tænker på, at hunden først skal tegnes og derefter skal tegningen printes på bodystockingen :-)

Selve resultatet er blevet så fint! Meget bedre, end vi havde turde håbe på :-) Det ligner virkelig vores hund, og vi er så glade for resultatet. Eneste lille aber dabei er, at størrelserne virker lidt små i det, og så er der stort aldersspænd i størrelserne. Vi købte eksempelvis størrelsen 6-12 måneder, og nu er vores datter også lang i det, men hun er knap fire måneder og kan passe den nu. Og jeg tvivler desværre på, at hun kan passe den til hun er meget mere end 6-8 måneder. Så derfor kan man med fordel bestille tøjet i en lidt større størrelse end ellers - vil jeg mene.

Alt i alt kan jeg dog kun anbefale webshoppen. Det er ganske enkelt genialt, at man kan få sine elskede kæledyr på tøj og lignende - og så er resultatet altså virkelig godt.

1 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produkterne lever bare op til…

Produkterne lever bare op til forventningerne! Der er super hurtigt levering, hvilket er fantastisk. Der er virkelig god kundeservice. Jeg synes man som kunde bliver mødt, set og hørt. Produkterne er bare alt for fine og elsker de er lidt anderledes.Vi elsker at købe naturlige godbidder hos confettidogs og det er fedt det er varigerende 🩷🥳💫🐶

1 de febrero de 2024

STORT 5 tal

Skønne skønne produkter. Købte 2 x Regnbue dobbelt - Slowfeeder skåle til vores 2 hunde. Begge ellllsker dem. Selv hvalpen på 16 uger. Bedste køb ever. Købte også lækresnacks som de elsker.

11 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er så glade og tilfredse herhjemme

Vi er så glade og tilfredse herhjemme!
Dejligt udvalg af allergivenlig ting, og elsker bare indpakning på alt😍
Vi er så glad for vores slow feeder, så Sully ikke bare sluger hans aftensmad. Ikke sidste gang vi køber derfra😊
Plus, hurtig levering!

3 de enero de 2024

Hundegodbids taske.

Nu var det en meget lille ordre jeg bestilte. Jeg kan ikke klager over noget, det var nemt og en hurtig proces. Så tak for det. Og det er den perfekte godbids taske til Emma. Og til mig.

2 de enero de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.