ConsulHosting Opiniones 161

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topwebsite en topservers. Voor een redelijk goedkope prijs kun je een erg goede minecraft server krijgen! Een minecraft bedrock server is ook supported en admin Joël helpt altijd graag mee als er pro... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb door de jaren heen aardig wat hostingpartijen geprobeerd, maar ConsulHosting steekt er met kop en schouders bovenuit. Onze server draait strak en nauwelijks lag. En dat terwijl we dezelfde spec... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ConsulHosting helpt me altijd wanneer ik ergens tegenaan loop, zelfs bij problemen die ik met tutorials zelf niet kan oplossen. De support is snel, vriendelijk en echt betrokken. Daarnaast is de hosti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great and fast Service! before coming here I didn't really know much about server management and hosting however their great support team walked me through every step and were quick, amazing and inf... Ver más

Información sobre la empresa

1. Computación en la nube
  2. Almacenamiento en nube
  3. Empresa de alojamiento web

Escrito por la empresa

ConsulHosting is a Dutch company that provides affordable and high-quality hosting services. With services such as (Managed) VPS Hosting, Webhosting, Reseller Hosting, Domain Names, and Minecraft Server Hosting, you can host your entire online infrastructure with ConsulHosting.

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Topservice!

Topservice! Had paar probleempjes met de FTP en webhosting maar ze hebben mij er snel mee geholpen!

9 de marzo de 2021

Uitstekende prijs/kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, erg goedkoop, uiterst professioneel en een hele snelle vriendelijke support.

13 de febrero de 2021
Logotipo de ConsulHosting

Respuesta de ConsulHosting

Beste Bart,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review bij ConsulHosting. Wij streven naar kwaliteit en snelle support. Het doet ons goed om te horen dat u dat heeft ervaren.

Joel de Jager

perfect!

Super lage prijzen en betrouwbare servers, support is ook heel goed en reageert bijna meteen.

9 de febrero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle reactie / goed en goedkoop

Snelle reactie goede support goedkope prijzen makkelijk panel en je merkt dat de owner en medewerkers ervaren zijn.

14 de enero de 2021
Logotipo de ConsulHosting

Respuesta de ConsulHosting

Hallo, bedankt voor uw positieve review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

betere hosting kan ik niet krijgen

de hosting ziet er zeer netjes uit de prijzen zijn goedkoop en de klanten service is echt goed.
ze helpen je goed met problemen. ik heb nu een minecraft server van 2 GB die loopt met 4 man zonder lag betere hosting kan ik niet krijgen.

7 de enero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goedkope hosting met prima klantenservice

Ik heb gekozen voor deze hosting service wegens de aantrekkelijke prijzen. Ze doen het prima, hier en daar zat ik met wat vragen en problemen maar ook dan staat de klantenservice paraat. Meestal binnen 10 minuten reactie op je ticket. Al met al goedkope hosting met goede klantenservice, wat wil je nog meer.

27 de diciembre de 2020

Geweldig!!

Geweldig!!

1 woord voor deze hosting services, perfect. Niet te duur en erg snelle/ duidelijke hulp als het eventjes niet zo soepel bij je zelf loopt!

22 de diciembre de 2020

Eyo top hosting.

Snelle levering, Duidelijke uitleg bij de hulpbank. Er werd bij de Klantenservice binnen 1min gereageerd en ze doen er daar alles aan om het beste te leveren.

21 de noviembre de 2020

Een top hosting.

Een top hosting.

De product word snel geleverd!, als je vragen hebt word het altijd binnen 5m beantwoord en geregeld.

ConsulHosting is zeker aan te raden!

15 de noviembre de 2020

Zeker een aanrader

Het zijn goede servers en hun support is uitstekend. Als je op zoek bent naar een MC server is Consul zeker een aanrader!

14 de noviembre de 2020

Top hosting

Super geholpen bij een fout vanuit mijn kant.
Snel, netjes en kwalitatieve Minecraft servers. Zeker een aanrader!

13 de noviembre de 2020

Aanrader!!!

Helemaal top. Supergoekoop, reageert op problemen. Ik gebruik het voor een minecraft server en er staan ook allemaal tutorials op hun yt kanaal.

30 de octubre de 2020

Perfecte service

Ik was problemen met mijn vorige hosting provider ( te laat leveren & niet juist leveren.
Toen kwam ik in contact met Consulhosting en deze mensen hebben mij perfecte service verleend en na betaling was de dienst zo goed als direct in online.
Ik zelf host verschillende games op mijn servers nu bij Consulhosting en dat zal ik blijven doen.

4 de octubre de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.