Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mycket nöjd med Montessoris aktivitetsväska. Vi hade problem att hitta fästkuddarna till de lösa delarna, men det ordnades snabbt efter kontakt med Coolasteprylarna.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beställde en aktivitetsbok till min dotter, tyvärr är den full med felstavade ord. Väldigt trist. Uppdatering: efter kontakt med företaget löste detta sig på ett tillfredsställande sätt. Snabb och... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Allt utom traktorn var bra. På hemsidan hade traktorn en öppen släpkärra ( som tanken var att mottagen skulle kunna lasta sand i ). Det som kom var en traktor som hade en tank som släp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket nöjd med mitt köp! Saken jag köpte var slut överallt men fanns hos Coolasteprylarna. Snabb leverans var ett stort plus!

1. Servicio de comercio electrónico
  2. Tienda de animales

Escrito por la empresa

E-handel på Bjärehalvön med personlig service och snabba leveranser. Coola och kreativa produkter för barn, husdjur och vuxna. Kunden i fokus 😊. Våra varor skickas alltid från Sverige.

4,2

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Mycket nöjd

Mycket nöjd med Montessoris aktivitetsväska.

3 de marzo de 2026

Respuesta de Coolasteprylarna

Tack så mycket för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med aktivitetsväskan.

De lösa delarna (bokstäver och siffror) fästs med de medföljande små fästkuddarna (kardborre), som man själv sätter fast på delarna och i väskan. Det kan vara lite otydligt första gången.

Om något saknas eller om det fortfarande inte fungerar som det ska, hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig.

Tack igen för att du delade med dig .

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans, beställde söndag paketet levererades onsdag 3 dgr senare. 👍👍👍

30 de marzo de 2026

Respuesta de Coolasteprylarna

Tack Anna för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att allt fungerade smidigt.
Hälsningar

Ser ut som på bilderna

5 de marzo de 2026

Respuesta de Coolasteprylarna

Tusen tack för ditt omdöme.
Vi blir alltid glada när våra kunder upplever att produkten motsvarar bilderna och beskrivningen.

Hoppas de kommer till mycket användning och sprider lite extra glädje i vardagen.

Edvin

Mitt barn barn

3 de marzo de 2026

Respuesta de Coolasteprylarna

Tusen tack för ditt fina omdöme.
Det gör oss extra glada att höra att produkten uppskattades av barnbarnet, lek och nyfikenhet är något av det bästa vi vet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Besviken på att de fina träleksakerna…

Besviken på att de fina träleksakerna var gjorda i Kina. Jag litar inte på att de färger de använder är säkra och kontrollerade för barn.

28 de febrero de 2026

Hej Agneta,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi förstår att många kunder vill veta mer om var produkter tillverkas och hur de är kontrollerade. Våra produkter köps från etablerade leverantörer och är tillverkade enligt de säkerhetskrav som gäller inom EU för leksaker.

Om du har frågor om produkten eller vill returnera den är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Mycket bra leksak!!

12 de febrero de 2026

Respuesta de Coolasteprylarna

Tusen tack Eva Vad roligt att höra att leksaken blev uppskattad!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mjuk halskrage sååå bra o skön för min…

Mjuk halskrage sååå bra o skön för min hund!

14 de febrero de 2026

Tusen tack Åsa.
Så fint att höra att halskragen fungerar bra och är skön för din hund. Det betyder mycket för oss att veta.

13 de febrero de 2026

Respuesta de Coolasteprylarna

Tack Kristina. Vad roligt att höra att leveransen kom snabbt.

Otroligt snabb leverans.

Otroligt snabb leverans.
Lätt att beställa.
Verkar prisvärda. Dock int provat produkterna än.

10 de febrero de 2026

Respuesta de Coolasteprylarna

Tack så mycket Anita. Vad roligt att höra att du är nöjd med leveransen och beställningen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och fint inpackat.

Snabb leverans och fint inpackat.

24 de enero de 2026

Respuesta de Coolasteprylarna

Tack Amanda 💙 Så glad att du är nöjd med leveransen och paketet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket nöjd med mitt köp

4 de diciembre de 2025

Respuesta de Coolasteprylarna

Tack snälla för ditt fina omdöme.
Så roligt att höra att leveransen uppskattades.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

1-3 år eller 3+ år

Letar present till 1-åring. Söker och hittar en produkt som föreslås lämplig för 1-3 år, får hem produkten som är märkt +3 år. Hade aldrig köpt den om det hade framkommit i informationen. Vänligen se över hur ni saluför era produkter och att informationen på hemsidan överensstämmer med produktens egen information.

19 de septiembre de 2025

Respuesta de Coolasteprylarna

Tråkigt att du inte är nöjd med produkten. Stapelleksaken passar även bra till yngre barn.
Om du inte är nöjd kan jag ta det som en reklamation eftersom det inte stämde helt överens i texten.

Kanon bra med midjekoppel

Köpte ett midjekoppel för att avlasta mina onda händer,funkar kanonbra ! Snabb leverans!

20 de septiembre de 2025

Roligt att höra.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Allt utom traktorn var bra

12 de agosto de 2025

Respuesta de Coolasteprylarna

Tror det blivit ett missförstånd. Den röda traktorn som är på bilden har släp. Den gröna traktorn som du beställde har tank. Tyvärr har den röda traktorn tagit slut på lagret och jag får inte hem fler så jag kan inte byta den (har tagit bort bilden på hemsidan).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leksakerna var exakt vad jag väntade…

Leksakerna var exakt vad jag väntade mig. Även andra vuxna hade roligt med dom samt er snabba leverans den var perfekt. Tack

16 de agosto de 2025

Roliga och hållbara

29 de julio de 2025

Tack!

Coolaste Prylarna

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.