Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had een monitorstand besteld welke prima voldoet aan de specs. Bedrijf was snel met verwerken order, jammer dat GLS weer eens vertraging had, dus heb het later dan gehoopt geleverd gekregen. Ik had ov... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring met Coolgods. De bestelling werd snel geleverd en de klantenservice reageerde vriendelijk en behulpzaam toen ik een probleem had met mijn bestelling. Ze dachten meteen mee over een pass... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

het enige wat minder is dat het niet echt duidelijk is wanneer het binnen komt kreegt mail verzonden morgen binnen of zo iets maar dat morgen duurde paar dagen .maar verder geen klachten mooie kast... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I recently purchased some computer parts from coolgods.com and I wanted to share my experience. Overall, I had a positive experience with the website. The ordering process was smooth, and the prices w... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para computadoras
  2. Tienda de animales

Escrito por la empresa

We voorzien jou van producten die je dagelijks leven comfortabeler, gezonder en leuker maken. Of je nu op zoek bent naar ergonomische bureau- en computerbenodigdheden, duurzame kampeeruitrusting, of geweldige producten voor je harige vrienden, bij Coolgods vind je het allemaal. We zijn gepassioneerd over wat we doen en staan voor kwaliteit en duurzaamheid in alles wat we aanbieden. Jouw welzijn en comfort staan bij ons voorop!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

4,4

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vond de bezorging van GLS niet zo…

Ik vond de bezorging van GLS niet zo goed, maar de lamp was uitstekend.

25 de abril de 2024

Respuesta de Coolgods

Hoi Janny, Hartelijk voor het delen van jouw ervaring. Zou je ons nog willen doorgeven wat er niet zo goed ging met GLS? Groetjes, klantenservice@coolgods.nl

Coolgods levert snel

Coolgods levert snel, de geleverde materialen voldoen aan de verwachting. Scherpe prijs. Goed bezig :-)

18 de abril de 2024

Respuesta de Coolgods

Hi Chris, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring 👍en graag tot ziens op Coolgods.nl

Gewoon goed.

4 de abril de 2024

Hartelijk bedankt voor jouw beoordeling! Graag tot ziens op Coolgods.nl

Leuke teddy milktea mand

Leuke site, groot aanbod en betaalbaar. Leuke dieren spullen: mandjes en speeltjes. Vriendelijke klantenservice, lossen graag een probleem met je op. Positieve ervaring.

1 de abril de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Coolgods

Hoi Tara, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Graag tot ziens op Coolgods.nl

Valorada con 3 estrellas sobre 5

IK HEB NOG GEEN SPULLEN GEHAD

IK HEB NOG GEEN SPULLEN GEHAD
HEB CONTACT MET JULLIE GEHAD MAAR NOG NIETS ONTVANGEN 2514BC DENHAAG

GROET

1 de marzo de 2024

Respuesta de Coolgods

Beste Otto, Dank voor uw bericht, het is wellicht handiger als u ons contacteert via bijvoorbeeld telefoon, chat of email en niet via het beoordelingssysteem van Trustpilot. Ik zal u ook nog een mail sturen naar het bij ons bekende mail adres. Met vriendelijke groet van Coolgods.nl

Geweldige bench

Geweldige bench. Snel geleverd,

29 de febrero de 2024

Respuesta de Coolgods

Hartelijk bedankt voor jouw beoordeling en graag tot ziens op Coolgods.nl

Stevige stoel

Goede, snelle levering en een mooie stevige stoel

8 de febrero de 2024

Respuesta de Coolgods

Hi Martijn, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Graag tot een volgende keer op Coolgods.nl

Snel geleverd, prima aankoop

Product was snel geleverd, prima aankoop. Cool!

17 de enero de 2024

Respuesta de Coolgods

Bedankt voor je fijne beoordeling, veel plezier van je aankoop en graag tot snel weer eens bij Coolgods

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Service en kwaliteit is uitstekend

Service en kwaliteit is uitstekend.
Jammer dat het afleveradres door de pakketservice is gewijzigd naar een ophaallocatie. Dat is een reden voor mij het product elders te bestellen

17 de enero de 2024

Respuesta de Coolgods

Hoi Ineke, Dank voor het delen van uw ervaring. Normaal gesproken probeert een pakketdienst eerst aan het opgegeven adres af te leveren. Indien dit niet mogelijk is gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde pakket winkel. Hopelijk tot een volgende keer bij Coolgods! Groetjes, Rick

prima assistentie

heb een snoertje besteld voor een 1000 serie van een philips scheerapparaat. Was moeilijk aan te komen, maar CoolGods was uiterst behulpzaam om het uiteindelijk te regelen.

13 de octubre de 2023

Beste C.J.P. van baasbank,

Bedankt voor uw bericht. Heeft u een retour nummer / verzendnummer van uw retour want deze is niet aangemeld bij ons.

Ter informatie: deze kabel is inderdaad niet geschikt voor Philips scheerapparaten, dit wordt ook niet vermeld in de product omschrijving.

Rick van Coolgods.nl

8 consejos para escribir buenas reseñas.