Lagde en ordre sent onsdag aften, som kunne afhentes i pakkeshoppen fredag formiddag. Havde valgt en babybody med eget billede på og trods for tvivlsom kvalitet af billedet, blev jeg kontaktet af firm... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk! jeg skulle have en hagesmæk med et logo på. Da jeg ikke kunne finde den mulighed på deres hjemmeside ringede jeg til dem. Jeg fik fat i sen sødeste mand som hjalp mig og allerede næste dag... Ver más
Jeg har oplevet god service før, men slet ikke på niveau med denne service. Jeg fik én opgave og huske at købe en t-shirt til et babyshower min kone havde arrangeret, men skæbnen ville at jeg glemmer... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Cooltryk er en webshop, der sælger tøj til børn og voksne med sjove tryk.
Información de contacto
Jacob Petersens Vej 11, 9240, Nibe, Dinamarca
- info@marskmarketing.dk
- cooltryk.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Et dejligt produkt
Et dejligt produkt, første gang jeg handler der👍🏻 og hurtigt levering til lige med, det bliver ikke bedre
1000 ud af 10
Rigtig god service
Rigtig god service, T-shirten er præcis som jeg gerne vil have den.
Jeg har oplevet god service før
Jeg har oplevet god service før, men slet ikke på niveau med denne service.
Jeg fik én opgave og huske at købe en t-shirt til et babyshower min kone havde arrangeret, men skæbnen ville at jeg glemmer det og så var jeg på spanden. Men jeg fik fat i cooltryk og fik hjælp med det samme bestilte t-shirten og fik pakken dagen efter! Super service.
Kan varmt anbefale Cooltryk
Det svarede til mine forventninger
Det svarede til mine forventninger. Nemt og hurtigt.
Bestilte pakken omkring kl
Bestilte pakken omkring kl. 14 og havde den dagen efter.
Anbefaler cooltryk.dk
Virkelig god oplevelse, er meget tilfreds.
Rigtig fint arbejde og hurtig levering 👍
Hurtig levering og kvaliteten i top 👍
Fra varen blev lagt i kurven til selve leveringen, gik der knap 2 dage👍👍
Super god billedkvalitet på den lille baby-body 👶 👌
Rigtig god oplevelse og bestiller helt sikkert på denne side igen🥳✨️
Tak for de meget fine savle smækker
Tak for de meget fine savle smækker, meget pænere end jeg havde regnet med, og tak for hurtig levering 😊
Kvaliteten på det hele var helt i top.
Cooltryk.dk tager betydningen af ordet…
Cooltryk.dk tager betydningen af ordet service til nye højder. Stod i en haste situation. Lars fik designet to body'er samt produceret dem på under 2 timer. Ikke nok med dette. Da han selv skulle I nærheden af min bopæl tilbød han i samme ombæring at tage dem med til mig.
Cooltryk.dk er forbilledet af god service. Kan kun anbefale. Kunne de have modtaget 10 stjerner havde de fået det.
God og hurtig
God og hurtig. Flot og smarte vare. Ikke sidste gang jeg bestiller fra cooltryk
La experiencia Trustpilot