- Servicio de alquiler de bicicletas
- Tienda de bicicletas
- Tienda de accesorios para bicicletas
- Agencia de alquiler de equipamientos
We offer easy and flexible bike rental in Copenhagen. All our bicycles are modern, safe and well maintained, so you can enjoy the city on two wheels without worries. Our focus is always on fair prices, friendly service and clear communication. Whether you are visiting as a tourist or living in Copenhagen, we make bike rental simple and stress-free, giving you the freedom to explore all the attractions the city has to offer.
Amerika Plads 24B, 2100, Copenhagen, Dinamarca
- 52110813
- support@copenbikes.com
- copenbikes.com

very easy
very easy, good service and overall a really good experience

Finurlig service
Finurlig service, pris og hjemmeside
Vil helt klart anbefale og jeg kommer 100% tilbage

Problemfri oplevelse med copenbikes
Problemfri oplevelse med copenbikes, hurtigt svar og god kommunikation.
Kæmpe anbefaling hvis du skal leje cykler i København.

Respuesta de CopenBikes
Copenbikes, God (service, priser og afhentninger)
Super god service, gode priser og nem afhentning. Jeg betalte 175kr for en cykel, og de svarede hurtigt at jeg kunne afhente den, eller de kunne medbringe den. Der gik en time og så stod den på det aftalte sted. Super fedt koncept, kan stærkt anbefales og jeg gør det gerne igen.