Fin dialog lige fra begyndelsen Flot design udkast og gode kreative idéer fra virksomheden produktet som før forventet og alt var som aftalt Der er allerede spille mange timers cornhole til stor g... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Har lige købt nye bags. Fantastisk og hurtig service. Bestilte tirsdag og fik dem i dag Torsdag -selv med levering fra fjernlager. Giver mine varmeste anbefalinger til cornhole.dk . De har alt grej... Ver más
Vi bestilte et custom premium sæt med eget print til, som ser fantastisk ud! Derudover fik vi status på ordren med tilhørende video af produktionen af vores sæt, leveringen skete før tid, og heref... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de juegos
- Organizador de actividades al aire libre
- Tienda de deportes
- Servicio de alquiler de equipamientos deportivos
- Fabricante de juegos y juguetes
- Juguetería
Escrito por la empresa
Cornhole dk er Danmarks førende leverandør inden for Cornhole spil. Vær med til at spille sommerens sjoveste udendørsspil! Dette spil er garanteret timevis sjov til familie fester, gæster og til de festlige. Cornhole er det klassiske spil hvor man kaster kornposer mod modstanderens mål for at samle point. Spillet har enkle regler, og passer godt til både store og små spillere. Sæt dit kongespil tilbage i skuret og få fat i Cornhole. Et sjovt spil for hele familien, der kan spilles både inde og ude.
Información de contacto
Birk Centerpark 40, Herning, 7400, Dinamarca
- info@cornhole.dk
- cornhole.dk
Hurtig levering og produktet er af god…
Hurtig levering og produktet er af god kvalitet.
Hurtig levering og vare er som bestilt
Fantastisk spil i god kvalitet med eget brand
Fin dialog lige fra begyndelsen
Der er allerede spille mange timers cornhole til stor glæde for både kunder og medarbejdere
De varmeste anbefalinger herfra
hurtig og smidig handel
hurtig og smidig handel, og hurtig fremsendelse. Gode priser af høj kvalitet
Vi fik hvad vi bestilte og levering…
Vi fik hvad vi bestilte og levering uden problemer :)
Fint produkt
Fint produkt, god dialog, hurtig levering selvom det kommer fra Holland.
Har lige købt nye bags
Giver mine varmeste anbefalinger til cornhole.dk . De har alt grej lige fra det til have hygge og helt til det top professionelle!
Suveræn support fra start til slut
Suveræn support fra start til slut, og smukt slutprodukt. Stor anbefaling af både virksomheden og deres produkter til alle herfra :)
Hurtig levering i flot kvalitet.
Besteld online bij cornhole.dk
Besteld online bij cornhole.dk, ontwerp nog 2x laten veranderen. Wordt verzonden vanuit Nederland, en daar schreven ze ons adres verkeerd op. Toen konden ze van GLS ons niet vinden en moesten we extra betalen om opnieuw te laten bezorgen, wat we niet gedaan hebben. Het adres was goed doorgeven. En maar 1 dag later kwam PostNord het gratis brengen.
Jeg var overasket over at pakken skulle…
Jeg var overasket over at pakken skulle sendes fra Holland, men jeg fik det jer bestilte i god kvalitet
Suveræn god service og opsætning af…
Suveræn god service og opsætning af logo mv
God service og hurtig ekspedition
Let at bestille og hurtig levering
Det var virkelig let at bestille vores custom design, og så skønt, at jeg allerede inden jeg bestiller kan se et preview af det færdige produkt. Varen blev desuden leveret hurtigere end lovet.
Klasse service
Klasse service - i alle henseender.
Cornhole.dk har mine bedste anbefalinger
Rigtig god service og godt produkt
Alt var som lovet
God betjening og hurtig levering
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.