Información sobre la empresa

1. Tienda de comida sana

Escrito por la empresa

CorpoNordic er et kosttilskudsbrand med rene produkter af høj kvalitet, uden tilsætningsstoffer og uden sødemidler.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Gode produkter :-)

1 de abril de 2026

Respuesta de CorpoNordic

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os meget, at du er tilfreds med produkterne 😊
De bedste hilsner CorpoNordic

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen leveret indenfor få dage

15 de febrero de 2026

Respuesta de CorpoNordic

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at din ordre blev leveret hurtigt – vi gør os altid umage for en effektiv og god oplevelse hele vejen igennem.

Tak fordi du valgte CorpoNordic.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvalitets produkter og hurtig levering

Jeg har brugt MCT olie og collagen fra CorpoNordic i en del år nu. Jeg er meget tilfreds med deres produkter og leveringen er altid hurtig.
Kvalitets produkter og hurtig levering - jeg er en meget tilfreds kunde og kan kun anbefale andre at handle her!

23 de febrero de 2026

Respuesta de CorpoNordic

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din mangeårige tillid til os. Det glæder os meget, at du er tilfreds med både MCT olie, collagen og den hurtige levering, som vi prioriterer højt.

Tak for din anbefaling – det betyder virkelig meget for os.

De bedste hilsner
CorpoNordic

Super godt produkt

Er så glad for collagen, har snart brugt det i 2 år 😊 smager ikke af noget og nemt at rører ud både i varm og kold væsker .

19 de febrero de 2026

Respuesta de CorpoNordic

Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for din anmeldelse og for din loyalitet gennem flere år 😊

Det glæder os meget, at du oplever collagen som både smagsneutralt og let at blande i både varme og kolde drikke, der gør det letanvendeligt i hverdagen.

Mange hilsner CorpoNordic

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter af højeste kvalitet

Lækre produkter af højeste kvalitet, har brugt collagerne længe og har god effekt. Glæder mig til at prøve kreatinen, som helt sikkert lever op til den høje standard. Og så gør det heller ikke noget at både hjemmeside og emballagen ser lækkert ud.

12 de febrero de 2026

Kære Thomas

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din tillid til CorpoNordic. Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med collagen, og vi håber, du bliver lige så glad for kreatinen.

Tak også for de pæne ord om både hjemmeside og emballage – det betyder rigtig meget.

De bedste hilsner CorpoNordic

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.