Corpus Care Clinic yder stor omsorg for deres kunder. Jeg har fra første behandling følt mig hørt og godt tilpas i den afslappende atmosfære som klinikken byder på. Jeg har fået behandlinger af både... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Nærværende og professionelt. Fodbehandlingerne hos Mia er mere end bare en "need to do" - det er noget, jeg har set frem til hver gang, da hun både formår at skabe ro og nærvær samtidig med, at hu... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi tilbyder professionel behandlinger med akupunktur, zoneterapi, fertilitetsbehandling, jordemoderydelser massage, wellness, gelenegle i hjertet af Odense.
Información de contacto
Overgade 19, 5000, Odense, Dinamarca
- 51200245
- fs@corpuscare-clinic.dk
- corpuscare-clinic.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk dejlig oplevelse
Super behandling ,dygtig og sød behandler ,fantastisk oplevelse
Jeg vil til enhver tid vælge Corpus Care Clinic
Skøn atmosfære, søde behandlere og super god behandling hver eneste gang. Jeg vil til enhver tid vælge Corpus Care Clinic.
Varm anbefaling
Jeg har igennem flere måneder gået til akupunktur og zoneterapi hos Farida og Corpus Care Clinic. Behandlingerne har hjulpet mig til at få ro og balance i en stresset krop efter kræftbehandling, som skulle være stærk til fertilitetsbehandling. Farida er meget omsorgsfuld og nærværende, og behandlingerne har været yderst profesionelle og har virkelig hjulpet mig - både i forbindelse med mine senfølger og fertilitetsbehandlingen, som har resulteret i et lille smukt livsmirakel denne sommer. De varmeste anbefalinger herfra.
Behandlingen hos Corpus Care Clinic
Jeg har været i behandling hos Corpus Care Clinic siden 2024. Jeg døjer med voldsomme menstruationssmerter, som får mig til både at kaste op og besvime. Behandlingen har gjort en kæmpe forskel for mig, og jeg ville ikke kunne have en normal og velfungerende hverdag uden den.
Siden jeg startede, har jeg fået akupunktur, og siden december 2025 har jeg også fået cupping. Inden jeg begyndte behandlingen, havde jeg mindst to sygedage om måneden, fordi smerterne gjorde det fysisk umuligt for mig at komme ud af sengen. I dag planlægger jeg ikke længere mit liv ud fra min menstruationscyklus, og jeg kan passe både arbejde og hverdag uden den samme frygt for, hvornår smerterne rammer.
Jeg har kun holdt én pause fra behandlingen, og det viste sig hurtigt at være en stor fejl. Alle smerterne vendte tilbage med det samme, og jeg begyndte igen at besvime. Det bekræftede mig i, at behandlingen gør præcis det, de siger, den gør – og at den virker!
Personalet tager sig god tid og får én til at føle sig tryg gennem hele behandlingen. Jeg kan derfor varmt anbefale Corpus Care Clinic til andre, der kæmper med lignende udfordringer.
Professionel behandling
God modtagelse, professionel behandling
Skøn Karmameju behandling
Skøn Karmameju behandling - den burde alle prøve !
Bruising after waxing
I have been in Corpus Care Clinic before and have generally been satisfied with the services. Today, I had a leg and bikini wax, and I came home with bruises on my knee and the intimate area. A professional knows that you apply a different technique depending on the region they are waxing. Not ok to go in vacation full of bruises…quite disappointing experience.
Søde som altid.
Altid en skøn fodbehandling
Altid en skøn fodbehandling , flotte lak og ren forkælelse at få “nusset” fødder. 🥰
Fantastisk sted en helt speciel…
Fantastisk sted en helt speciel oplevelse og nærvær
Jeg kan varmt anbefale Farida fra…
Jeg kan varmt anbefale Farida fra Corpus Care Clinic. Hun er utrolig dygtig til akupunktur og samtidig meget nærværende og omsorgsfuld. Jeg har følt mig set, hørt og i trygge hænder gennem hele behandlingen. Det har været en virkelig positiv oplevelse hver gang.
Kæmpe og varm anbefaling herfra
Faria, Nina og de andre personaler i klinikken er altid favnende, varme i modtagelsen og virkelig fagligt dygtige.
Jeg får flere forskellige behandlinger, både for krop og sjæl i klinikken i Odense. Og jeg elsker at komme der, det er mit lille åndehul i en travl hverdag.
Kan bestemt anbefale Farida!
Akupunktur
Jeg kom ind i sidste uge med hold i nakken og spændinger, og nu har jeg været der 2 gange til akupunktur og må bare sige det er et dejligt sted med det sødeste personale. Jeg føler mig tilpas i min krop og min spændinger er næsten helt væk. Kan klart anbefales! 💜🦋
Jeg kan varmt anbefale…
Jeg kan varmt anbefale fertilitetsakupunktur hos Farida. Hun er en utrolig kærlig, rolig og nærværende behandler, som virkelig formår at skabe et trygt rum, hvor man føler sig set og taget hånd om hele vejen igennem forløbet.
Jeg gik hos hende i forbindelse med et ønske om at blive gravid, og hendes behandlinger blev et vigtigt og støttende element – både fysisk og mentalt. Farida arbejder med en stor omsorg og professionalisme, og man mærker tydeligt hendes engagement i ens proces.
I dag er jeg gravid og i uge 15, og jeg har fortsat med behandlingerne undervejs, hvilket har været en stor støtte i graviditeten. Jeg er dybt taknemmelig for hendes hjælp og kan kun give hende mine allerbedste anbefalinger.
<3 Ditte
Min varmeste anbefaling - plads til det hele menneske
Det er virkelig en sand fornøjelse at gå hos Farida. Efter et p-pille stop og en periode præget af dyb sorg og stress, har hendes nærvær og behandlinger med akupunktur hjulpet mig tilbage til en normal cyklus og et sind med færre bekymringer.
Allerede efter blot 6 behandlinger oplevede jeg min første ægløsning, som endda førte til graviditet – en helt ubeskrivelig glæde. Hos Farida føler jeg mig altid hørt, set og i trygge hænder, og jeg går derfra med en dyb ro i krop og sind.
Af hjertet tak for at skabe et rum, hvor der er plads til det hele menneske. Jeg føler ikke kun, at jeg kommer for akupunkturen – det føles næsten også som at gå til psykolog, fordi der er plads til alle følelser, fra sorg til glæde.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger❤️
Varmeste anbefaling
Jeg kan kun anbefale Corpus Care. Jeg har nu været til massage et par gange hos Nina, og hun får mine varmeste anbefalinger. Nærværende, interesseret og dygtig og skaber et trygt og behageligt rum.
Helt generelt er klinikken bare et rart og dejligt sted med kompetente og søde behandlere.
Farida har hjulpet mig med at finde ro…
Farida har hjulpet mig med at finde ro med akupunktur, hvilket har været en kæmpe hjælp i forbindelse med min fertilitetsbehandling. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har været så rolig og været i balance på denne måde. Kæmpe anbefaling herfra!
Mit livs bedste massage hos Nina
Jeg har gået hos Nina (verdens bedste massør) de seneste par uger, og jeg kan kun give hende en VARM anbefaling. Hun er hjertevarm, oprigtig interesseret og utrolig dygtig i sit håndværk. Jeg har flere forskellige ting jeg døjer med, og hun “tjekker” altid ind med mig og min krop før en behandling. Jeg føler mig SÅ set og hørt i min behandling hos Nina. Skynd dig at book en tid hos Nina, det er afhængighedsskabende! Nina - you are the best! 🩷
La experiencia Trustpilot