1. Clínica especializada
  2. Médico general

Hoogwaardige Botox, fillers en skinBoosters behandelingen Eindhoven & Veldhoven

4,0

Muy bueno

Erg fijne ervaring bij dr Bashar

Erg fijne ervaring gehad bij dr. Bashar.
Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak.
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en alles werd duidelijk uitgelegd.
Het resultaat was precies waar ik op hoopte heel natuurlijk.
Je merkt dat er met veel zorg en professionaliteit wordt gewerkt.
Ik kom hier zeker terug en kan dr. Bashar absoluut aanraden.

3 de abril de 2026

Sigur

Sigur, iată o variantă scurtă:

Top ervaring bij Dr. Bashar! Zeer professioneel en vriendelijk. Mijn lippen zien er super natuurlijk uit. Heel tevreden!

7 de abril de 2026

Subtiel en natuurlijk resultaat, precies wat ik zocht.

Ik kom inmiddels al geruime tijd bij dr. Bashar en ben oprecht ontzettend tevreden over mijn ervaring. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak. Hij neemt echt de tijd om naar je wensen te luisteren en geeft eerlijk en deskundig advies. Omdat ik graag een zo natuurlijk mogelijk resultaat wilde, stelde hij voor om rustig op te bouwen – iets waar ik nog steeds heel blij mee ben.
De behandeling zelf werd met veel zorg en precisie uitgevoerd en was nagenoeg pijnloos. Je merkt aan alles dat hij weet wat hij doet en oog heeft voor detail. Na vier maanden heb ik de behandeling herhaald, omdat er bewust met een minimale dosis was gewerkt. Het resultaat is precies zoals ik had gehoopt: subtiel en natuurlijk.
Wat ik misschien nog wel het mooiste vind, is dat ik naast het esthetische resultaat ook minder last heb van spanningshoofdpijn en zelfs beter slaap. Dat had ik vooraf niet verwacht, maar maakt voor mij echt een groot verschil.
Inmiddels is het zeven maanden geleden sinds mijn laatste behandeling en ik ben nog steeds ontzettend tevreden. Dr. Bashar is niet alleen zeer kundig, maar ook oprecht betrokken en eerlijk. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke, zorgvuldige en professionele behandeling.

5 de marzo de 2026