Dure broek gekocht die na een paar keer…
Dure broek gekocht die na een paar keer wassen (cf wasvoorschrift) enorm is verbleekt. Cosmé helaas totaal niet behulpzaam of meedenkend.

Respuesta de Cosmé Lifestyle
Cosmé Lifestyle is een winkelketen en webshop met dameskleding, beauty producten en woonartikelen. Of je nou iets zoekt voor in huis of voor jezelf, wij hebben het allemaal. Wij hebben een groot scala aan dameskleding en sieraden met merken zoals onder andere Studio Anneloes, My Jewellery en YAYA. Voor een nieuwe outfit ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben we ook een groot aanbod aan beauty producten en woonartikelen. Een cadeautje nodig? Wij helpen je graag! Bij ons vind je een shop in shop van Rituals, artikelen van Zusss en woonartikelen van nog veel meer merken. Kun je niet wachten om te shoppen? Neem een kijkje op onze website en laat het thuis leveren of haal het af in de winkel!
Holanda
Suele responder en menos de 24 horas

Respuesta de Cosmé Lifestyle
Geweldig dat jullie ook schoenen aanbieden. Kun je direct helemaal bij jullie slagen in de stijl die je graag draagt.
Hele leuke winkel met mooie merken.
Ik ben erg goed geholpen en goed geslaagd.
Een supergave outfit met schoenen, tas en leuke ketting erbij. Top!