Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Slechts 12 dagen voor de opening van mijn expositie bedacht ik dat er nog een beachflag moest komen. Bij enkele grote prijsvechters kwam ik niet uit met het aanleveren van mijn ontwerp. Vervolgens k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We bestelen bij dit bedrijf lichtmasten voor onze paardenbak. Ik check altijd trustilot als ik bij een onbekend bedrijf bestel. Kon helaas niets vinden, uiteindelijk toch besteld en heel tevreden!! Sn... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De vlaggenmast is keurig afgeleverd door een vriendelijk meneer. Een paar dagen later wilde beginnen met plaatsen van de mast dit wilde ik samen doen met mijn kleindochter. Maar bij het open van de d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de banderas
  2. Diseñador de iluminación de paisajismo

Escrito por la empresa

Cowi is al meer dan 23 jaar een betrouwbare leverancier van terreinverlichting voor bedrijven en particulieren. Denk aan paardenbak verlichting, sportveld verlichting, bouwterrein verlichting, oprit en veel meer. Er zijn veel mogelijkheden en oplossingen – van kant en klare lichtmast tot compleet op maat gemaakte plan. Omdat wij eigen voorraad hebben – levering is vaak binnen korte termijn al mogelijk. Uiteraard kunnen wij niet alleen leveren maar ook complete installatie van de terreinverlichting voor u regelen. Vlaggen- en baniermasten Ook hier bent u bij Cowi aan het juiste adres. Wij leveren vlaggen- en baniermasten en alle toebehoren. Omdat we zeker zijn van de hoge kwaliteit van onze producten bieden wij 10 jaar garantie op alle vlaggenmasten. Houdt u van een uitgesproken stijl? Alle vlaggenmasten kunnen in ieder gewenste RAL kleur gespoten worden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,8

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke site ,bestellen gemakkelijk…

Duidelijke site ,bestellen gemakkelijk contact vriendelijk en behulpzaam.
Nette levering in overleg .
Goed materiaal.
Uitleg opbouw zat niet in de doos maar na mailtje had ik de beschrijving binnen half uur binnen ,en ook behulpzame medewerkers toen iets niet duidelijk was !
Van ons een dikke tien !

18 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Defecte flagpole light en geen reactie.

Sinds 2021 een flagpole led light die steeds kapot is en nu wacht ik alweer vier maanden op een derde vervanging die maar steeds niet komt. Er wordt nu weer gewezen naar Chinese toeleveranciers. Op emails die ik stuur wordt ook steeds niet gereageerd.

31 de diciembre de 2022
Logotipo de Cowi

Respuesta de Cowi

Beste dhr. Veenstra, i.v.m. kerstvakantie en de opstart van de werkzaamheden na de vakantie hebben wij nog niet gereageerd op uw e-mail. We hebben aangegeven dat wij begin van het jaar contact op zouden nemen en zullen uiterlijk aan het eind van deze week reageren op uw e-mail. Hopende dat wij dan tot een oplossing komen. Eventueel kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Vriendelijke groet Cowi

Goede ervaring

Fijn bedrijf, alles is goed verlopen. Een lamp was snel kapot en is keurig en kosteloos vervangen.

31 de octubre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima

Snel, efficiënt, goede communicatie, betrouwbaar en klantvriendelijk.
Wel jammer dat er geen vlag bij geleverd wordt voor dat geld.

14 de diciembre de 2022

Plaatsing van nieuwe vlaggenmast

De plaatsing van onze nieuwe vlaggenmast is bijzonder goed, vakkundig en plezierig verlopen. Twee keurige mannen van het bedrijf zijn met een aanhanger gekomen en hadden ALLES zelf bij zich, zelfs water voor het beton! Onze Fairybell hangt er nu schitterend bij, die wij ook bij Cowi aangeschaft hebben. Cowi biedt wat ons betreft de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding. En als er een probleempje is, dan is de service navenant uitstekend. Hartelijke dank Cowi!

14 de noviembre de 2022

Top service

Men kan firma steeds contacteren met vragen,waar men een degelijke uitleg krijgt.Levering was in orde en op afgesproken datum.Top service.

24 de noviembre de 2022

8 consejos para escribir buenas reseñas.