Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smakelijke en voedzame repen. Alle smaken vind ik eigenlijk lekker maar mijn favoriet is Berry. Of het nou na het sporten is of als ik tijdens mijn werk druk ben en ik heb behoefte aan een verantwoord... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was op zoek naar een (sport)reep zonder kunstmatige toevoegingen en toegevoegde suikers. Als ketovoor is dit een perfecte samenstelling. Ze smaken ook nog eens super lekker. En als laatste, ze word... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik was werkelijk enthousiast over de bite en smaak van de repen. Uiteraard is de keuze gemaakt vanwege de natuurlijke ingrediënten en het vermijden van overtollige smaak-geur-en kleurstoffen en/.of c... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze zijn werkelijk heerlijk. Daarnaast voeden ze best een lange tijd. Dus als je een keer niet kan lunchen neem je gewoon een reep. Ik neem ze ook mee naar de sport . Zodra ik klaar ben pak ik er een ,... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Cowmit ontwikkelt whole-food eiwitrepen op basis van 100% grasgevoerde runder-eiwitten, vetten en collageen zonder soja, zaadolie, E-nummers of ultrabewerkte ingrediënten.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De beste reep die ik in lange tijd op…

De beste reep die ik in lange tijd op heb. Je proeft aan alles dat het natuurlijk is, en geen chemische rotzooi van tegenwoordig. Echt, puur en eerlijk! Ik zou het iedereen aanraden. Een waar voorbeeld voor de huidige markt in proteine repen! Sluit perfect aan op mijn leven als topsporter de beste brandstof en herstelreep voor mijn lichaam. A 10 out a 10🐮

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Cowmit

Hii Jelle, Geweldig om te horen dat de repen zo goed aansluiten bij jouw leven als topsporter. Gas erop!!!!

Top product

Top product. Alles wat je zoekt in een eiwit reep. Geen toegevoegde stoffen en zo min mogelijk geprocessed. Chocolade is mijn favoriet maar ze zijn allemaal lekker.
Iets duurder dan normale eiwitrepen maar dubbel en dwars waard.

29 de diciembre de 2025

Respuesta de Cowmit

Hey Emiel, heel erg bedankt voor je review en fijn dat je een goede ervaring hebt! Groetjes, Ward

Eindelijk een onbewerkt tussendoortje

Eindelijk een onbewerkt tussendoortje! Ik doe nu al bijna een jaar een carnivoor/keto dieet en let extreem op hoogwaardige vetten en eiwitten voor optimale&stabiele energie.

Ik at altijd 2 maaltijden per dag en niks tussendoor, vooral omdat er geen goede snacks waren die voldeden aan mijn ''onbewerkte eisen'' en ook nog eens hoog in eiwitten waren.

Dankzij deze repen heb ik voortaan een gezonde snack tussendoor, ik eet er dagelijks 1 à 2 en blijf ook nog eens een lange tijd verzadigd, dat zegt voor mij genoeg over de kwaliteit.

19 de diciembre de 2025

Hoi Kix,

Wat een geweldige review, bedankt voor het delen van je ervaring! Het doet me enorm plezier te lezen dat je mijn repen als de perfecte snack hebt gevonden.

Mocht je nog suggesties hebben hoor ik het graag. Jouw feedback is altijd welkom.

Groet,
Ward

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele lekkere repen goed kwaliteit en…

Hele lekkere repen goed kwaliteit en gezonder dan je normale supermarkt reep.

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Cowmit

Hey Gregory, goed om te horen dat mijn repen goed bevallen. Mocht er nog iets beter kunnen, laat het me vooral weten. Groet, Ward

Smaakt geweldig

Smaakt geweldig. Ik eet geen eiwitrepen, omdat ze vol met rotzooi zitten. Dus toen ik dit voorbij zag komen, moest ik het proberen! Ik had ook nooit verwacht dat ze daadwerkelijk lekkerder waren dan een "Normale" eiwitreep. Geweldig gemaakt!

12 de diciembre de 2025

Hoi Luuk,

Wat geweldig om te horen dat ze goed smaken. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, kun je me altijd een bericht sturen.

Tot snel,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De beste eiwitreep op de markt

Dit is de eerste eiwitreep waarbij je echt merkt dat gemaakt is met hoogwaardige ingrediënten en kennis over wat werkt. Niet droog zoals de meeste op de markt en alle smaken zijn top!

11 de diciembre de 2025

Thanks Jelle,

Ik besteed inderdaad veel aandacht aan ingrediënten én hoe alles samenwerkt. Fijn dat je dat proeft. En helemaal top om te horen dat ze in de smaak vallen.

Tot snel,

Beste eiwit reep ooit.

Beste eiwit reep ooit.
Normaal ben ik niet zo van de repen, de meeste zijn naar mijn mening te droog of machtig. Dit was totaal niet het geval deze reep is enorm lekker en totaal niet droog. Ook met de dierlijke eiwitten is dat een enorm plus punt. Super repen!!!!! Dit is sinds kort mijn go to!

10 de diciembre de 2025

Dankjewel Valentijn!

Fijn om te horen dat hij niet droog of machtig is, dat was precies het doel. Mooi dat dit nu je vaste reep is!

Groet,
Ward van Zon

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.