Nu 2 grote bestellingen gedaan en bijna alle geuren al geprobeerd. Helemaal fan! Mijn directe omgeving al getipt en die hebben ook allemaal besteld. Al m’n favoriete geuren zitten er tussen en bijna n... Ver más
La empresa ha respondido
Fijne site, leuk aanbod van goede geuren! Ik heb 2 x 5 geuren besteld. 9 daarvan zijn heerlijk 1 viel tegen, maar die komt van pas op de wc. Levering is top en klanten service is goed bereikbaar, re... Ver más
La empresa ha respondido
Had op de gok 3 universele geuren uitgekozen... 2 daarvan vielen erg tegen, ik werd er zelfs een beetje misselijk van. Na mailcontact supergoed geholpen en nu heb ik geuren die wél heel goed in de sma... Ver más
La empresa ha respondido
Ontdek Craft Aroma, waar kunst en geur harmoniëren. Wij staan garant voor topkwaliteit en een ongeëvenaarde klantenservice. Laat je verwennen door onze luxe geuren, allemaal voor een betaalbare prijs.
Dokweg 33B, 1976CA, IJmuiden, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Long lasting and very good fragrance.
I would definitely recommend.

Respuesta de Craft Aroma
Ik heb 5 geuren besteld en vandaag binnen gekregen. 1 daarvan is niet mijn smaak, maar rook wel sterk (nr 288). 2 daarvan ruiken naar alcohol (nr 91 & 419). De andere twee ruiken wel lekker (nr 90 & 72). Echt jammer dat de kwaliteit van de geuren zo veel verschillen!

Respuesta de Craft Aroma
Fijne site, leuk aanbod van goede geuren! Ik heb 2 x 5 geuren besteld.
9 daarvan zijn heerlijk 1 viel tegen, maar die komt van pas op de wc.
Levering is top en klanten service is goed bereikbaar, reageren snel en hielpen mij naar tevredenheid.

Respuesta de Craft Aroma
Met vol vertrouwen de imitatie van Baccarat en Tabasco Vanilla besteld. Beide ruiken alleen maar alcohol. Vervliegt tijdens het spuiten en Baccarat was niet te herkennen.. Echt zonde van me geld! Ik ga weer terug naar Divian waar Tabasco Vanilla heel goed is!

Respuesta de Craft Aroma
Zowel 5 danesgeuren en herengeuren besteld. En we zijn allemaal super enthousiast. Heerlijke geuren niet van de echte te onderscheiden. En ook erg handzaam in formaat.

Respuesta de Craft Aroma
Was sceptisch maar wou het wel es testen 🙂,maar niets op aan te merken, lekkere parfums en zeker voor die prijs, aanrader! Ook zeer snel geleverd wat ik top vind

Respuesta de Craft Aroma
Lekkere geurtjes, snelle levering naar Den Haag en fijne klantenservice! Zou het iedereen aanraden!

Respuesta de Craft Aroma
Wel de geuren die ik besteld zijn echt waanzinnig ik heb ze zelfs nog cadeau gedaan aan iemand. Ik heb nu heel,heel veel favoriete geuren dus tot gauw weer.

Respuesta de Craft Aroma
Ik heb vandaag de 5 flesjes gekregen.
Ze zijn snel geleverd.
Ik vind ze verre van, naar de echte geuren ruiken! Ik heb er spijt van dat ik ze besteld heb. Jammer.

Heerlijke parfum !
Echt tevreden mee
Heb hem al meerdere keren gekocht is echt waard voor je geld wat je krijgt !

Respuesta de Craft Aroma
Ik heb gebruikt gemaakt van de 3+2 gratis kortingsactie. Ik heb de geuren: Lush blossom, Ruby route, Gold Lily, Floral Charm en Desert Oak besteld. Alle 5 de geuren blijven echt goed zitten en zijn heerlijk. Ik raad Craft Aroma zeker aan!!

Respuesta de Craft Aroma
De geuren zijn niet goed. Zonde om geld uit te geven aan deze geuren.

Respuesta de Craft Aroma
2 ‘parfums’ besteld en snel ontvangen - geurtjes vervliegen nog sneller dan een eau de cologne (vrijwel direct) vroeg om te kunnen retourneren plus refund. Heb dit bericht aangepast daar er over en weer gemaild is -zij trachten het inmiddels netjes af te handelen. To be continued.-inmiddels netjes refund ontvangen. Geen duister gebeuren dus maar voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Respuesta de Craft Aroma
Super goede service en snel antwoord op de mail ,ik had bestelling gedaan en een flesje was leeg gelopen, gemaild en nieuwe toegestuurd gekregen met nog een extra geur er bij gekregen. De luchtjes ruiken ook super . Ga zeker nog een keer de andere geurtjes proberen

Respuesta de Craft Aroma
Helaas blijft de geur niet hangen. Ruik hem zelf niet. Ik vind het erg tegenvallen.

Respuesta de Craft Aroma
parfum in plastic flesjes. Geen goede kwaliteit ,een alcholgeur overheerst. Ik heb spijt van de aankoop, het is het geld niet waard.

Respuesta de Craft Aroma
Snel geleverd mooi verpakt.
Het ruikt inderdaad zoals origineel vervliegt wel snel bij mij. Maar voor wat je betaalt dikke prima!

Respuesta de Craft Aroma
Ik heb een craft parfum gekocht die op de website aangaf dat vergelijkbaar was met de suvage dior elixir parfum. De craft versie is uitstekend en je kan de verschil amper merken. Echte aanrader!

Respuesta de Craft Aroma
They help with everything , ıf there is any problem you can contact with them , And parfüms are just good 👌

Respuesta de Craft Aroma
Más información sobre otros tipos de reseñas.