Leuke spullen te koop en te laten…
Leuke spullen te koop en te laten maken. Samen nagedacht over relatiegeschenk en super snelle en goede service. Dikke aanrader!
No consta que solicite reseñas
Via de webshop van Cre8mate een set sleutelhanger draken gekocht, ik had nog wat vragen wat nog meer de mogelijkheden zijn. Ik kreeg daarop uitgebreid antwoord en voorbeelden te zien wat erg interessant is. Het pakket is snel verzonden en dus ook snel bezorgd, in goede orde ontvangen! Ik raad zeker aan om hier te bestellen en zeker als je service op maat wilt! Blinkt Cre8mate zeker in uit.
alles was netjes gemaakt ,
en ook netjes op tijd verstuurd ben er super blij mee ga binnen kort weer nieuwe dingen bestellen
ga zo door groetjes ursula
Zeer mooi werk en echt oog voor detail! Het is echt de moeite waard om bij cre8mate te bestellen.

Respuesta de Cre8mate
Mijn visite kaartjes zijn echt super geworden, de kwaliteit is top en werd erg goed met mij mee gedacht, wat resulteerde in een veel mooier en beter resultaat dan ik ooit had mogen dromen. Daarnaast ging er een wereld van mogelijkheden voor mij open.
Wat mij betreft een hele dikke aanrader!
Doen!!!

Respuesta de Cre8mate
Fijn contact en goede kwaliteit! Snelle levering, ik raad het iedereen aan!

Respuesta de Cre8mate
Prachtige objecten en super goede service.
Wat een geweldig en gaaf beeldje heb ik mogen ontvangen! Bedankt voor jullie goede service!

Respuesta de Cre8mate
Ik ben zeer tevreden alles wat er gemaakt wordt is erg handig en ook mooi. Goede service .
Super kwaliteit 3D geprinte sleutelhanger binnen gekregen, eergisteren besteld en gisteren al binnen gekregen.
10/10 dat ik hier weer zou bestellen
Een creatief, maar vooral professioneel meedenkend bedrijf dat hoogwaardige producten levert. Ik ben blij gebruik te maken van hun service.