Información sobre la empresa

1. Agencia de marketing
  2. Diseñador gráfico
  3. Servicio SEO

Escrito por la empresa

Alt-i-én freelancer – din samarbejdspartner inden for online markedsføring og grafisk design. Med over 10 års erfaring er jeg klar til at bringe dine visioner til live og hjælpe din forretning med at finde success.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super samarbejde

Super samarbejde, fra start til slut. Hurtig effektiv og nem at forstå.

Jeg vil klart anbefalde denne virksomhed til andre.

26 de mayo de 2025

Alt blive gjort som aftalt

Alt blive gjort som aftalt

Ingen grimme overraskelser eller lignende. Alt er perfekt.

28 de marzo de 2025

Respuesta de Creative Fox

Tusind tak for de fine ord, og for et godt samarbejde! 😊

Altid klar på at hjælpe

Michella har siden 2021 hjulpet os med vores SOME. Michella lærte hurtig vores forretning af kende, og få de budskaber vi syntes var vigtige ud til vores nye potentielle kunder. Samarbejdet fungere super godt, og Michella er altid klar med nye ideer til hvordan vi kan arbejde mere effektivt med vores sociale medier. Samtidig er hun også super dygtig til video redigering, som vi er begyndt at benytte os meget af.
Stor ros og anbefalinger fra os hos Kalundborg Autolakering

15 de enero de 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din fine anmeldelse, og for et godt samarbejde! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Med mit nye logo fra Creative fox

Med mit nye logo fra Creative fox, har House of Steinbeck ikke blot fået et logo, men virksomheden har også fået en identitet. Jeg er super stolt over det nye logo, som banner vej for nye mål og muligheder. Med råd og vejledning har hun skabt det bedste look, for House of Steinbeck.
Med følelsen af at blive hørt hele vejen. Ser jeg frem til fremtidig samarbejde 💜

30 de agosto de 2024

Hurtigt, effektivt og godt

Michella var meget forstående, og samtidig hurtig. Forslaget til det nye logo til min virksomhed blev præsenteret godt, og jeg kunne sagtens følge hendes tanker.

Alt i alt god og effektiv behandling, samt et godt resultat.

13 de noviembre de 2024

Hej Dennis,

Tusind tak for din fine anmeldelse, og for et godt samarbejde! :)

Bedste hilsner
Michella, Creative Fox

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået lavet et logo til mit…

Jeg har fået lavet et logo til mit tømrerfirma, og det blev virkelig godt!

Hun var grundig i sin proces med at forstå, hvad jeg ønskede, og kom med gode råd.

Jeg har været meget tilfreds lige siden og kan klart anbefale Creativefox til andre.

31 de mayo de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.