Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fina kläder och från början när jag beställde så stämde storlekarna bra. Nu det senaste året (2024-2025) har något förändrats och när det står storlek XL-XXL el tom upp till 3XL så är kläderna som... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det gick snabbt och enkelt att beställa och paketet kom ganska snabbt. Ni har mycket fina kläder och härliga färger och mönster på kläderna, tyvärr passade inte allt som jag beställde men kommer defin... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag fick vänta lite längre än vanligt på de sista leveranserna, men kläderna är till belåtenhet Jag har aldrig tidigare returnerat någon vara från er och nu skulle jag ha behövt göra det, men det va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och plagget höll vad den lovade kvalitetsmässigt och med bilden överensstämmande färg. Hade kikat på detta plagg i vinrött långt tidigare men då hade den färgen blivit slutsåld. Så... Ver más

4,0

Väldigt liten i storlek

Väldigt liten i storlek

14 de noviembre de 2024

Hej Susanne.
Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att storleken inte levde upp till dina förväntningar. Vi gör vårt bästa för att skriva ut vägledande mått i beskrivningen till varje plagg så att det ska vara lätt att hitta rätt storlek. Om det är något vi kan hjälpa dig med kan du kontakta vår kundservice.

Produkter var bra

Produkter var bra . Nöjd med allt.

Hej Zaklina.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada för att höra att du är nöjd med ditt köp.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kläderna hade inte samma stl som förra…

Kläderna hade inte samma stl som förra gången jag köpte, då passade de direkt o nu e de för små.

18 de noviembre de 2024

Nöjd med köpet

9 de noviembre de 2024

Hej Gunilla

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Storlekar som inte stämde med…

Storlekar som inte stämde med verkligheten. Fick betala 79 kr för att skicka tillbaka. Kommer aldrig mer beställa.

17 de noviembre de 2024

Hej Eva

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lätt att beställa o betala

Lätt att beställa o betala. Snabb leverans.

18 de noviembre de 2024

Hej Päivi
Tack för ditt fina omdöme!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb expediering och bra varor.

Snabb expediering och bra varor.

11 de noviembre de 2024

Hej Inga-Lill

Valorada con 1 estrellas sobre 5

När man beställer två varor så ska man…

När man beställer två varor så ska man väl få två varor. En uteblev.

17 de noviembre de 2024

Hej Desiree
Tack för ditt omdöme. Det ber vi om ursäkt för. Om du inte redan har kontaktat kundservice så gör du det med ditt ordernummer och vad felet är. Så hjälper vi till så fort som möjligt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Små storlekar 3xl borde va stort och…

Små storlekar 3xl borde va stort och inte som xl

14 de noviembre de 2024

Hej Ewa

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag tycker inte att varorna motsvarar…

Jag tycker inte att varorna motsvarar förväntningarna

Hej Annika
Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att varorna inte levde upp till dina förväntningar. Du är alltid välkommen till att göra en retur till oss. Om det är något vi kan hjälpa dig med kan du kontakta vår kundservice.

Kvalitet

Ni har bra kvalitet på era kläder och snabb leverans

16 de noviembre de 2024

Hej Carina

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det tog bara 5 dagar tills jag fick…

Det tog bara 5 dagar tills jag fick mina långbyxor i brevlådan. De passade precis och kändes jättesköna.
Tre väninnor ville ha sådana också, så jag har beställt 5 par sådana byxor till dem.

Hej Solveig

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fina varor för låga priser

Hej Heléne

Jättenöjd

Snabb leverans, kläderna motsvarade förväntningarna och jättebra priser

Hej Elizabeth

Hej

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej jo jag hade inte provat Ert märke…

Hej jo jag hade inte provat Ert märke innan men jag måste säga att det blev en positiv upplevelse!
Snabb leverans, bra kvalitet på kläderna och överkomliga priser! Jag kommer absolut fortsätta att handla hos Er!

6 de noviembre de 2024

Hej Madeleine

Super sköna byxor😃

13 de noviembre de 2024

Hej Åsa

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, nöjd med det jag köpt.

Hej Katarina

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabba leveranser o väldigt bra saker!!

Snabba leveranser o väldigt bra saker!!

Hej Christina

Web: www.cremefraiche.se

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.