Ik heb mijn puppy nu 4 weken in huis en ze is echt een verrijking in mijn leven. Het contact met de eigenaar verliep soepel en als ik vragen had nam ze de tijd om ze te beantwoorden. De hondjes won... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb mijn lieve pup nu ongeveer twee weken geleden opgehaald. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. Ik heb lang onderzoek gedaan naar de perfecte hond die bij mij past en kwam terecht bij d... Ver más
La empresa ha respondido
We hebben een ontzettend fijne leergierige sociale pup in huis. Ze kan al verschillende commando’s en is al behoorlijk zindelijk. Hoewel het contact door omstandigheden lastig verliep. Zijn we elke da... Ver más
La empresa ha respondido
Wij hebben de Cuddlewellranch online gevonden. En daar geen dag spijt van gehad. Het contact verloopt prima. Alles word duidelijk op de app en telefonisch uit gelegd. De zorg voor de puppy’s... Ver más
La empresa ha respondido
In de afgelopen 25 jaar is onze ranch uitgegroeid tot iets heel speciaals! CUDDLEWELLRANCH Een plek voor mens en dier. Bijzondere dieren, bijzondere mensen. En onze trots ... onze COBBERDOODLES ! Een labradoodle maar, in een heel nieuw jasje. Een arm vol lieve rafeligheid die we aanbieden om, een gezin weer op de rit of een kind met problematiek ... of gewoon voor in je gezin zo een heerlijk huis hondje aan te kunnen schaffen. Een plek waar mensen even, heerlijk, niks anders hoeven of moeten zijn dan mens met hun verdrietjes, hun traantjes, hun glimlach en hun wensjes. Soms laatste wensjes zelfs Op onze site kun je zien wie wij zijn, en hoe wij op deze prachtige plek met onze dieren liefdevol samenleven. Samen knuffelen. Met kamelen tot rendier en natuurlijk.. onze Cobberdoodles ! Wij zijn trots om met jullie te kunnen delen waar ons hart zo vol en warm van is. We geven je graag een kijkje in ons hart, ons huis en natuurlijk onze dieren. Een indruk van onze ranch. Heerlijk in de natuur. Een plek waar mensen hun ziek zijn vergeten. Een ranch waar kindjes hun, soms laatste, wensje in vervulling zagen. Een huis waar dieren samen wonen in hun meest, ultieme habitat. Een plek om een hondje aan te schaffen van een speciaal ras en uit een heel speciaal ''nest''.
Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Vorige week woensdag contact gekregen met Margalith. Ikwam op haar website via een klant van mij die bij haar de dag ervoor een hondje had opgehaald en vertelde over de fijne ranch waarbij de hondjes zo vrij leven onder elkaar en dat ze ook specifiek voor zorgvragen zoals autisme of adhd hondjes matched aan families. Mijn interesse werd gewekt omdat mijn zoontje van 8 ook pas is gediagnosticeerd met Autisme spectrum. Na mijn verhaal gedaan te hebben kreeg ik ‘s avonds reactie terug dat ze voor zorgaanvragen eerder plek heeft en dat er toevallig een nestje met kortharige gelijk weg mochten en de rafeliger over een maandje ongeveer. De volgende dag hebben we gebeld met elkaar en toen ik vroeg wanneer ik dan eventueel de pup op kon halen zei ze dat dat was haar betreft dezelfde dag nog kon omdat ze oud genoeg waren om naar hun nieuwe baasje te gaan.
Ik had nog niks tegen onze kinderen gezegd en de jongste meegelokt als smoes dat we even dieren gaan knuffelen.
Je had zijn gezicht moeten zien toen we dus daaraan kwamen en ik zei we komen een pup ophalen. Wattt echt waar krijgen we een puppie. Iets wat hij zo graag wilde!
Onze Beau kwam al direct op ons afrennen. Ze had 2 pups met zelfde karakter die bij ons zouden passen uitgezocht en daar mochten we nog uit kiezen. Maar Beau was gelijk al favoriet! Dus die keuze was snel gemaakt.
Wat ik heel mooi vind is dat ze de mensen afschermd van de moeders en hun andere puppy’s zodat we geen gevaarlijke ziektes over kunnen brengen wat heel logisch is. Echt hart voor haar dieren hoe mooi.
Hopelijk gaan we nog zeker 15 jaar genieten van onze lieve Beau.
Bedankt margalith dat je haar in ons leven hebt gebracht!
Groetjes Daniëlle

Respuesta de Cuddlewellranch
Na een lange tijd nadenken wat voor een ras hond we wilde zijn we op aanraden van vrienden bij de Cobberdoodle van de Cuddlewell Ranch uitgekomen. Margalith heeft vanaf het moment dat ik haar benaderde de rust en tijd genomen om al mijn wensen te bespreken en mijn droompup te vinden! Zelfs wanneer ik het allemaal te spannend vond, wist Margalith me te kalmeren en mn onzekerheden weg te nemen.
Nadat we eenmaal bij het nestje gematcht waren kon de pret beginnen. De weken vooraf waren spannend, maar met hier en daar wat fotos en videos van het nestje werden we steeds enthousiaster en benieuwder welke pup dan van ons zou worden!
Afgelopen week maandag was het zo ver hebben wij onze lieve Cooper opgehaald. Vanaf het eerste moment was hij net zo dol op ons als wij op hem. De eerste dagen waren vooral knuffelen, slapen en voorzichtig spelen. Maar, sinds een paar dagen vind hij het steeds leuker om buiten te lopen en in de tuin rond te rennen, mee te gaan naar de winkels en genieten van het uitzicht als we ergens een koffietje doen.
Ook de spannendere punten; het bench trainen en de zindelijkheid zijn me tot nu toe alles meegevallen. Hij heeft nog geen ongelukje gehad en slaapt sinds de eerste nacht super!
Ik kijk met een warm hart terug op de afgelopen periode, maar heb ook heel veel zin in de aankomende periode waarin onze pup steeds meer deel wordt van ons gezin!

Respuesta de Cuddlewellranch
Sinds 3 weken hebben wij lieve Novi bij ons thuis. Groot knuffelgehalte en ze went erg snel gelukkig. Loopt aan de riem of ze nooit anders gedaan heeft.
Aan alles merken we dat alle liefde heeft gekregen die ze nodig had. En dit gaan wij nu voortzetten. ❤️
Dank voor het vertrouwen dat wij voor lieve Novi mogen zorgen

Respuesta de Cuddlewellranch
Zo blij met onze prachtige Cobber Doodle en met de super goede start bij de Cuddleranch. Van A tot Z is alles hier voor elkaar van chippen tot inenten tot aan de liefdevolle verzorging en tips. En nu een ontzettend lieve pup in huis 🙏dankbaar!

Respuesta de Cuddlewellranch
Super blij met mijn pupje. Ik voel nu al dat ze heel belangrijk wordt in mijn leven. We beginnen een goeie band te krijgen. Je moet wat vertrouwen hebben in het concept, het was spannend natuurlijk maar zo blij nu.

Respuesta de Cuddlewellranch
Woensdag mochten we onze puppie halen. Sommige vonden het een beetje raar dat we niet langs mochten komen om te kijken naar de puppies. Maar duidelijke uitleg via de app snapte ik het wel. Via contact uitgelegd de thuissituatie en wat we zoeken. De match heeft ze super goed gedaan. Wat zijn wij blij met onze timo. Wat een lieverd is het en slim. Ze poept buiten, heel af en toe een plasje in huis, maar meestal buiten. En ze is nog maar 5 dagen bij ons. En luistert al aardig goed.
Ik moest mijn man eerst overhalen voor een hondje en hij vond dat best lastig. Nou is hij super blij met Timo en geniet er ook van. Wij allemaal genieten enorm van timo. We nemen hem zoveel mogelijk overal naar toe. Krijgen super leuke reacties en hebben veel adresjes waar hij een keer naar toe mag als het nodig is. We werden ook goed geholpen met ophalen, lieve dames.

Respuesta de Cuddlewellranch
Vorig jaar heb ik mijn hondje opgehaald bij de Cuddlewellranch. Na heel heel heel lang twijfelen en slapeloze nachten. De prachtige website en de mooie woorden van eigenaresse Margalith overtuigden me dat het écht een goede keuze zou zijn.
Dit terwijl ik vanuit mijn intuïtie voelde dat het niet klopte. Ik kwam in die tijd geen negatieve recensies tegen, later kwam ik erachter dat alle negatieve of enigszins kritische opmerkingen van de Facebook groep door Margalith werden verwijderd. Nu snap ik beter waarom het allemaal zo positief leek. Inmiddels is de groep een besloten groep geworden. Alle berichten worden eerst gescreend. En gefilterd dus. Want ze wil geen negativiteit over haar fokkerij.
Ik heb eens geteld hoeveel nesten er waren (op Facebook deed iedereen oproepen broers en zussen te vinden dus kon ik de nesten turven) Ik denk dat er jaarlijks ongeveer 25 netjes zijn. Een behoorlijke fokkerij dus.
Je koopt je pup op bestelling, deze komt in je digitale winkelmandje en je rekent je aanbetaling af. (Dit voelde al heel gek). De rekening waarnaar je overmaakt is een Duits rekening nummer. (De rest moet je contant betalen, bij het ophalen).
Vervolgens is het wachten op de eerste beelden en filmpjes. Want dat je je hondje nooit mag ontmoeten weet je. Daar is ze van te voren heel duidelijk over. (Hier had ik al naar mijn gevoel moeten luisteren). De drie filmpjes die ik uiteindelijk kreeg waren van slechte kwaliteit en hadden geen geluid. Ik heb van meerdere pup eigenaren gehoord dat de filmpjes geen geluid hebben. Waarom niet? vroeg ik aan Margalith. Het geluid was stuk.
Dat vind ik raar. Als je 25 nesten per jaar hebt kun je er toch op z’n minst voor zorgen dat het beeldmateriaal goed is?
Duidelijkheid over wie de vader en moeder zijn krijg je niet. Daar heb ik vaak naar gevraagd. Uiteindelijk kreeg ik een foto. En na veel vragen nog eentje, maar dit leek weer een andere hond te zijn. Ik kreeg het gevoel dat ze “maar wat deed”.
Ook welke rassen er nu in je hond gefokt zitten is geheim. Want haar speciale formule zou dan nagedaan worden door andere fokkers.
Dan het matchen….Margalith heeft gematcht op mijn verhaal wat ik vóór de inschrijving een keer heb gedaan. Ze heeft me nooit ontmoet. En heeft ook nooit achteraf eens gevraagd; goh hoe gaat ‘t? Past het hondje inderdaad zo goed bij jullie?
Toen ze in het NPO programma zei dat het matchen haar kwaliteit is dacht ik; hoe kún je dit nou zeggen als je nooit navraag doet?
Om eerlijk te zijn geloof ik dan ook helemaal niets van dat matchen. Ze schuift en regelt het zo dat ze het iedereen naar de zin kan maken door op de gevraagde datum (om en nabij) een hondje te kunnen leveren. Dat wel.
Alles bij elkaar zou ik iedereen afraden hier een hond te kopen.
Geen transparantie, slechte communicatie, niets weten over de afkomst van je hond, niet weten wat er is gedaan aan socialisatie…
Ik heb echt geen idee hoe de eerste acht weken van mijn hondje zijn verlopen.
Margalith is wel heel talig en verpakt alle info in mooie (verklein) woorden waardoor het allemaal heel liefdevol lijkt.
Ook het programma van Anita Witzier laat maar een heel klein stukje van de ranch zien. Hoe weet ik nu waar de moeder honden liggen, met pups en alle nesten? Een soort kraamafdeling heeft ze het over. Als die er echt zou zijn, en alles zou daar schoon, mooi en fijn zijn, dan had ze die toch al lang een keer op beeld gezet? Dan ben je toch trots op wat je hebt?
Nee, bij mij voelt alles geheimzinnig. Alsof er iets verborgen wordt.
Voor mij nooit, nooit meer.

Respuesta de Cuddlewellranch
Vreselijke ervaring, vreselijke omstandigheden voor die hondjes.
Het is echt massa productie daar helaas. Ze doet alles mooi voor maar niets is wat het lijkt. Onder het mom dat ze de hondjes matched? Hoe kun je matchen als je niet eens daar mag komen? En dat ze niets van je weet? Hoeveel kindjes met hulpvraag zijn er echt? Deze dame verschuilt zich achter trieste dingen in het leven waar zij echt niets aan bijdraagt maar wel graag credits voor wilt en doet alsof ze zo begaan is met alles en iedereen. Dit is slechts een geweldig verdienmodel voor deze dame en dat benut ze ten volle over de rug van haar schattige rafelige pups..

Respuesta de Cuddlewellranch
Een maand geleden hebben we Syb, 14 weken oud, opgehaald, een mini, en hij heeft vanaf het eerste moment ons hart gestolen. Het contact met Margalith was heel fijn. Ze heeft het druk, maar probeert toch steeds een moment te vinden om op je vragen te reageren. Dat voelt heel fijn. Door omstandigheden konden we Syb niet al eerder ophalen en Margalith gaf aan dat ze extra aandacht aan Syb zouden geven. We kregen een heel goed gesocialiseerde pup mee. Hij is onderzoekend, niet bang en ontzettend slim. Syb daagt ons uit bij de opvoeding en al is hij onze vierde hond, we staan toch weer voor verrassingen. Margalith adviseerde ons ook goed bij het oefenen van alleen zijn (‘s nachts) en in de bench blijven. Vandaag hebben we onze eerste vliegreis gemaakt en ook dat is heel goed verlopen. Een nu wel vermoeide maar nog steeds superlieve pup hebben we. Margalith, dank je wel voor de goede start die jij Syb hebt gegeven. We genieten elke dag van hem.

Respuesta de Cuddlewellranch
Dankbaar!We hebben nu reeds 2 maanden onze pup,opgehaald in de cuddlewellranch.We zijn er nog steeds fier op!Zij is de attractie voor iedereen die haar ontmoet en mooi is ze zeker!Ze is superlief en alert!Bovendien is ze superslim!We beleven er veel plezier aan en zeker ook onze 5 kleinkindjes!Margalith jou verhaal over de ranch greep ons aan toen we op zoek waren naar een pupje!Je nam veel tijd om uitleg te geven toen we onze kiki kwamen ophalen.We zijn je nog steeds erg dankbaar met ons pupje die nu ondertussen ferm veranderd is: gegroeid!Ze is kerngezond!Margalith veel succes verder en moge je nog lang veel mensen gelukkig maken met zo’n pupje!Liefs!Bernadette Keerbergen België

Respuesta de Cuddlewellranch
Gisteren konden we eindelijk ons mooie pupje ophalen! Het was mega spannend dat we gematcht werden aan een pup en wat is dat goed gelukt! Wat een super lieve pup hebben we gekregen🥰
We hadden nog vragen mbt de bench/ren enzo en wat hebben jullie veel tijd ervoor genomen om alles goed uit te leggen waardoor onze vragen goede en fijne antwoorden hebben gekregen!
We waren beetje vroeg ivm niet wetend wat het verkeer deed aangezien we ver moesten rijden en dat was totaal geen probleem☺️ we zijn super ontvangen!
Wat hebben jullie een super mooie plek voor alle dieren! Alle liefde krijgen ze die ze nodig hebben. Alle filmpjes waren prachtig om te zien hoe de puppy’s het allemaal deden😍..
We zijn mega gelukkig met ons lieve hondje! Super bedankt! Ook voor het lekkere puppypakket die we mee hebben gekregen..

Respuesta de Cuddlewellranch
Fijne ervaring in contact met eigenaresse Margalith; heb haar paar keer telefonisch gesproken en overige communicatie via whatsapp. Ze heeft een nuchtere en kundige kijk op het opvoeden van hondjes; hetgeen mij heeft geholpen bij t maken van de beslissing om een hondje aan te schaffen. De cobberdoodle is erg lief en empatisch; makkelijk te trainen. Dat had ze aangegeven en klopt dus ook :-). Ook de zindelijkheid ging vrijwel vanzelf; al vanaf de tweede week dat we haar in huis hadden. Bij t ophalen van de puppy nam de toen aanwezige verzorger uitgebreid de tijd voor uitleg en beantwoorden van vragen. Dit gaf veel vertrouwen. Kortom: een zeer goed adres voor een betrouwbare en lieve puppy

Respuesta de Cuddlewellranch
Wat een heerlijke en liefdevolle plek is dit zeg! Om eerlijk te zijn vond ik het best spannend om een pup via de Cuddlewellranch te kopen. Dit omdat Margalith nu eenmaal anders werkt dan andere fokkers, om hele goede redenen. We hebben goed app contact gehad en op alle vragen had ze gedegen antwoorden, wat mij geruststelde. De foto’s lieten even op zich wachten, omdat ze wil wachten totdat ze zeker weet dat de pups gezond zijn en gematcht kunnen worden. De foto’s en filmpjes waren te schattig toen we ze kregen! We hebben onze pup opgehaald en wat een fantastische match is het! Ze is ook al heel veel gewend (van bladblazers tot katten, van vuurwerk tot vaatwassers), wat het voor ons een stuk makkelijker maakt. Bij het ophalen werd er uitgebreid de tijd voor ons genomen en werd er op al onze vragen (waaronder of we de moeder hond mochten zien) naar volle tevredenheid antwoord gegeven. Ook heel fijn dat we een puppy pakket en goede “instructies” meekregen. Ontzettend bedankt voor onze Charlie, we kunnen nu al niet meer zonder haar!!!!

Respuesta de Cuddlewellranch
Wat een onwijs fijne en positieve ervaring! 9 maanden geleden schreven we ons in voor een rafelige cobberdoodle bij Margalith/Cuddle Well Ranch. Het idee om de pup te laten matchen aan ons gezinnetje -maar ook de vele positieve reacties en foto’s- hebben ons doen besluiten dit avontuur aan te gaan. In het begin (na het opgeven van je voorkeur) is het wennen aan het hele idee om de controle los te laten, niets te weten, maar ook weinig te horen. Maar (!) wát is dit goed gelukt zeg. We hebben onze pup vandaag opgehaald, en wat zijn we nu al verliefd op hem (Bobby :)). Bij aankomst kregen we een heldere uitleg én een overzichtelijk (en helemaal in stijl van de Cuddle Well Ranch) snel-start gids/boekje met tips voor de eerste dagen, het dierenpaspoort, en een verklaring van gezondheid van de dierenarts. Zelfs een emmer met kilo voer en andere kleine toevoegingen van Royal Canin was inbegrepen. Máár het allerbelangrijkst; ons rafelige pup. Het is een match!!!! Hij is mooi, lief, rafelig, en soms een beetje gek. Dit is een pup van een fokker met hart voor de diertjes. Vanuit ons; een echte aanrader!

Wij hebben ons Pupje !!
Wat is dit een heerlijke plek zeg We zijn zo blij dat we op cuddlewellranch terecht zijn gekomen! Vrienden van ons die ook een hondje hebben van cuddlewelranch hadden ons erop geattendeerd dat het zo een fijne plek was.
En niks teveel gezegd
Nog nooit heb ik zoveel liefdevolle mensen ontmoet. De volwassen hondjes zagen erg zo mooi uit
Er waren dames heerlijk met de pupjes aan het knuffelen en de moeder hond was zo’n schat.
Er liepen hondjes in huis en ook heerlijk buiten in de tuin te spelen en wat een schattige huisjes staan er !
We waren best wat onzeker want een goede plek hoe vind je je dat als er zoveel wordt aangeboden . Wij begrepen dat er op de ranch heel voorzichtig wordt omgesprongen met bezoek want je weet nooit wat iemand meebrengt.
Eigelijk wilden we alle hondjes knuffelen het is maar goed dat we er niet bij konden komen uit veiligheid voor ziekten overbrengen.
We hebben een folder gekregen met alle info en antwoord op al onze vragen. Op elk moment tot het ophaal moment konden we bellen met m’n vragen .
Vooraf hebben we elke ontwikkeling van de pupjes mogen meemaken via filmpjes en telefoon gesprekken.
Je kunt zien dat de mensen op cuddlewell en margaliet zovan de dieren houden.
Toen we weggingen werden we uitgezwaaid door kwispel staartjes. Zelfs van de mama hond.
We willen juliie zoveel bedanken voor alle communicatie vooraf je geduldig antwoorden op alle vragen en voor ons Pupje ! Het is zo’n schat ! Een heerlijk blij en nu al zo gehoorzaam.
Bedankt !

Zeer prettige communicatie.
Fijne toelichting over hoe we het best met hondje kunnen omgaan (eerste hond)
Open houding en fijn dat we voor vragen altijd kunnen terugvallen op hen.
En een heel lief hondje, rustig, sociaal en positief nieuwsgierig.

Respuesta de Cuddlewellranch
Margalith gaf me het beste cadeau ooit: een prachtige, lieve en gezonde pup. Hij is bijna 7 maanden oud, een lieve en vrolijke hond. Bedankt dat je mijn dromen hebt waargemaakt!

Respuesta de Cuddlewellranch
Wat begon als een droom werd hier werkelijkheid. Afgelopen zaterdag was de dag dat wij onze lieve Bowie op mochten halen. Wat een goede plek is dit zeg. Je kan met al je vragen altijd terecht. Deze vrouw heeft echt hart voor alle dieren. Zou haar iedereen aanraden.

Respuesta de Cuddlewellranch
Onze Victor is ondertussen ruim 3jaar oud,kerngezond,nog nooit ziek geweest.hij is het beste dat ons overkwam,zouden geen moment aarzelen om terug een pup aan te schaffen bij Cuddlewell ranch is gewoon top,heel veel nuttige tips gekregen,de pupjes worden daar enorm verzorgd,hadden eerder al heel slechte ervaringen met kwekers,zouden iedereen Cuddlewell aanraden gewoon supercontent❤️👍

Respuesta de Cuddlewellranch
Nog geen weekje geleden heb ik Lou opgehaald. Wat is het een knap, lief, ondeugend mannetje! En wat doet hij het al goed. Cuddlewellranch is een hele mooie en geweldige plek voor alle dieren! Zeker een aanrader als je ook een lief, knap hondje wil of een hulphond! Want daar is deze plek ook zeker voor bedoeld. Op deze plek krijgen ze de liefde die ze nodig hebben. Ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om hier een hondje aan te schaffen. Nu ga ik genieten van de tijd samen met Lou!

Respuesta de Cuddlewellranch
Más información sobre otros tipos de reseñas.