Endelig et firma som tager kundeservice alvorligt.🙂 En personlig opringning fra direktøren af firmaet, med et ønske om en glædelig jul og en undskyldning for et par småfejl omkring en ordre, kan b... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg havde kig på en kokkekniv i North Collection-serien, men havde lige et spørgsmål, jeg skulle have afklaret. Jeg sendte en mail, som hurtigt blev besvaret, hvorefter jeg bestilte kniven og et str... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg havde bestilt et par julegaver til Black Friday, som skulle leveres indenfor 3-4 dage. Da jeg intet hørte efter en ugestid, skrev jeg og spurgte til min ordre. Direktøren gik selv ind i behandlin... Ver más
La empresa ha respondido
På trods af manglende information om manglende pakke, formentlig pga juletravlhed, var der ingen problemer da jeg henvendte mig. Fin og venlig behandling, hvor de levede op til det de sagde. Thumps u... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Skab kulinariske madoplevelser med høj præcision. Udforsk vores unikke udvalg af 67 lag damaskus stål køkkenknive og kniv-tilbehør.
Información de contacto
Dinamarca
- cuisinelab.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Folk kan roligt gå ind og købe på denne…
Folk kan roligt gå ind og købe på denne side!
Har købt den 21 cm kokkekniv med palisander greb. Wauw kan jeg bare sige. Hvilken smuk og lækker kniv til så billige penge. Hurtig levering og flot opbevaring til kniven.

Respuesta de Cuisine Lab
God rådgivning, gode produkter!
God rådgivning og ikke mindst, fantastisk produkt. Man kan mærke Hans brænder for er at yde en god service.

Respuesta de Cuisine Lab
Alt i alt en helt kanon oplevelse
Alt i alt en helt kanon oplevelse - omhyggelig kundeservice, hurtig levering og knive i rigtig lækre materialer.

Respuesta de Cuisine Lab
Køkkengrej i en enormt god kvalitet
Køkkengrej i en enormt god kvalitet!
Der er intet at komme med der, kan kun anbefale det lækre udstyr! Kommer til at pynte så flot i mit nye hjem!

Respuesta de Cuisine Lab
Super service og knald gode knive
Super service og knald gode knive! Eneste ulempe er mit øget forbrug af opvaskebørster da knivene er så skarpe de pelser dem på stribe 👌🏻

Respuesta de Cuisine Lab
Hurtig levering, super service og et rigtig godt produkt!
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her 👍🏼

Jeg har lige modtaget 6 knive
Jeg har lige modtaget 6 knive fra classic collection og kan kun anbefale dem! flot indpakning, super lækre, og meget skarpe, kommer til at pynte så fint i køkkenet
udover super kvalitet var der også utrolig hurtig service og forsendelse via PostNord
kan KLART anbefales

Kæmpe 5’er herfra!
Helt sikkert kun rosende ord herfra!
Hans her noget af det sødeste jeg længe har mødt i en forretning!🤩
Også er produkterne også helt formidable, længe siden det har været så nemt at skære grøntsager!
Glæder mig meget til når der skal hentes mere hjem!🥳

Respuesta de Cuisine Lab
Super lækre produkter og kanon…
Super lækre produkter og kanon kundeservice!
Kæmpe anbefaling herfra!

Respuesta de Cuisine Lab
Fantastiske produkter og kundeservice!
Jeg har kun rosende ord for dette set-up. Fantastiske produkter og ikke mindst en kanon kunde-service!
Klar anbefaling herfra - ikke sidste gang jeg skal opgradere noget i køkkenet fra Cuisine Lab!

Super
Jeg var så heldig at få en kokkekniv fra jer i fødselsdagsgave!
Kniven er afbalanceret rigtig godt hvilket gør, at den er super lækker at have i hånden. Klingen kan klare alt til den generelle madlavning, og er super nem at rengøre.
Kæmpe anbefaling herfra!

Respuesta de Cuisine Lab
Kanon god service og levering til tiden!

Respuesta de Cuisine Lab
Kanon kvalitet og uovertruffet service!
Kanon kvalitet og uovertruffet service!
Manglede en gave til fars fødselsdag fredag eftermiddag, og kunne efter nærmere aftale, mødes med Hans fra Cuisine Lab, på lageret i Aalborg senere samme dag, og afhente 2 meget smukke og ekstremt skarpe knive! Fantastisk service, og produkter der gør gastromanden bløde i knæene!

Professionel kvalitet, hurtig levering
Super kvalitet og opretholder skarpheden selv til de lidt hårdere opgaver!
For godt en måneds tid siden købte jeg de to kokkeknive, utilitykniv, urtekniv, samt vedligeholdelses pakken.
Er utrolig tilfreds med produkterne som lever på til forventningerne til UG!
Lækkert værktøj som kan bruges til professionelt arbejde, eller i det private køkken

Respuesta de Cuisine Lab
Utrolig lækre pander og gryder!!
Utrolig lækre pander og gryder!!! Intet brænder på i dem. Kan varmt anbefales :)
Mvh
Michael

Voldsomt skarpe knive
Voldsomt skarpe knive, fantastiske til kødudskæringer og div. Grønt! Dejligt greb og flot design!

La experiencia Trustpilot