Culligan Norge Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask levering og super service! Profesjonell håndtering av tilbakemeldinger og vår faste servicemedarbeider Roger kan vi stole på!! Alltid blid, hjelpsom og hyggelig. Jeg anbefaler Eden vannkjølere o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt kommer med den utrolige gode servicen deres sjåfør (Roger) han er helt enestående. Alltid blid, hyggelig og kommer som avtalt. Han er gull verdt for dere. Utrolig bra service får vi fra han vær ga... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har alltid blitt tatt i mot av en svensk kjempe søt dame, som virkelig vet hva god kundeservice er. Min siste ( nest siste) kontakt med Eden var derimot ikke så hyggelig. Så jeg satser på at den... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med leveranser av vann, og service. Litt vanskelig å forstå seg på avtalene. De kunne med fordel gjort enklere å lese. Regner med dere også hadde spart til på å slippe å svare på så m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de refrigeradores de agua
  2. Fuente de agua potable
  3. Máquina expendedora de café

Escrito por la empresa

Culligan tilbyr skreddersydde drikkevanns- og kaffeløsninger til kontorer, skoler, sykehus, restauranter og andre arbeidsplasser. Våre miljøvennlige vanndispensere er utstyrt med Firewall® UV-C-renseteknologi og BioCote®-beskyttelse, som sikrer rent, trygt og bærekraftig drikkevann på arbeidsplassen. Culligan som konsern er sterkt opptatt av å være miljøvennlig og etisk i vår virksomhet. Vi produserer våre vannmaskiner i egne fabrikker, hvor vi sikrer at HMS og rettferdige lønninger ivaretas for våre ansatte. I tillegg produseres alle våre kaffemaskiner og øvrige vannløsninger i Europa under forhold som ivaretar HMS, miljø og rettferdige lønninger. Emmett Culligan startet sitt selskap i 1936 med en visjon om å levere bedre vann til private husholdninger. I dag bidrar Culligan International positivt til menneskers helse og velvære over hele verden ved å tilby vann gjennom miljøvennlige produkter og en enestående kundeservice.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Superservice av Kristian G

Superservice av Kristian G. Hilsen Avancia Skedsmokorset 🥳

14 de noviembre de 2023
Opinión espontánea

Hei,

Takk for at du ga oss en så fin anmeldelse. Flott at du er fornøyd :)

Christina - Eden

The delivery drive Andy

The delivery drive Andy, is always on time, always pleasant and courteous.
We never have any issues with this company.

This review is from Bodycote Surface Technology

14 de noviembre de 2023
Opinión espontánea

Hi,

Thank you very much for your nice review and the 5 stars 😊

I wish you a nice day.

Kind regards

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig sjåfør :) for at han var der…

Hyggelig sjåfør :) for at han var der for første gang, gikk alt smertefritt.

18 de septiembre de 2023

Hei Rune,

Tusen takk for din anmeldelse og hyggelige kommentar :)
Vi streber alltid etter å tilby den beste servicen og er glade for å se at vi lykkes med det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi går ikke tom for vann er en grei…

Vi går ikke tom for vann er en grei oppsummering.

7 de septiembre de 2023

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse og hyggelige kommentar.

Så flott at du er fornøyd med vår vannleveranse.

Hyggelig og arbeidsom person

7 de septiembre de 2023

Greit og enkelt

22 de agosto de 2023

Hei Anne Grethe

Tusen takk for din anmeldelse og hyggelig kommentar.
Vi er superglade for at vi lever opp til forventningene om at det skal være enkelt å være kunde hos oss.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hva brukes disse tilbakemeldingene som…

Hva brukes disse tilbakemeldingene som sendes inn, har pratet med de som er på service oppdrag på maskiner etc. de sier de ikke får noe tilbakemeldinger på det som vi sender inn.

18 de junio de 2023

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse.
I forhold til disse spørsmålene er all tilbakemelding vi mottar viktig for oss, og vi bruker den til å optimalisere og forbedre tjenestene våre.
Hvis det er informasjon som ikke har nådd vår sjåfør, vil vi se om det er noe vi kan gjøre for å forbedre dette.

Nok en gang, tusen takk for din anmeldelse og kommentar.

Team Eden

Alltid god service

22 de enero de 2023

Hei Lena

oss i Eden

Veldig god service

Veldig god service, kjappe leveranser og alltid på servicesiden.

14 de noviembre de 2022

Hei Heidi!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very good and fast service

We had to order in the last minute and received and excellent and fast service.

6 de octubre de 2022

Hi,
Thank you very much for the 5 star review and the nice comment.
We are happy that we were able to fulfill your needs of fast delivery and service.
Have a wonderful day.
Kr
Eden Norway

rask leveranse

her ble varen levert kun kort tid etter bestilling.
Veldig bra

23 de septiembre de 2022

Hei Thomas!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blid og hyggelig "vannmann":)

Hei! Vi kan melde tilbake at deres medarbeider har vært her med et stort smil om munnen, blid og hyggelig som alltid:) God service:)

14 de septiembre de 2022

Hei :)
Tusen takk for de 5 stjernene og den hyggelige tilbakemeldingen din - dette er vi glade for å høre :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har fått leveringsseddel på mail hvor…

Har fått leveringsseddel på mail hvor det står at vi har mottatt vann,det har vi ikke.
Har også fått faktura på dette.
Har vært i kontakt med kundeservice 2 ganger,har ikke fått tilbakemelding og heller ikke fått vann.

7 de septiembre de 2022

Hei,
Takk for din tilbakemelding. Vi beklager denne hendelsen på det aller sterkeste, og er lei oss over at du ikke fikk leveringen din.
Leveringen din skal nå være utført, og opplever du andre utfordringer, er du velkommen til å kontakte oss igjen.

Seriøse leverandører

Seriøse leverandører, henter og leverer til avtalt tid. Godt vann.

4 de agosto de 2022

Bra service

Bra service! ingen klager

20 de junio de 2022

Eden Springs.

Deilig vann

Deilig vann, og god service! Følger godt opp på ordrene sine, så vi aldri står tom for det gode vannet.

19 de mayo de 2022

Hei Sofia.

Tusen takk, vi er glade for å høre at du er fornøyd med vår service og produkter.

Christina Eden Springs

Raskt og greit.

5 de mayo de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.