Ik had een Senara hangschommel gekocht, het was een kat in de zak, kwam totaal niet overeen met de foto op de site. Meer dan 14 dagen moeten wachten kwam dus rechtstreeks uit China. Terug gestuurd... Ver más
Het product is prima Maar de manier waarop is voor verbetering vatbaar. Geen enkele informatie over verzending, geen tracking niks. Bovendien was levering heel erg traag. In plaats van beloofde 1 d... Ver más
Een Chinese namaak van Temu kwam aan voor 16 euro. De verpakking is slechts een verfrommelde doos. De koekenpan erin heeft krassen. Dit is een Nederlandse website die spullen van Ali/Temu verkoopt ond... Ver más
Besteld en het mes binnen 2 dagen geleverd. Netjes verpakt dus goed overgekomen. Mes in nette staat en komt overeen met foto's en afmetingen, ik zou hier zeker vaker bestellen.
Ontdek Culminar - Jouw bestemming voor hoogwaardig kookgerei. Verken ons assortiment van premium keukenaccessoires en gereedschap. Van elegante besteksets tot innovatieve kookpannen en meer. Creëer culinaire meesterwerken met vertrouwen en stijl. Ontdek nu!
Holanda
- info@culminar.nl
- culminar.nl
Suele responder en menos de 1 semana
Super goede service en snelle levering
Super goede service en snelle levering. Bestekset was zoals belooft volgende dag in huis en zit er super netjes uit!
Prima adres
Prima adres, goede en vriendelijke klantenservice. Via Bol besteld wat totaal mis ging.
Culminar heeft een goede oplossing geboden.
Mijn advies: gewoon rechtstreeks bestellen dus.

Respuesta de Culminar
Top kwaliteit bestek
Top kwaliteit bestek, lang gezocht maar eindelijk zo tevreden!
Snelle levering en leuke producten
Snelle levering en leuke producten! Heel erg tevreden mee!