Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gebruik van Sollicitatiebaas #aanrader!

De website van Sollicitatiebaas is heel makkelijk en werkt erg prettig. Fijn dat AI ook is ingevoegd. Je contract loopt door als je dit niet opzegt. Maar het is heel simpel om het op te zeggen dus als je het ff in je agenda zet dan is het zo klaar. En als je dan toch nog weer bedenkt dat je er wel gebruik van wil maken dan hebben ze alles van je bewaart - top dus!

3 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is een geweldige app

Dit is een geweldige app. Vooral als je een lange tijd of begint met het solliciteren voor een baan. Het is gebruikers vriendelijk. Na een lange tijd in het buitenland te hebben gewoond heeft deze app mij geholpen met een representatieve cv voor de arbeidsmarkt. Top dit 👍🏽

18 de febrero de 2025

Goed

Ik gebruik deze website altijd als ik mijn cv nodig heb. Goede templates en handige functies.

10 de febrero de 2025

Dankjewel!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Agressieve klantenbinding

Eenmalige cv downloaden van 2 euro verandert in zeer agressieve vorm van klantenbinding. Zit je opeens vast aan een abonnement met aanmaningen als gevolg. En dreiging van incassobureau waar de kosten oplopen naar 40 euro.

28 de noviembre de 2024

Respuesta de Cultivaid

Hoi, bedankt voor je review. Helaas klopt het niet helemaal wat je schrijft. Op onze website staat duidelijk aangegeven dat, als je kiest voor een proefabonnement, deze automatisch verlengd wordt (tenzij je opzegt). Dit kun je over het hoofd gezien hebben, en als je ons dan een berichtje stuurt staan we altijd klaar om te helpen. Maar in plaats daarvan is er een betaling gestorneerd, wat ook voor ons kosten oplevert. Dat we dan direct dreigen met een incassobureau is niet waar, we geven meerdere keren de kans om het bedrag te betalen of een tussenweg te vinden. Uiteindelijk hebben we zelfs de betaling kwijtgescholden om je tegemoet te komen, en dan schrijf je als dank deze review.

Hei Guys 😉

Hei Guys 😉
De beste en gemakkelijkste site die ik ooit heb gezien. U kunt eenvoudig uw CV in de kortst mogelijke tijd verkrijgen met de beste kwaliteit. Zeer sterk en vriendelijk ondersteuningsteam. Ze reageren altijd met geduld en vriendelijkheid. Vooral lieve Emma .

23 de noviembre de 2023

Respuesta de Cultivaid

Bedankt voor je mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne website om een cv te maken, echt top!

2 de noviembre de 2023

Respuesta de Cultivaid

Bedankt voor je review, we zijn blij dat je zo tevreden bent!

Heerli

Heerli! Net zo heerli als een super zoetsappig malse biefstuk van een goede chefkok smeltend' op den tongh!

15 de noviembre de 2023

Heerli!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je kunt zeer eenvoudig en snel een cv…

Je kunt zeer eenvoudig en snel een cv en sollicitatiebrief in elkaar zetten. Ook makkelijk dat je met ai je cv in kunt vullen

8 de septiembre de 2023

Respuesta de Cultivaid

Bedankt voor je mooie review, we zijn blij dat je zo tevreden bent!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Basic subscription rip off

Created small CV but was unable to download it. Paid 1.99 to use 1 week of trial period.
After 1 week I was charged another 9.99 for basic subscription. Never received email that I subscribed to Basic plan.
Total rip off.
Wouldn't recommend to use this service.

20 de julio de 2023

Respuesta de Cultivaid

Hi, thank you for your review. It is clearly stated on our website that the trial subscription will automatically be converted to a Basic subscription. We explain this on the payment page, but also via the payment confirmation email. You can cancel for free at any time. We're sorry you couldn't download your CV! You could of course have contacted us about this, and this would have been resolved within a day. But we haven't heard from you.

Emma

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.