Banner for CURAFYT

CURAFYT Opiniones 1053

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bonjour , j ai commander le produit pour mon poney hors j aimerai savoir après combien de temps cela feras son effet !!!! car je voie que celui souffre énormement!!! Merci de votre réponse bonne jour... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Onze shetland had/heeft hoefbevangenheid, na een 2 á 3 tal weken was er duidelijk verbetering, hij stapte al terug een beetje rond. Sindsdien gaat het elke dag een beetje beter. Enkel moest hij wel w... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Pour notre cheval qui était gêné par des coulures sous la queue (kotwater) , depuis le début de la cure , il a de moins en moins de coulures et même maintenant plus du tout , de plus bcp moins de gaz... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vroeg een beetje uitleg omtrent welke producten ik het beste zou gebruiken voor mijn paard. Hierop kreeg ik enorm snelle feedback en heb ik dan ook de bestelling geplaatst. De producten werden enor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos para animales
  2. Animales y mascotas
  3. Tienda de animales
  4. Veterinario/a

Escrito por la empresa

At Curafyt, we believe that horses and dogs deserve more than quick fixes — they deserve long-term health solutions that combine veterinary expertise with the power of nature. Founded by veterinarian and nutritionist Dr. Valerie De Clerck, Curafyt was created with a simple but important vision: to support animals with safe, effective, and natural supplements that go beyond treating symptoms. Too often, medications such as NSAIDs, antibiotics, or corticosteroids are used as the first line of treatment. While they are sometimes necessary, they don’t always address the root causes of health problems. That is where Curafyt takes a different approach. Every one of our formulas is designed holistically, supporting digestion, mobility, metabolism, immunity, skin health, and overall vitality. Quality and transparency are at the heart of what we do. Our supplements are produced in certified European facilities (ISO 22000, GMP+, Organic standards). Each batch is tested for prohibited substances by an independent laboratory in France, ensuring our Clean Sport label and giving owners complete peace of mind. Beyond our products, we believe in education and partnership. We collaborate with over 750 veterinarians across Europe and provide customers with direct access to our in-house veterinarian and nutritionist for tailored advice. Whether you are managing a specific health challenge or simply want the best for your animal, we are here to support you with respect, guidance, and care. Because healthier horses and dogs mean happier moments together and that is what Curafyt stands for.

Better Health, Naturally

Escrito por la empresa

Proud to have supported 30,000 horses & dogs
Every horse and dog matters to us. Our longstanding commitment is to support each customer with science, compassion, and trust.

Información de contacto

Promotion box for CURAFYT

Vet-Developed. Nature-Inspired.

Helping horses & dogs thrive with natural supplements.

4,6

1 estrella

Ha contestado el 92% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ma jument ne digérait pas bien un peu d…

Ma jument ne digérait pas bien un peu d écoulement avant et après les crottins
Depuis 1 mois que je lui donne les crottins sont nickels et bcp moins d écoulement
La digestion nettement meilleur

1 de diciembre de 2025

Bonjour Marie-Christine,

Merci beaucoup pour votre témoignage et pour votre confiance ! Nous sommes ravis de lire que vous observez une évolution positive depuis un mois et que votre jument semble plus à l’aise sur le plan digestif.

Si vous avez des questions sur la poursuite de l’utilisation ou souhaitez un accompagnement personnalisé, notre service client reste bien entendu à votre disposition. Merci encore pour votre retour !

Duidelijke website

Duidelijke website
Word snel geleverd
Goede kwaliteit producten
Alleen soms gaat bij de jerrycan de pomp soms niet goed blijft vast zitten en lekt daar mag iets anders of en beter handleiding voor gevonden worden

2 de enero de 2026

Hi,

Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je onze website duidelijk vindt, dat de levering snel verloopt en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de producten.

Bedankt ook voor je opmerking over de pomp op de jerrycan. Dat nemen we zeker mee. Gebruiksgemak is voor ons belangrijk, en feedback zoals deze helpt ons om producten verder te verbeteren. Mocht je hier momenteel hinder van ondervinden, dan mag je onze klantenservice altijd contacteren via info@curafyt.com. We kijken dan graag verder met je mee naar een oplossing.

Snel geleverd

Snel geleverd.
Lijkt goed product. Nu uittesten of het werkt

2 de enero de 2026

Respuesta de CURAFYT

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel verliep. Laat ons gerust weten hoe je het product ervaart, nadat je het een tijdje hebt kunnen testen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en duidelijke info van de…

Snelle en duidelijke info van de levering.
Paarden reageren er super op
Alleen niet alle paarden vinden het even lekker dat is wel jammer

1 de diciembre de 2025

Hi Brenda,

Dank je wel voor je feedback! Wat goed om te horen dat de levering duidelijk verliep en dat je ziet dat de paarden er positief op reageren.

We begrijpen je opmerking over de smaak heel goed. Net zoals bij mensen, hebben paarden ook hun eigen voorkeuren, en sommige moeten even wennen aan een nieuw supplement. Vaak helpt het om het geleidelijk op te bouwen of te mengen met het vertrouwde voer.

Mocht je hierover tips willen of even willen overleggen, dan is onze customer service altijd te berijken via info@curafyt.com

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Erg duur

ik vind jullie producten erg duur

14 de julio de 2025

Hi Alphonse,

Dank je wel voor je feedback! We begrijpen heel goed dat de prijs van onze producten als hoog kan aanvoelen.

Wat we graag willen toelichten, is dat onze supplementen sterk geconcentreerd en volledig samengesteld zijn. Wanneer je de prijs per dag bekijkt, valt deze vaak lager uit dan verwacht. In veel gevallen is het bij andere supplementen nodig om meerdere producten of losse ingrediënten te combineren om tot een vergelijkbare ondersteuning te komen. Sommige supplementen bevatten minder ingrediënten en hebben daardoor een lager prijskaartje.

Bij Curafyt kiezen we er bewust voor om alles in één formule te combineren, zodat er minder nood is om verschillende supplementen te mengen. Dat zorgt voor gebruiksgemak en gerichte ondersteuning, maar verklaart ook waarom de prijs per product hoger kan liggen.

Daarnaast zijn alle Curafyt-supplementen ontwikkeld door een dierenarts en houden we strenge kwaliteitseisen aan. Zo worden onze producten geproduceerd volgens de Clean Sport-richtlijnen: https://curafyt.com/nl-be/pages/dopingvrije-sport

Tot slot kiezen we onze ingrediënten zeer zorgvuldig: zo natuurlijk mogelijk, en steeds in de best opneembare en werkzame vorm voor het lichaam. Deze combinatie van expertise, kwaliteit en ingrediënten zorgt voor een hogere standaard en dat vertaalt zich ook in de prijs.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Met de steady and stable kan mijn…

Met de steady and stable kan mijn gevoelig paard ook nu nog van het gras genieten. Paard staat 24/24 u buiten op het gras.

28 de noviembre de 2025

Hi Anke,

Dank je wel voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat Steady & Stable van Curafyt goed past binnen het management van je gevoelige paard en dat hij nog steeds van het gras kan genieten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De paarden zien er goed uit en…

De paarden zien er goed uit en presteren beter! Groetjes Ruud

25 de noviembre de 2025

Hi Ruud,

Dank je wel voor je fijne review, Ruud! Wat leuk om te horen dat de paarden er goed uitzien en dat je een positieve evolutie merkt in hun prestaties.

Groetjes terug!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Par conviction

Les produits sont bien présentes, bien emballés et parviennent rapidement.
Steady & Stable est appétent, mon cheval adore son goût. Je lui donne (c'est le 3e pot de 3 mois) car c'est un ancien fourbu avec laminite chronique et sabots chauds l'été. La formule me plaît mais je ne peux pas dire que j'ai constaté d'amélioration notable. Ni sur l'avancement du pied en pince ni sur la chaleur des pieds. Je complète donc avec de la biotine et chondroïtine glucosamine msm pour un effet réel.

24 de noviembre de 2025

Bonjour Valérie,

Merci beaucoup pour votre commentaire! Nous sommes ravis d'apprendre que la livraison et l'emballage ont répondu à vos attentes et que votre cheval tolère bien le produit Steady & Stable de Curafyt.

En ce qui concerne les progrès, il est important de garder à l'esprit que chaque cheval réagit à son propre rythme. Dans certains cas, les améliorations peuvent prendre plus de temps à devenir visibles. Par exemple, la croissance des sabots est un processus lent, et le renouvellement complet d'un sabot sain peut parfois prendre plusieurs mois, car les sabots poussent d'environ 1 cm par mois, selon la situation individuelle. Le renouvellement complet d'un sabot peut donc prendre jusqu'à un an.
Pour vous aider à suivre les progrès de manière plus objective, n'hésitez pas à consulter notre guide sur la manière d'évaluer les résultats, qui propose un plan simple en quatre étapes pour suivre les changements au fil du temps, et qui mentionne également spécifiquement Steady & Stable: https://curafyt.com/fr-be/pages/comment-evaluer-les-resultats

Si vous le souhaitez, n'hésitez pas à contacter notre service clientèle à l'adresse info@curafyt.com afin que nous puissions examiner ensemble si des ajustements ou une assistance supplémentaire pourraient être utiles. Nous sommes toujours ravis de vous aider !

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Not very happy 😞😞😞

My partner was in the front garden but saw no one. It turns out the package had been delivered at a different house number. My address was very clearly visibly on the package.

24 de diciembre de 2025

Hi Mitzi,

Thank you for bringing this to our attention. We’re very sorry to hear that your package was delivered to the wrong house number. We completely understand how frustrating that must be.

May we ask if your package has since been recovered and delivered to you correctly? If not, please don’t hesitate to contact our customer service team at info@curafyt.com. We’ll be happy to look into this further and contact the delivery service to request more information.

Unfortunately, once a parcel leaves our warehouse, we no longer have direct control over the delivery process. That said, we’re always here to help where we can and to support you in resolving the situation as quickly as possible.

Thank you for your understanding, and we hope this can be sorted out promptly.

Kind regards

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vlot gevonden wat ik zocht.

Vlot gevonden wat ik zocht.
Hopelijk gaat de hooizak lang mee. Het gebruik en en het vullen gaat wel vlot.

Hi,

Dank je wel voor je review!

Fijn om te horen dat je snel vond wat je zocht en dat het gebruik en vullen van de hooizak van Curafyt vlot verloopt.

Service rapide

Service rapide , info sur le produit je conseille
Bonne expérience

Respuesta de CURAFYT

Merci beaucoup pour votre retour positif !

Nous sommes ravis d’apprendre que le service a été rapide et que les informations sur le produit vous ont été utiles. Offrir une expérience claire et agréable fait partie de nos priorités chez Curafyt.

Shampoo

Alles verliep vlot

Hi Noel,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles vlot verliep.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Commande reçue dans les délais et les…

Commande reçue dans les délais et les filets de très bonne qualité.

19 de noviembre de 2025

Bonjour Catherine,

Merci beaucoup pour votre avis ! Nous sommes ravis d'apprendre que votre commande est arrivée à temps et que vous êtes satisfait de la qualité des filets à foin Curafyt.

Cordialement

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze Nala is dankzij haar supplementen…

Onze Nala is dankzij haar supplementen terug helemaal de oude!!! Bedankt!!

12 de noviembre de 2025

Hi Gino,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat Nala zich weer zo goed voelt en dat jullie zo’n positieve ervaring hebben met Smooth & Supple.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn pony heeft geen natte mest meer…

Mijn pony heeft geen natte mest meer sinds ik steady and stable geef, had eerder al van alles geprobeerd zonder enig resultaat.

17 de noviembre de 2025

Hi,

Dank je wel voor de positieve feedback.

Steady & Stable is ontwikkeld ter ondersteuning van het suikermetabolisme. Fijn om te horen dat het je paardje ook helpt bij slappe mest. Voor dat doel hebben we echter eerder Guts & Glory ontwikkeld, dat de darmgezondheid bevordert en zo ook de mestkwaliteit verbetert.

Fantastische producten

Fantastische producten. Mijn viervoeters zijn daar heel blij mee.

17 de noviembre de 2025

Hi Patricia,

Dank je wel voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de Curafyt producten en dat je viervoeters zich er goed bij voelen.

snelle levering

18 de diciembre de 2025

Hi Lisette,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel verliep. Bij Curafyt doen we ons best om elke bestelling vlot te verzenden.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.