Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service. Modtager hvid kjole med leo hjerter på. Opdager at der på det hvide af kjolen er masser af små rustpletter og blå pletter. Har skrevet flere gange. Blev lovet en ny, og den var blevet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lynhurtig levering og super service👍🏼 Det er altid en fornøjelse at handle hos Curved.dk. Leveres stort set altid med GLS dagen efter bestilling, og det er let at vælge den rigtige størrelse, da pr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet via hjemmesiden og fysik i butikken og er super glad for den betjening jeg har fået. Rigtig meget forskelligt tøj at vælge imellem til gode priser. Hjælpsomt personale og god vejledning.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet hos Curved.dk de sidste par år, jeg køber 85 % af mit tøj her. Grundet min overvægt går jeg aldrig i fysiske butikker, og prøver aldrig tøj før jeg køber det. Hos Curved.dk har jeg... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de ropa de talles grandes

Escrito por la empresa

Vi elsker alle kurver - Derfor har vi lanceret Curved.dk, hvor vi sælger tøj til kvinder med dejlige former. Vi starter i størrelse 42 og har sortiment helt til str. 58 Mærkerne på siden er bl.a. Zhenzi, Gozzip, Studio, Kaffe curve og Caramakoma. Du er derfor helt sikker på at kunne finde en bluse, buks, kjole eller noget helt andet i vores sortiment af stort dametøj. Du kan også finde os på facebook, hvor vi laver live og andre sjove ting. https://www.facebook.com/curved.dk

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 37% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

manglende tilbage betaling

Jeg bestilte 2 ting fra curved, som jeg desværre ikke fik afhentet inden d.19.11.24. Pakken er derfor returneret, men jeg har ikke ået penge tilbage. Der er heller ikke svaret på mail skrevet d.28.11 om samme problem..... øv

28 de noviembre de 2024
Opinión espontánea
Logotipo de Curved.dk

Respuesta de Curved.dk

Hej Oline
Vi har ikke modtaget din pakke retur, den ligger stadigvæk til afhentning i shoppen af dig eller GLS for retur, og derfor har du ikke fået pengene retur. Vi beklager selvfølgelig meget vi ikke fik svarer dig i sidste uge, men alt kontopersonalet var kaldt ud for at hjælpe med at pakke ordre her under black week.
Vi kan også oplyse at du desværre har opgivet forkert tlf. nummer, så vi ikke har kunnet få fat i dag.
God dag

MVH
Lone

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utrolig dårlig service i tjatten

Utrolig dårlig service i tjatten - og så er jeres firmanavn så tæt på Curvii, så I skulle skamme jer - helt vildt
Jeg vil ALDRIG købe så meget som et lille stykke tøj hos jer - sikke en dårlig oplevelse - først svar i øst på det der spørges om i vest og så pludselig ophører svarerne

15 de octubre de 2024
Opinión espontánea
Logotipo de Curved.dk

Respuesta de Curved.dk

Hej Hanne
Er super ked af at du føler det sådan.
Som jeg skrev i tjatten, forstod jeg ikke helt dit spørgsmål og det giver jo meget god mening, hvis spørgsmålet slet ikke var til os.
Er ked af det giver dig anledning til at give os en dårlig anmeldelse og kan se i tjatten, at vi har svaret dig hver gang. Så håber lidt du vil ændre denne anmeldelse, da spørgsmålet slet ikke var til os.
Vi ønsker dig en fantastik dag.
Med venlig hilsen
Lone

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.