Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service. Modtager hvid kjole med leo hjerter på. Opdager at der på det hvide af kjolen er masser af små rustpletter og blå pletter. Har skrevet flere gange. Blev lovet en ny, og den var blevet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lynhurtig levering og super service👍🏼 Det er altid en fornøjelse at handle hos Curved.dk. Leveres stort set altid med GLS dagen efter bestilling, og det er let at vælge den rigtige størrelse, da pr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet via hjemmesiden og fysik i butikken og er super glad for den betjening jeg har fået. Rigtig meget forskelligt tøj at vælge imellem til gode priser. Hjælpsomt personale og god vejledning.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet hos Curved.dk de sidste par år, jeg køber 85 % af mit tøj her. Grundet min overvægt går jeg aldrig i fysiske butikker, og prøver aldrig tøj før jeg køber det. Hos Curved.dk har jeg... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de ropa de talles grandes

Escrito por la empresa

Vi elsker alle kurver - Derfor har vi lanceret Curved.dk, hvor vi sælger tøj til kvinder med dejlige former. Vi starter i størrelse 42 og har sortiment helt til str. 58 Mærkerne på siden er bl.a. Zhenzi, Gozzip, Studio, Kaffe curve og Caramakoma. Du er derfor helt sikker på at kunne finde en bluse, buks, kjole eller noget helt andet i vores sortiment af stort dametøj. Du kan også finde os på facebook, hvor vi laver live og andre sjove ting. https://www.facebook.com/curved.dk

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God og hyggelig atmosfærer

God service skøn betjening/hjælp jeg har altid været super tilfreds og kører gerne lidt længere for at shoppe i den spændende butik der også er fyldt med ☺️ brugskunst,blomster,gaveideer samt Julepynt pynt til Jul 🥰

25 de junio de 2023

Kære Pia

Altid dejligt at få besøg i butikken.

Kan kun gi 5 stj

Kan kun gi 5 stj. Fantastisk service og hurtig levering...Gitte

Hej Gitte

Tak for den fine anmeldelse, den er vi super glade for.

Hurtig sending

Hurtig sending. God bluse

Respuesta de Curved.dk

Fantastisk du kunne lide din bluse.

Så dejlige varer

Så dejlige varer nemt st bestille og fine priser, kan kun være helt fint tilfreds

Kære Birgitte

Tak for din tilbagemelding,
vi er super glade for at du kan lide vores side.

Hurtigere levering findes ikke

Hurtigere levering findes ikke. Behandling af returvarer er også mega hurtig.
Det fungerer altså helt perfekt.
Favorit shop at handle i.

4 de julio de 2023

Kære Jens

Tak for den meget fine anmeldelse.
Vi er super glade for at være din favorit shop,
og vil gøre alt for at leve op til det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, hurtig levering og altid en sød hilsen med.

25 de junio de 2023

Kære Anette

Tak for din anmeldelse, den er vi glade for.

Glad for mit køb.

Glad for mit køb.
Hurtig levering.

Kære Solveig

Dejligt du er glad for dine varer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse at shoppe hos…

Fantastisk oplevelse at shoppe hos curved.dk! Fin hjemmeside, god størrelsesguide, lækker kvalitet af varer, lyn hurtig ekspedition og levering!👍❤ Og endda en personlig lille besked fra ejeren, det er sødt🤗

15 de junio de 2023

Kære Brigita

Tak for den meget fine anmeldelse,
den er vi super glade for.

Hurtig forsendelser

Hurtig forsendelser, god service og hjælp.
Hurtig retur penge for retur vare.

23 de mayo de 2023

Respuesta de Curved.dk

Dejligt du sætter pris på vores shop.

Fuld tilfredshed

Altid god betjening også når man har gjort et fejlkøb.

24 de mayo de 2023

Kære Gudrun

Dejligt du kan lide vores betjening.

Fantastisk webshop

Beskrivelsen af tøjet incl. mål ,gør det let at handle i webshoppen. Sjældent der skal noget retur. Er der en reklamation (også efter vask af varen) bliver man altid mødt med ordentlighed :-) Vil til enhver tid anbefale at handle der :-)

1 de junio de 2023

Kære Anne-Margrethe

Dejligt med sådan en fin anmeldelse.
Tak

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tøj i super kvalitet og kendte mærker

Tøj i super kvalitet og kendte mærker. Glæder mig til, at sommeren for alvor kommer i gang 😊

25 de mayo de 2023

Kære Mette

Dejligt du kan lide de mærke vi har valgt til vores shop.

Fin kvalitet

Fin kvalitet, meget rimelig pris og superhurtig levering😁

24 de mayo de 2023

Kære Hanne

Dejligt du kan lide vores shop Tak.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.