Dårlig service. Modtager hvid kjole med leo hjerter på. Opdager at der på det hvide af kjolen er masser af små rustpletter og blå pletter. Har skrevet flere gange. Blev lovet en ny, og den var blevet... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Lynhurtig levering og super service👍🏼 Det er altid en fornøjelse at handle hos Curved.dk. Leveres stort set altid med GLS dagen efter bestilling, og det er let at vælge den rigtige størrelse, da pr... Ver más
Har handlet via hjemmesiden og fysik i butikken og er super glad for den betjening jeg har fået. Rigtig meget forskelligt tøj at vælge imellem til gode priser. Hjælpsomt personale og god vejledning.... Ver más
Jeg har handlet hos Curved.dk de sidste par år, jeg køber 85 % af mit tøj her. Grundet min overvægt går jeg aldrig i fysiske butikker, og prøver aldrig tøj før jeg køber det. Hos Curved.dk har jeg... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi elsker alle kurver - Derfor har vi lanceret Curved.dk, hvor vi sælger tøj til kvinder med dejlige former. Vi starter i størrelse 42 og har sortiment helt til str. 58 Mærkerne på siden er bl.a. Zhenzi, Gozzip, Studio, Kaffe curve og Caramakoma. Du er derfor helt sikker på at kunne finde en bluse, buks, kjole eller noget helt andet i vores sortiment af stort dametøj. Du kan også finde os på facebook, hvor vi laver live og andre sjove ting. https://www.facebook.com/curved.dk
Información de contacto
Langetoften 2, 4320, Lejre, Dinamarca
- hello@curved.dk
- curved.dk
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God og hyggelig atmosfærer
God service skøn betjening/hjælp jeg har altid været super tilfreds og kører gerne lidt længere for at shoppe i den spændende butik der også er fyldt med ☺️ brugskunst,blomster,gaveideer samt Julepynt pynt til Jul 🥰

Respuesta de Curved.dk
Varen levede op til forventningerne
Varen levede op til forventningerne. Samt hurtig levering.

Så dejlige varer
Så dejlige varer nemt st bestille og fine priser, kan kun være helt fint tilfreds

Hurtigere levering findes ikke
Hurtigere levering findes ikke. Behandling af returvarer er også mega hurtig.
Det fungerer altså helt perfekt.
Favorit shop at handle i.

Respuesta de Curved.dk
Fantastisk oplevelse at shoppe hos…
Fantastisk oplevelse at shoppe hos curved.dk! Fin hjemmeside, god størrelsesguide, lækker kvalitet af varer, lyn hurtig ekspedition og levering!👍❤ Og endda en personlig lille besked fra ejeren, det er sødt🤗

Hurtig forsendelser
Hurtig forsendelser, god service og hjælp.
Hurtig retur penge for retur vare.

Respuesta de Curved.dk
bekræftigelse på bestilling inden for…
bekræftigelse på bestilling inden for få minutter. Varen når frem inden for 2-3 hverdage.

Fantastisk webshop
Beskrivelsen af tøjet incl. mål ,gør det let at handle i webshoppen. Sjældent der skal noget retur. Er der en reklamation (også efter vask af varen) bliver man altid mødt med ordentlighed :-) Vil til enhver tid anbefale at handle der :-)

Respuesta de Curved.dk
Tøj i super kvalitet og kendte mærker
Tøj i super kvalitet og kendte mærker. Glæder mig til, at sommeren for alvor kommer i gang 😊

Respuesta de Curved.dk
flot kjole kom hurtigt og fik besked om…
flot kjole kom hurtigt og fik besked om hvornår varen kom super sted at handle

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.