Nadat ik eerder een review schreef omdat ik zowel mijn bestelling niet ontvangen had en geen reacties op mijn mails, kreeg ik zowaar een reactie. Ik zou mijn geld terugkrijgen en ze vroegen mij dan m... Ver más
Ik heb besteld voor mijn vriendin het tailleert haar lichaam goed vergeleken andere merken die zij heeft geprobeerd fijne stof ook en snelle levering! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍
IK WIL MIJN GELD TERUG DIEVEN!!! Ik heb een bestelling geplaatst van 139,90 euro die ik in april geretourneerd heb omdat het niet naar verwachting was en de artikelen ook te groot waren. HIER HEB IK M... Ver más
De postoperatieve BH heeft mijn week echt makkelijker gemaakt. De stof is zacht genoeg zodat er niets irriteert, maar hij geeft toch genoeg steun zodat ik comfortabel kan rondlopen. Alleen de sluiting... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Curvy Body Lets get in shape, look better and feel better. Wear your Curvy-Body waist trainer and shapewear anywhere, anytime.
Julianastraat 55, 1541GH, Koog a/d Zaan, Holanda
- info@curvy-body.nl
- curvy-body.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 69% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Snelle verzending
Snelle verzending. Zit comfortabel en doet wat het moet doen.
Slecht!!!! Reageren niet
Producten ontvangen 1+1 gratis.
Allebei pasten niet, dus teruggestuurd.
Niks vernomen, geen reactie, geen geld terug. Vier keer gemaild met ordernummer alles erbij, hoor helemaal niks van ze!!
Nooit bestellen daar!!! Zo slecht.

Respuesta de Curvy-Body
Bespaar jezelf de moeite a.u.b
Bespaar jezelf de moeite a.u.b. op 4 oktober 2 bestellingen geretourneerd die op 6 oktober aan zijn gekomen. 1 van die bestellingen moest retour omdat ik de verkeerde maat had ontvangen. Tot op heden geen bevestiging of geld terug ontvangen. Reageren niet op mail of Instagram. Weggegooid geld dus.

Respuesta de Curvy-Body
26 september bestelling retour…
26 september bestelling retour gestuurd, deze is 27 september door hun ontvangen, meerdere mails FB en chat geprobeerd, geen reactie en geen geld ontvangen.

Werkt echt goed
Werkt echt goed, ook is het van goede kwaliteit!
Goede service, en goed product.
Zeker een aanrader.
De levering was snel
De levering was snel, de kwaliteit is uitstekend en de stof zit comfortabel. Ik ben blij ❤️
De kwaliteit is beter dan ik had…
De kwaliteit is beter dan ik had verwacht! Ik raad het iedereen aan.😊
Comfortable
Comfortable, lightweight, and makes your figure look beautiful
Nu draag ik alleen nog maar dit ondergoed omdat het effect gewoon WOW is😋
Nu draag ik alleen nog maar dit ondergoed omdat het effect gewoon Wow is.
Vaste klant
Inmiddels vaste klant en nog altijd super tevreden! Snelle levering, fijne klantenservice en het belangrijkste fijne en comfortabele shapewear. Zit super mooi, ook onder strakke kleding. Geen lijnen en knelt niet. Ook mijn vriendinnen hebben hun eerste bestelling al geplaatst en delen dezelfde mening!
Mijn vriendin is er blij mee 😁
Ik heb dit product gehaald voor mijn vriendin. Ze had het er al heel lang over en ik dacht laat ik het gewoon voor haar bestellen. Ze is er super tevreden mee
Fijne en heldere website en hele snelle…
Fijne en heldere website en hele snelle reactie en verzendtijd is ook prima.
Top product !!!
Slechte service, Slordig met bestel gegevens
Ik heb een bestelling gedaan bij curvybody. Twee waist trainers in de kleur zwart. Bestelling binnen paar dagen gekregen maar in de de verkeerde kleur en de verkeerde maat. Ik heb contact proberen op te nemen met ze maar geen reactie. Vind dat ze heel slordig zijn om gegaan met de bestelling. Bereikbaarheid mag een stuk beter miss wel handig als er een telefoon nummer is van een klantenservice.

Oplichters!!
Bestel hier niet!!
Ik heb op tijd mijn pakketje geretourneerd. Ze hebben mn pakketje ook ontvangen, maar geld terug sturen ho maar. Inmiddels wacht ik al langer dan een maand op mijn geld terwijl ze gezegd hadden binnen 14 werkdagen krijg je je geld terug. Immers zijn dit al 23 werkdagen geworden. Reageren nergens op. En als ze reageren zit er een week tussen in de hoop dat je uberhaupt wat zinvols terug krijgt. Echt absurd dat je zo met klanten omgaat!!

Slechte service, onbereikbaar
WAARSCHUWING! Bestel NIET bij Curvy Body. Ik heb niks ontvangen, geen product, geen geld terug. Klantenservice reageert bijna nooit en als je eindelijk antwoord krijgt, schiet je er niks mee op. Het is belachelijk hoe lang dit allemaal duurt. Dit bedrijf neemt klanten totaal niet serieus! Oplichters!

Meteen meer..
Super product erg blij mee! Meteen meer besteld!
Zeker tevreden ervaring
Zeker tevreden ervaring , heb alles netjes ontvangen. De communicatie was ook heel flexibel!!