Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cutters er fantastiske på kundeservice! Etter 5-6 klipp i året de siste sju årene, var jeg i januar for første gang misfornøyd. Da jeg skrev til kundeservice at jeg var skuffet og lei meg, refunderte... Ver más

4,3

1 estrella

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dyktig frisør. Nadir 👍

Dyktig frisør Nadir. Proff og strøken klipp på kort tid.
Sartor senter Sotra.
Godt tilbud til grei pris med god service.

13 de mayo de 2026

Respuesta de Cutters

Tusen takk for din anmeldelse! 😁 Det var hyggelig å se!

Klipp de tour

Lenge siden jeg klippet meg sist. Ble godt ivaretatt og var en behagelig opplevelse, der resultatet ble fantastisk. Topp stemning. 👍

8 de mayo de 2026

Så hyggelig å lese! Tusen takk for din anmeldelse! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos cutters får jeg gode opplevelsen…

Hos cutters får jeg den samme klippen som hos andre frisørkjeder- men til en pris jeg setter pris på. En fin klipp til en god pris. De leverer på tid og kvalitet- det er viktig for meg, og like viktig jeg er alltid fornøyd-

6 de mayo de 2026

Tusen takk for din anmeldelse, Terje! Det var hyggelig å lese! 🤩

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ventet i nesten 2 timer ⌛ personen…

Ventet i nesten 2 timer ⌛ personen brukte laaaang tid selv om det va masse kø. Heller ikkje mulig å få tilbake beløpet man har betalt

7 de mayo de 2026

Respuesta de Cutters

Det var veldig leit å lese, gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg videre! https://cutters.no/kontakt-oss😊

Få tilbake herreklippen

Sjanseløst at jeg må betale det samme for mine 5 minutter i stolen som Gudrun som sitter der i 35! Få tilbake herreklippen til en billigere penge.

2 de mayo de 2026

helt konge.

Jeg har alltid klippet meg hos vanlig frisør , men når jeg flyttet ble det til at jeg brukte dere jeg må si at det var med litt skeptisk kan det bli fint på 15 minutter + at det var en som ikke kunne snakke norsk. Jeg må jo bare si at jeg ble mektig imponert det gikk jo unna i 900 + at jeg fikk brukt litt av di ned glemte engelske glosene mine , så jeg anbefaler dere til alle kjente 6 av 6 mulige.

30 de abril de 2026

Respuesta de Cutters

Så godt å høre, tusen takk for din anmeldelse ! 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er alltid fornøyd etter et besøk…

Jeg er alltid fornøyd etter et besøk hos Cutters! Uansett salong eller frisør så blir det bra. De har flinke og effektive frisører. Betal, klipp og POW ferdig! Easy peasy!

27 de abril de 2026

Respuesta de Cutters

Tusen takk for din anmeldelse, det var godt å høre! 🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Really nice place and really friendly…

Really nice place and really friendly folks, had really nice experience cutting my hair there and really satisfied with my haircut 😁. 10/10 hightly recommended

25 de abril de 2026

Respuesta de Cutters

🤩🤩Thank you for the review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Frisøren veldig blid og hyggelig

Frisøren veldig blid og hyggelig. Får den klippen og fasongen jeg ønsker. Veldig dyktig dame.
Føler meg verdsett som kunde og blir alltid ønsket velkomne tilbake.

Respuesta de Cutters

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det var godt å høre! 😊

Profesjonell frisør

Profesjonell frisør, alt gikk veldig bra. Kort ventetid, service av høy kvalitet.

Tusen takk for din anmeldelse, Marian! Det var hyggelig å lese! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg klippet håret mitt hos Cutter…

Jeg klippet håret mitt hos Cutter Vestkanten Storsenter mandag 20. april. Meget dyktig og hyggelig kvinnelig frisør, jeg var meget fornøyd etter klippen.

20 de abril de 2026

Respuesta de Cutters

Så hyggelig å lese, tusen takk for din anmeldelse! 😊

Fjerning av annmelelser

Cutter er en elendig hårservis kjede og det er ingen mulighet for at de har over 4 stjerner i snitt, de skriver de sikkert bare selv. Når jeg skrev en nydelig og proffesjonel annmeldelse som klade på servicen og ga 1 stjerne så raporterte kutters den og fikk den fjernet for å være ÆREKRENKENDE, hva i all verden. Alle kommentarer som sier noe negativt kan du si er ærekrenkende sånn hva i helvete gjør cutters. Men alle vet jo at det er en dritt hårsalong.

20 de abril de 2026

Respuesta de Cutters

Det var veldig leit å lese. Gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg videre! https://cutters.no/kontakt-oss😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Cutter, mer som cut others

Hei til dere på Cutters. Dere er ikke bare dårlige, nei nei. Dere er være en det. Dere har ødelagt håret til flere unge gutter. Ikke bare meg, men mine venner og. En av mine venner gikk der for over 1 år siden og man ser enda spor fra den dårlige opplevelsen. EN ANEN TING er at dere tar vekk masse av de dårlige kommentarer på Trustpilot. alle mine venner som har gitt 1 stjerne har blitt fjernet. Dere suger virkelig. Dere ligger langt bak den 4.3 stjerner dere har fått. Og stop og kutt øyrene våres hallo!

Respuesta de Cutters

Det var veldig leit å lese. Hos oss har vi fornøydhetsgaranti, gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg videre! https://cutters.no/kontakt-oss😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.