Super easy to install
Super easy to install. Works perfectly on my scooter. Quality material. I'm absolutely happy with my purchase and recommend it to everyone

Respuesta de CykelDepotet
Hos CykelDepotet brænder vi for at gøre moderne el-mobilitet tilgængelig for flere. Vi specialiserer os i kvalitets elcykler og tilbehør, hvor design, funktionalitet og værdi for pengene går hånd i hånd. Vores mål er at tilbyde nøje udvalgte produkter fra stærke producenter, så vores kunder får en cykel, der både er driftssikker, komfortabel og sjov at køre på – uanset om det er til pendling, fritid eller eventyr. Vi lægger stor vægt på god kundeservice og en tryg købsoplevelse. Derfor står vi altid klar til at hjælpe med spørgsmål før og efter dit køb. Hos CykelDepotet handler det ikke kun om cykler – det handler om friheden til at komme længere, nemmere og grønnere frem.

Respuesta de CykelDepotet
Jeg har lige fået mine 2 cykel tasker, en til at sidde på stellet og en lidt større der kan sætte på bagved.
De er super gode, og jeg er så glade for dem 😁
Jeg kan også kun rose deres kundeservice, da jeg havde et par spørgsmål om hvad jeg skulle vælge og de svarede hurtigt og med den information jeg havde brug for!🙏
Jeg kan på det kraftigste anbefale Cykeldepotet til alle der vil have noget lækkert tilbehør

Respuesta de CykelDepotet
Más información sobre otros tipos de reseñas.