Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i dag talt med en medarbejder fra cykelfavoritten om muligt køb af drømme cykel. Magen til kompetent og behagelig person skal man lede længe efter i cykelverdenen. Han gav sig god tid til at h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hente-bringe service løste et GIGANTISK problem for mig :D og nu har jeg en køreklar cykel igen... jubiiiii Nemt og bekvemt.. og som altid: venlig og hjælpsom betjening hele vejen rundt -... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I Silkeborg findes flere cykelforretninger, men ingen kan som CykelFavoritten i Silkeborg forstå at lytte til kundens behov og ønsker, respektere et begrænset budget og servicere ekstra ved både køb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en fed Norden cykel online, til vores datter. Cyklen kom hurtigt, desværre med en skramme på bagagebæret. Vi rettede henvendelse til cykelfavoritten der hurtigt bestilte et nyt og sendte hjem... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Servicio de alquiler de bicicletas
  3. Tienda de reparación de bicicletas
  4. Tienda de accesorios para bicicletas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Cykelfavoritten er din cykelbutik i Silkeborg og omegn. Vi har et godt udvalg af cykler til ethvert behov og står naturligvis også for reparationer mm.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

FORFÆRDELIGT STED!!

FORFÆRDELIGT STED!!!
Vi får afhentet vores el-ladcykel for første gang da den skal til service. Forlygter virker med strøm fra batteriet men ikke baglygte. Vi aftaler med mekanikeren at han udover service, sætter en ny baglygte på, som kan tændes manuelt, hvilket er helt fint.

Da vi får cyklen tilbage og kører en tur, virker intet af lygterne da mekaniker selv havde valgt, at forsøge og koble det hele sammen på strøm fra batteriet, men lygtesystemet brænder sammen.
Vi får afhentet cyklen igen og han vil lave det. Vi hører ingen ting i flere dage, og tager selv kontakt over booking systemet, men intet svar…. Vi ringer flere gange og ingen tager den…
Jeg tager ind forbi butikken for at få at vide hvad der sker, da vi er meget afhængige af cyklen. Jeg får at vide der går et par uger, da han er nødt til at vente til efter jul med at komme i kontakt med producenten.
Jeg vælger at ringe ind igen da jeg kommer hjem, og aftaler med ham at de sætter en midlertidig lygte på og fragter den hjem til os hen over julen, da vi ikke kan undvære den så længe. Okay løsning, dog ærgerligt med så dårlig kommunikation og lang tid vi måtte undvære cyklen, da det gik fra én uge til flere.

Senere punktere cyklen og vi sender den ind og bliver lovet det tager en dag, så er cyklen tilbage.
Første gang vi cykler punktere samme dæk, vi ringer med detsamme til værkstedet og får at vide cyklen først kan hentes om to dage, så vi tager selv hjulet af og bringer den ind, hvor efter hjulet laves for 2. Gang. Dagen efter er samme dæk flad igen! Og de virker fuldstændig ligeglad med at det er tredje gang vi kontakter med det samme dæk. Vi ender med selv at foreslå punkterhæmmende dæk, da vi ikke vil have flere uheld, og ender jo så med både at betale for en lapning og ny slange, plus to nye dæk da de andre ting åbenbart ikke var godt nok lavet fra start.
Da cyklen bliver leveret tilbage, er en af lygterne bøjet under fragt og cykelnøglen, som skulle lægges i postkassen finder vi knækket på jorden i vores carport. Og har ikke hørt en lyd fra stedet.
HELDIGT vi selv fandt nøglen og en løsning!
Tænkt at man kan være så ligeglad med andre betalende kunders ting!
Vi skal IKKE have cyklen der ind mere, den bliver jo i dårligere og dårligere stand for hver gang den kommer der ind!

20 de enero de 2026

Respuesta de Cykelfavoritten

Hej Jette , Tak for din anmeldelse.

Det gør os oprigtigt ked af at læse om en oplevelse, som har været både frustrerende og besværlig for jer – især når det handler om ens cykel, som man er afhængig af i hverdagen.
Generelt arbejder vi efter faste procedurer for service, kvalitetssikring og kommunikation, og vi bestræber os altid på at behandle både cykler og kunder med respekt og omhu.

Vi tager enhver tilbagemelding alvorligt og bruger den til at sikre, at vi lever op til det, vi står for og det der betyder allermest for os nemlig glade og tilfredse kunder.
Da vi ikke har yderligere oplysninger om sagen her eller hvilken afdeling der er tale om, har vi desværre ikke mulighed for at kommentere på det konkrete forløb.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Nick // Cykelfavoritten

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig hurtig og god service

Utrolig hurtig og god service - og endda lækker kaffe i ventetiden. Gir mine bedste anbefalinger

4 de febrero de 2026

Respuesta de Cykelfavoritten

Kære Thomas, Mange tak for at dele din oplevelse - Det sætter vi stor pris på. Tak
Rigtig god dag Nick fra Cykelfavoritten

Køb af cykel.

Købte ny cykel hos RY - fantastisk oplevelse - gode og kompetente.

20 de enero de 2026

Respuesta de Cykelfavoritten

Hej Mikkel. Tak for din feedback - Det betyder meget for os.
Rigtig god dag
DBH Cykelfavoritten

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hente-bringe service løste…

Nemt og bekvemt.. og som altid: venlig og hjælpsom betjening hele vejen rundt - absolut MIN favorit :-)

4 de diciembre de 2025

Kære Vibeke,
Tusind tak for at dele din oplevelse og rigtig godt nytår :)
- Nick // Cykelfavoritten

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig hjælp til min mtb

Hurtig hjælp til min mtb som efter næsten 2 år på hylden skulle i skoven.
Et skævt geardrop rettet og rettet en fejl som bondeknolden (mig😉) havde lavet.
Cyklen var klar igen inden min kaffe var kold….
Endnu engang gik jeg derfra med et smil.

22 de octubre de 2025

Respuesta de Cykelfavoritten

Tak for din tilbagemelding efter et besøg på vores vækrsted. Hos cykelfavoritten yder vi altid favoritservice til alle vores kunder, den er vi glade for at du har oplevet :-)

Kan det virkelig passe?

Min kone købte en fabriksny Kalkhoff elcykel i 2019, og betalte dengang 14000kr, så garantien er jo udløbet! Cyklen er ikke slidt, den har samlet kørt 700 km., trådcensoren gået på motoren, og vi forhørte os for at få cyklen repareret. Cykelfavoritten vil ikke reparere motoren, endsige montere en ny motor, selvfølgelig mod betaling. vi henvendte os til Cykelfavoritten igen, men deres tilbud var ingenting. Altså har vi en næsten ubrugt cykel, som ikke kan bruges ejheller repareres. Vi Ringede til Producenten Kalkhoff i Tyskland, de tilbød at levere en uorginal men brugbar motor til cyklen. Dvs en motor uden fodbremse, men cyklen har håndbremse for og bag, en løsning som vi kan acceptere. Kalkhoff tilbød alternativt en kulance hvis vi vil købe en ny Cykel. CykelFavoritten vil ikke være med til nogen af de løsninger som deres producent Kalkhoff har foreslået. Vi har en cykel som ikke kan køre eller repareres, den har kørt 700 km, altså et tab på 20kr pr km. Jeg tænker at vi vil tabe mindre pr km ved at købe en ny bil, rimeligt eller komisk?

6 de agosto de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har lige haft min nye elcykel til…

Jeg har lige haft min nye elcykel til to mdr. service. Perfekt og med udbedring af et par småting, jeg havde påtalt. God service. Cyklen blev hentet og bragt via service2bike. Dog synes jeg ikke at appen virkede helt efter hensigten på min android telefon, men overordnet rigtig god service

9 de julio de 2025

De stjal min cykel

Cykelfavoritten Odense afdeling som er lukket nu: De har aldrig givet mig min cykel tilbage. Det er en Corwin, der kostede 15.000 kr. (De havde kørt den til Silkeborg uden min viden) Den sidste gang jeg ringede til afdelingen i Silkeborg var de stadig ved at prøve at reparere motoren. De har aldrig en eneste gang selv kontaktet mig! Nu er der gået mere end 2 år ! (Blev indleveret 24.04.2023 - Har stadig SMS kvittering på det) Politianmeldelse er på vej

8 de julio de 2024

Respuesta de Cykelfavoritten

Vi er ærgerlige over at læse din anmeldelse og vil gerne slå fast, at vi på ingen måde har stjålet nogen cykel.

Da vores Odense-afdeling lukkede i 2024, blev alle kunder med cykler forsøgt kontaktet ad flere omgange. De få cykler, der ikke blev afhentet, og som ikke tilhørte Cykelfavoritten, blev sat frem til hittegods.
Vores anbefaling er du kontakter hittegodskontoret.

Mvh Cykelfavoritten Silkeborg

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er ikke tilfreds med…

Jeg er ikke tilfreds med cykelfavorriten i Ry. Min el-cykel havde problemer med display. Så var cyklen deroppe en uge før jul, der sket ingenting. Nu er cyklen deroppe igen men de hverken svarer på mail eller andet.. Man må da kunne forvente at de svarer selvom der er nytår. Der kommer bare ingenting fra dem.
Irriterende. Jeg vil ikke købe min næste cykel der. Og nu 4 dage efter kommer der en SMS at min tid på værksted er annulleret. Cyklen er lavet, regningen er betalt. Hvad for søren har de gang i?
Digital kommunikation kan være svært.
Og så hører man ikke mere fra cykelfavorriten.

31 de diciembre de 2024

Hej Karl.

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af, at du har haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger.
Jeg forstår godt, at det kan være frustrerende, når der går tid med at få løst et problem – især når det drejer sig om noget så vigtigt som din cykel. Som jeg forklarede da du var inde i butikken så er vi ikke er Specialized-forhandler, og derfor kunne der desværre være lidt ekstra ventetid på displayet. Men det skal siges vi altid bestræber os på at gøre cyklerne færdig så hurtigt som muligt.

Jeg er også rigtig kede af, hvis du oplevede manglende svar fra os over jul og nytår. Dette skyldes at mailen kom efter lukketid og at vi havde lukket Nytårsdag, samt 1. januar, men allerede den 2. januar stod din cykel klar med et nyt display. Hvis kommunikationen undervejs ikke har været tydelig nok, tager vi det selvfølgelig til os og arbejder på at blive bedre.
Grunden til at du efterfølgende fik en besked fra vores samarbejdspartner service2bike, kan selvfølgelig være forvirrende og det skal jeg beklage. Grunden var at jeg annullerede din booking i service2bike app'en var at du selv afhentede og afregnede cyklen i butikken i stedet for gennem app'en.

Som jeg snakkede med dig om i telefonen så håber jeg din cykel nu fungerer, som den skal. Jeg ønsker dig en god dag.

De bedste hilsner, Asmus
Cykelfavoritten i Ry

Hurtig tjek

Skærmen var røget af, og der manglede luft i dækkende, det blev fikset på under 5 min. Alt imens der var tid til en hyggelig sluder.

23 de septiembre de 2024

Kære Victor.
Tak for din anmeldelse vi er glade for du har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang. Rigtig god dag . Mvh Team Cykelfavoritten

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.