Da jeg kom hjem med min nye cykel virkede batteriet ikke. Ejeren kørte derefter hjem til min hjemadresse med et andet batteri! Det var en meget flot service, selvom han havde fyraften. Der har inge... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi var kørt til Cykelkram for at afprøve og kigge på en el-ladcykel, som vi havde set på deres hjemmeside. Vi blev mødt af kompetent og behagelig hjælp i butikken, hvor vi oplevede at der var god... Ver más
Hurtig levering fra Jylland til Sjælland. El-cykel 100% klar til brug ved modtagelse. Havde mange spørgsmål inden køb som alle blev besvaret med tålmodighed, også et par efter modtagelse hvor sva... Ver más
Højt service niveau! Hjemmesiden var nem og lige til, så bestilling gik glidende. Efterfølgende blev jeg kontaktet af CykelKram, da de lige ville høre om jeg fortsat ønskede den valgte model eller... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Det bedste KRAM indenfor cykler, tilbehør, reservedele og cykeltøj til den bedste pris får du hos CykelKram CykelKram ligger i Fjelstervang ved Kibæk. Her har vi både værksted, lager og administration. Til en særdeles fordelagtig husleje, sammenlignet med den husleje en strøgbutik må betale. Det kan ses på vores priser og kommer således vores kunder til gode. Du får ganske enkelt mere for pengene hos os! Hos CykelKram er det Kenneth og René der udvælger og sammensætter sortimentet. De er begge uddannede cykelmekanikere, og har årelang erfaring indenfor faget. De ved, hvilke detaljer der er vigtige, når man skal vurdere kvalitet og holdbarhed – og de går ikke på kompromis! God kvalitet og højt serviceniveau Samling af en cykel er en sag for en fagmand. Der er alt for stor risiko for, at noget kan gå galt, hvis man ikke er helt klar over, hvordan tingene skal gøres. Derfor leveres alle vores cykler 100% færdigsamlede – evt. ekstraudstyr monteret – klar til den første cykeltur. Og skulle det alligevel ske, at der er brug for at få cyklen serviceret eller repareret, står vi altid klar til at hjælpe dig. Ring og lav en aftale med én af os – så finder vi en løsning, du kan være tjent med. Velkommen som kunde hos CykelKram – vi glæder os til at betjene dig!
Información de contacto
Rolighedsstræde 8A, 6933, Kibæk, Dinamarca
- info@cykelkram.dk
- cykelkram.dk
Ha contestado el 72% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God cykel til prisen og meget hurtig…
God cykel til prisen og meget hurtig levering. Manualen er for overfladisk.
God og ærlig rådgivning
God rådgivning - blev præsenteret for en cykel som passede bedre til mig end den, jeg havde tænkt mig.
Og så til en lavere pris... så jeg er godt tilfreds med købet. Og så var ejeren fuld af god og hyggelig humor, så vi fik også et par gode grin... 😊
Der var 30 års jubilæums pris alle…
Der var 30 års jubilæums pris alle andre steder på scooteren så syntes det var lidt ærgerligt vi ikke fik den pris med, vi fik dog en lille cykelkædelås med og 3 års garanti plus levering oven i. Da vi alligevel giver 4 stjerner er så fordi de tog sig tiden til at kontakte os og forklare hvad vi egentlig fik med.
Fuldt tilfreds
Elendig kundeservice og dårlig kvalitet
Vanvittig elendig kundeservice.
Har bestilt på nettet og modtaget en cykel i dårlig kvalitet og de vil ikke tage den retur fordi den er testkørt en gang i en indendørs hal. De hævder ellers 14 dages retur men det leverer de ikke. Kommer ALDRIG til at handle der igen og fraråder alle på det kraftigeste at handle der.

Hurtig afsendelse fra Cykelkram
Hurtig afsendelse fra Cykelkram.
Men man kunne kun vælge et fragtfirma, som levere indenfor almindelig arbejdstid, så det var noget bøvlet at få koordineret leveringen.

Cyclekram is the best
Cyclekram is the best. They respect the customer and guide it.
Har handlet der 3 gange før
Har handlet der 3 gange før
Sjov og seriøs behandling og skarpe priser
Jeg har købt 2 cykler hos jer.
Jeg har købt 2 cykler hos jer, det var virkeligt meget service, i ringede flere gange om det var noget i kunne gøre og fik ting med i ikke sagde, dejligt. Da de blev sendt fik jeg mail og kunne følge dem hele vejen, det tog kun 1 dag, så vi er meget glade. Tak
Super god service
Super god service, søde mennesker, og hurtig klargøring af 2 cykler
Har lige fået en udsøgt service fra…
Har lige fået en udsøgt service fra Kasper, han hjalp os med en faktura fra 2021. Kæmpe service
Defekt cykel og 5.000kr fattigere, næste cykelhandel bliver nok hos konkurrent
Jeg købte en fabriks ny EBS-cykel for 5000 kr. hos CykelKram, men det har været en kæmpe skuffelse. Kuglelejerne i pedaler og eger i baghjul gik hurtigt i stykker, og gearkablet flossede op. I dag er cyklen helt defekt, hvilket ikke burde ske på så ny en cykel – min tidligere holdt i mere end 10 år.
Selvom fejlene blev anmeldt inden for 2 år, løb de fra deres ansvar og kaldte det "normal slitage". Så snart garantien udløb, var der svaret normal slitage. Så med andre ord kan man ikke forvente at essentielle dele som gearkabel eller baghjul kan holde mere end to år. Det var rigtig ærgerligt at stå med en ubrugelig cykel, da 5000 kr. er mange penge for en studerende.
Jeg skal købe mig en ny cykel nu, og leder selvfølgelig ikke hos dem, men vil kigge efter cykel et sted hvor jeg har tillid til at fejlagtige tages alvorligt.

Meget hurtig levering

Respuesta de CykelKram
Det var nemt at bestille og varen kom…
Det var nemt at bestille og varen kom overraskende hurtigt i betragtning af det var op til jul.
Virkelig god service både med køb og…
Virkelig god service både med køb og senere. Ligger i Jylland. Billige transport til København og super fin el cykel.
Klasse kundeservice og forståelse
Klasse kundeservice og forståelse!
Har modtaget min cykel i tip top form.
10/10, kan klart anbefales
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.