Cykel & Längdspecialisten Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte en Cargobike idag, verkligen helt fantastiskt personal som visade, hjälpte och monterade det jag behövde för att kunna cykla säkert med barn! Så, så nöjd med service och köp, verkligen en bra up... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag beställde ett par skor en eftermiddag mitt i semestern. Redan förmiddagen efter hade jag ett paket att hämta ut. Mycket nöjd med den snabba leveransen som tog mindre än ett dygn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lämnade in en cykel för service och köpte en ny i samma veva. killen i kassan var supertrevlig och jag fick väldigt bra hjälp av honom. fick dessutom 15% "vinterrabatt" på cykeln så jag gick därifr... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra info på hemsidan. Det hade blivit fem stjärnor om ni hade hört av er via mail och bekräftat till mig att min beställning är rimlig för min användning. Så att jag inte missat någ... Ver más

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de accesorios para bicicletas
  3. Servicio de comercio electrónico
  4. Tienda de artículos para deportes al aire libre
  5. Tienda de artículos para correr
  6. Tienda de esquís

Escrito por la empresa

Hos oss hittar du mängder av Mountianbikes, Längdskidor, Friluftsutrustning. Vi har kläder från välkända varumärken som Patagonia, Bergans, Osprey, POC och mycket mer. Välkommen in på webben eller i någon av våra butiker i Falun eller Säter i Dalarna.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

64 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

45 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

trevlig och hjälpsam personal

Lämnade in en cykel för service och köpte en ny i samma veva.

killen i kassan var supertrevlig och jag fick väldigt bra hjälp av honom. fick dessutom 15% "vinterrabatt" på cykeln så jag gick därifrån väldigt nöjd med en väldigt fin cykel till ett bra pris!

17 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, bra service och gott bemötande

Snabb leverans. Trevligt bemötande även när jag var tvungen att returnera varan pga fel storlek.

21 de septiembre de 2023
Logotipo de Cykel & Längdspecialisten

Respuesta de Cykel & Längdspecialisten

Tack Åsa för ditt fina omdöme.
Önskar dig en fortsatt trevlig dag!
Mvh Ella, Cykel & Längdspecialisten

En fantastisk cykelaffär i Falun

En fantastisk cykelaffär i Falun. Tack för ert trevliga bemötande och fantastiska service i samband med att vi hyrde cyklar av er för att ta oss runt cykelvasan.

Tack än en gång, vi syns i augusti 2024 när det är dax igen🚴‍♀️.

11 de agosto de 2023

Faluns bästa cykelbutik

Faluns bästa cykelbutik! Här var det trevlig personal som var väldigt kunniga på sin sak. Rekommenderar starkt om du behöver något i cykel och längd väg, men även mycket annat!
5/5!

30 de marzo de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.