Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en vare, som kom hurtigt, pænt pakket ind og fik oven-i-købet lidt chokolade, noget tromme dæmpnings merchandise og et takkebrev med i pakken, altså som tak fordi jeg handlede der ... respe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjøpte en cymbal herfra. Den var nøyaktig det jeg trodde og håpet den var. Den passer helt perfekt inn i oppsettet mitt, og jeg er veldig fornøyd. Det er alltid litt skummelt å kjøpe cymbaler man ikke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Total professionel og super kunde service. Gunner, som har denne online shop, tog selv telefonen da jeg ringede torsdag formiddag kl. 08:30 og havde brug for hjælp, efter 5 minutter havde han løst... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man kan regne med , at det man ser på videoerne svarer til lyden i virkeligheden! Har købt et Anatolian Crashbækken! Har nu fået det afprøvet sammen med mit band! Det passer perfekt ind i mit setup... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de instrumentos musicales
  2. Proveedor e instalador de terrazas cubiertas

Acerca de CymbalONE.dk

Escrito por la empresa

Hos CymbalONE er det præcist dét bækken du ser på videoen, vi sender.

Du kan se en kort video om konceptet her.

Besøg også:
CymbalONE.COM (engelsk)
CymbalONE på Facebook
CymbalONE på Instagram
CymbalONE på YouTube.

Vil du være på forkant med nyheder, tilbud, konkurrencer og lignende, så er det CymbalONE's nyhedsbrev du skal skrive dig op til.

Endelig kan du besøge CymbalONE's YouTube kanal også.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og fede produkter

Jeg bestilte inden kl.15 og havde det i hænderne næste dag:-) Det er sku god stil!
Og så er jeg blevet ret glad for StickWorks trommestikker, perfekt parret af Gunnar himself.
Jeg vender tilbage igen!

15 de abril de 2025

Hej Jakob

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at du har fundet dig tilrette med StickWorks! :-)

Du er altid velkommen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt er som det skal være

Alt er som det skal være. Hvad mere kan jeg forlange???

8 de abril de 2025

Hej Ole

Tusind tak for din anmeldelse. Er glad for at du er tilfreds :-)

Nemt og hurtigt

Nem og overskuelig side og hurtig ekspedition 😀

3 de marzo de 2025

Hej Jannik

Tak for din anmeldelse! Er glad for, at du er tilfreds!

Varen var pakket forsvarligt

Varen var pakket forsvarligt, og sikkert. Jeg modtog min pakke, kort tid efter bestillingen. 🤠
You Tube videoer, med demoer af bækkener, er fantastisk og giver god vejledning 🤠

3 de marzo de 2025

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er meget glad for, at du synes konceptet holder 🙌

Første klasse service!

Det er absolut ikke sidste gang, jeg bestiller hos CymbalONE!

Jeg skrev til Gunnar for at få rådgivning om seidinger og fik en service i absolut topklasse! Det føltes som at være i en fysisk butik. Jeg bestilte torsdag, og allerede fredag havde jeg mine varer.

Stor anbefaling herfra, hvis man ønsker førsteklasses service på en webshop! (I hvert fald i mit tilfælde)

21 de febrero de 2025

Hej Jon

Tak for din fine anmeldelse - er glad for at du føler dig godt vejledt! Du er velkommen en anden gang :-)

Stærkt anbefalelsesværdig!

Levering helt problemfri - varen præcis som beskrevet, og kundeservicen er fantastisk - det kunne andre lære meget af!

24 de enero de 2025

Hej Hans Jørn

Tusind tak for den meget fine anmeldelse!

Hejsa

Hej
Jeg har kun positivt at sige om Cymbal One.
Nemt at bestille de aktuelle varer, og hvis man ikke bestiller alt for sent har man varerne dagen efter.
Martin Binau

28 de enero de 2025

Hej Martin

Tusind tak for de pæne ord!

Hurtig præcis levering

Hurtig præcis levering - meget service minded. Og til en super fair pris.

17 de diciembre de 2024

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse!

Super god service

Super god service. Hurtigt og effektiv ved online bestillingen. Hurtig levering. Og bækkentasken som jeg bestilte levede fuldt op til mine forventninger.

20 de noviembre de 2024

Hej Ethan

Tak for din anmeldelse - den er jeg glad for! Glad for, at tasken kan bruges :-)

Super

Hurtigt, nemt og drønlækkert! Bonuspoint for chokolade i pakken!

11 de noviembre de 2024

Hej Morten

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for dit tilfredsheds-niveau! :-)

Super god service

Super god service! Bestilte sent fredag eftermiddag, og pakken var fremme lørdag formiddag. Handler gerne her igen!

1 de noviembre de 2024

Hej Kim

Tak for anmeldelsen! Jeg er glad for, at GLS var på vores side! ;-)

God weekend!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, nemt og fair pris

6 de octubre de 2024

Hej Nikolaj

Tusind tak for din anmeldelse!

Tilfreds

Godt youtube forarbejde m. god kvalitet lydfil. Forsendelse af bækken var hurtig og indpakket forsvarligt. Meget tilfreds.

8 de octubre de 2024

Hej Thomas

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Hurtig lev

Hurtig lev, nemt at arb med

19 de septiembre de 2024

Hej Susanne

Tusind tak for anmeldelsen!

Supertjekket proces som altid

Supertjekket proces som altid - fra kig/lyt på hjemmesiden til bestilling/levering. Det er skønt at få så udførlige demoer af en vare!
Der ligger en masse passioneret arbejde bag, som gør, at jeg altid føler mig helt tryg og sikker på mit køb.

11 de septiembre de 2024

Hej Kristian

Tusind tak for din meget fine anmeldelse - den er jeg glad for!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.