Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en vare, som kom hurtigt, pænt pakket ind og fik oven-i-købet lidt chokolade, noget tromme dæmpnings merchandise og et takkebrev med i pakken, altså som tak fordi jeg handlede der ... respe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Total professionel og super kunde service. Gunner, som har denne online shop, tog selv telefonen da jeg ringede torsdag formiddag kl. 08:30 og havde brug for hjælp, efter 5 minutter havde han løst... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man kan regne med , at det man ser på videoerne svarer til lyden i virkeligheden! Har købt et Anatolian Crashbækken! Har nu fået det afprøvet sammen med mit band! Det passer perfekt ind i mit setup... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de instrumentos musicales
  2. Proveedor e instalador de terrazas cubiertas

Acerca de CymbalONE.dk

Escrito por la empresa

Hos CymbalONE er det præcist dét bækken du ser på videoen, vi sender.

Du kan se en kort video om konceptet her.

Besøg også:
CymbalONE.COM (engelsk)
CymbalONE på Facebook
CymbalONE på Instagram
CymbalONE på YouTube.

Vil du være på forkant med nyheder, tilbud, konkurrencer og lignende, så er det CymbalONE's nyhedsbrev du skal skrive dig op til.

Endelig kan du besøge CymbalONE's YouTube kanal også.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig levering og en sød hilsen…

Meget hurtig levering og en sød hilsen med i pakken 😊

Vældig godt produkt, vi har købt (Earpads), som vores søn på 11 år snildt kan bruge i børnestørrelsen.

Handler gerne her igen og giver mine varme anbefalinger.

23 de mayo de 2023

Hej Monica

Tak for din anmeldelse!

Det glæder mig at du er tilfreds med din behandling, og at produktet fungerer som ønsket til jeres søn 👍

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilte for ca 2 mdr (27/2 2023) siden…

Bestilte for ca 2 mdr (27/2 2023) siden en kombi hihat af en baris bund og emo top
Var forsinket af flere grunde, hvilket jeg så mente som et lille plaster på såret over den lange leverings tid, kunne være fint med et sæt fiktkøller
Fik så min længe ventet hihat i dag
Uden køller.
Glæder mig nu til at høre min hihat i aften….

Rasmus

11 de mayo de 2023

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse, jeg håber du bliver glad for din nye special-fremstillede hihat :-)

Specialbestillinger fra Anatolian tager mellem 1-5 måneder at få hjem, men det er ikke noget jeg har indflydelse på.

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse. Bækkenet jeg bestilte var ikke tilgængeligt så jeg blev ringet op om jeg ville prøve noget tilsvarende. Det ville jeg gerne og et tilsvarende blev sendt i god stil. Mine bedste anbefalinger herfra.

5 de mayo de 2023

Hej Jacob

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at du kan bruge bækkenet!

Fantastiske bækkener....

Fantastiske bækkener, og super kundeservice!

20 de abril de 2023

Hej Anders

Tusind tak for din venlige anmeldelse, den er jeg glad for!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gunnar leverer bare en helt fantastisk…

Gunnar leverer bare en helt fantastisk service. Det er så fedt at man kan høre præcis det bækken man køber.
Derudover leverer han en super velkvalificeret rådgivning.

16 de enero de 2023

Hej Tage

Tusind tak for din fine anmeldelse - den her jeg glad for.

Veldig fornøyd

Kjøpte en cymbal herfra. Den var nøyaktig det jeg trodde og håpet den var. Den passer helt perfekt inn i oppsettet mitt, og jeg er veldig fornøyd. Det er alltid litt skummelt å kjøpe cymbaler man ikke har prøvd, og dette tror jeg er første gang jeg har fått akkurat det jeg ville ha. Så tusen takk! Jeg kjøper nok en cymbal herfra senere.

19 de diciembre de 2022

Hej Petter

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg er glad for, at bækkenet lød som forventet.

Meget hurtig levering.

Meget hurtig levering.
Både trommer og bækkener er fint og sikkert pakket, og der er ikke en finger at sætte på kundeservice.
Det er hverken første eller sidste gang jeg handler hos cymbalone.

Kan meget klart anbefales.

4 de diciembre de 2022

Hej Niels

Tak for din fine anmeldelse - det glæder mig at du er tilfreds!

Igen igen igen

God service og hurtig levering.

1 de diciembre de 2022

Hej Mikkel

Tak for endnu en ordre!

Bedste hilsener

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gunnar was really helpful and attentive…

Gunnar was really helpful and attentive whilst I was deciding on Cymbals. Great service and price and I received the item carefully packed/shipped just a few days after purchasing.
Will buy from CymbalONE again!

21 de noviembre de 2022

Hi Jamie

Thank you so much for your review - much appreciated!

I hope that you will enjoy your new hihat for years to come!

All the best
Gunnar from CymbalONE

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.