Dansk Turbo Teknik A/S Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Found and solved my car mechanic issue in a quick and effective way. If you have any demand/questions, just ask Niels. Pretty nice guy. If DTT could lower bit the labor cost(price per hour), it would... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I have used DTT's services thrice now with different issues with my car. Every time they were quick, efficient and great at communicating everything they were doing. Even when they serviced the turbo... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købt drømmebilen af Niels og hans team og er yderst tilfreds med mit valg af Dansk Turbo Teknik. Top service lige fra salgsleddet til værkstedet. De få småting der har været, er blevet rettet hurti... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I give him my car for reparation and he took my car for 3 weeks and disappeared to holidays and he told me he don’t have a mechanic extra. So blocking my car there and asking me money for doing nothin... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mercado de automóviles
  2. también en la categoría
  3. Concesionario de autos
  4. Instalador de sistemas de seguridad automóviles
  5. Servicio de aire acondicionado para automóviles
  6. Tienda de reparación de automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Dansk Turbo Teknik har siden stiftelsen i april 1985 været specialister inden for salg og reparation/service af luksusbiler. Vi har speciale i Audi / BMW / Land Rover / Mercedes / Porsche og til alle mærker har vi stor erfaring på både salg & service. Vores værksted har tester til alle mærkerne, stor erfaring, og der er fuld fabriks garanti uanset hvilken reparation vi udfører.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Igen en God oplevelse hos Dansk Turbo…

Igen en God oplevelse hos Dansk Turbo Teknik.
Altid en god betjening af dygtige og imødekommende medarbejdere. Nu kommet på værkstedet gennem adskillige år, hvor servicearbejde altid er er blevet udført fuldt tilfredsstillende og til den aftaltd tid.
Respekt!

2 de febrero de 2020

Hej Sten
Tak for de rosende ord, det betyder meget for os at vores kunder er glade & tilfredse.
MVH Niels Rasmussen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The owner and his mecanics do always…

The owner and his mecanics do always there best to help me, If I got a problem with my car. They take a look after a couple off minutes, If its posible they fix it at the same moment. If they have to order a new part, the there is always a lejebil for u. No bad expierences til now. Hilsen Ron fra Artworld.

9 de diciembre de 2019

Hi Ron, Happy new year.
Thanks for the nice words. We will always do our best.

Særdeles seriøst værksted

Særdeles seriøst værksted! Intet overlades til tilfældighederne. Hvis du står og mangler en lækker bil, så tag fat i Niels - han skal nok finde lige det du har brug for.

25 de noviembre de 2019

Respuesta de Dansk Turbo Teknik A/S

Tak for de pæne ord og en flot anmeldelse, det betyder meget for os.

Super prof. Forhandler

Super prof. Forhandler , Niels giver en super behandling 👍 og er god til at forklar om leasing / køb , kan klart anbefales .

22 de noviembre de 2019

Respuesta de Dansk Turbo Teknik A/S

Mange tak for din anmeldelse, vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Muligvis Danmarks bedste bilforretning…

Muligvis Danmarks bedste bilforretning og autoværksted. Stort udvalg af flotte biler og altid en ekstraordinær service, kan klart anbefales

22 de noviembre de 2019

Respuesta de Dansk Turbo Teknik A/S

Tak for de pæne ord, vi sætter altid pris på en god samtale og en fremvisning af vores biler.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uanset om du skal købe/lease en bil…

Uanset om du skal købe/lease en bil eller om du skal have din bil på værksted, så er du sikker på at få den bedste rådgivning og vejledning ved Dansk Turbo Teknik. Man føler sig i trygge hænder og får den bedste behandling hver gang. Klart et sted jeg vil anbefale

21 de noviembre de 2019

Respuesta de Dansk Turbo Teknik A/S

Det betyder meget for os, mange tak for din anmeldelse og anbefaling.

Dansk Turbo Teknik

Har købt flere biler hos Dansk Turbo Teknik og brugt værksted til service m.v. Altid super service og behandling

20 de noviembre de 2019

Respuesta de Dansk Turbo Teknik A/S

Tak for de pæne ord, det har været en fornøjelse at servicere dine flotte biler.

20 de noviembre de 2019

Respuesta de Dansk Turbo Teknik A/S

Mange tak, for de fine stjerner. Det glæder os at høre, vi ser frem til at servicere dig og din bil igen:)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.