Información sobre la empresa

3. Servicio de alquiler de locales para conferencias y reuniones
  4. Centro de conferencias
  5. Recinto para eventos

Escrito por la empresa

D15 er Københavns nye lækre møde- og konferencecenter D15 ligger i hjertet af Nordvest kvarteret i København, et af byens mest spændende områder, med en stor tilstrømning af internationale virksomheder midt i et ungt, kreativt og udviklende miljø. Vores moderne og fleksible konferencecenter i København byder på en enestående oplevelse for både store og små konferencer. Uanset om du planlægger en møder, konference, et firmaevent eller en produktlancering, tilbyder vi de rette rammer til at skabe uforglemmelige oplevelser. Ideel beliggenhed i København Vores konferencecenter med 100 gratis p-pladser i København, tæt på transportforbindelser så Metro, S-tog og motorvej. Hvilket gør det nemt for dine gæster at komme til og fra arrangementet. Vores fantastiske fleksible faciliteter Vi har 10 møderum med kapacitet fra 10 til 150 personer. Vores konferencesal kan eskalere fra 150 til 1.000 personer Vores koncertsal er fleksibel og kan tilpasses optil 1.000 siddende og til 1.500 stående gæster. Vi er et fuldt integreret, digitalt hybrid venue med studiekontrol, flerkamera-produktion og professionelle tv-studier.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fuldstændig uacceptabelt

Fuldstændig uacceptabelt! Deres fremgangsmåde med at enten aflyse eller ændre aftaler i den 11 time, er helt uacceptabel. Jeg gav dem 1 stjerne. For kunne ikke give mindre !!!

12 de octubre de 2024
Opinión espontánea
Logotipo de D15

Respuesta de D15

Managementbureauet B Entertained stillede krav om at sælge deres eget bryggede øl i vores venue. Dette ville være en overtrædelse af bevillingsloven.

Vi forsøgte at finde en lovformelig løsning for udskænkningen af deres selvbryggede øl, men denne håndsrækning blev afvist af B Entertained.

Flytningen af showet var derfor en egenhændig beslutning truffet af B Entertained.

Efterfølgende har vi rakt hånden ud til både B Entertained og Marin Rosenberg for at opnå en mindelig afslutning, men vores forsøg er blevet afvist.

Henrik Andersen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi havde en aftale med D15 (tidligere…

Vi havde en aftale med D15 (tidligere KANT eventspace) om at holde et arrangement hos dem hvor vi også solgte vores egen øl, men man skal ikke forvente at direktøren, Henrik Andersen, synes det er nødvendigt at overholde en aftale.

Vi havde fået en pris, som jeg accepterer, for over 12 måneder siden.
Nu får vi annulleret vores aftale i 11. time fordi han vil have flere penge end oprindeligt aftalt i proppenge - hele 4 gange mere end først aftalt, hvilket jeg naturligvis afslår.

10 de octubre de 2024
Opinión espontánea
Logotipo de D15

Respuesta de D15

Du ønskede at sælge jeres eget bryggede øl i vores venue, men dette måtte vi afvise med henvisning til bevillingsloven.

Vi tilbød dig en alternativ og lovlig løsning for udskænkning af jeres øl, men denne løsning afviste du. Derfor var det din egen beslutning at flytte showet til en anden location.

Efterfølgende har vi rakt hånden ud til dig, Marin Rosenberg, for at opnå en mindelig afslutning, men vores forsøg er blevet afvist af dig.

Henrik Andersen

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.