Ik heb me nergens zo warm en hartelijk welkom gevoeld als bij Daan. Online werd ik al uitstekend geholpen en begeleid. Nadat Tahnee de perfecte baan voor mij had gevonden, werd ik uitgenodigd voor e... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Gisteren had ik een gesprek bij Daan. Werd goed ontvangen, voelde mij welkom. Er wordt eerlijk met mij gecommuniceerd Jammer genoeg kan ik er niet bij blijven werken. Nochtans dat ben ik goed... Ver más
Ik heb een zeer fijne ervaring met Daan en mijn contactpersoon Donna. Vanaf het eerste sollicitatiegesprek was er meteen een goed en prettig contact. Donna is erg behulpzaam en denkt echt met je mee.... Ver más
La empresa ha respondido
Hele goede ervaring en samenwerking met Daan. Doen hard hun best om een leuke passende baan te vinden. En inmiddels na nog maar kort bij Daan te zijn, een baan! Super. Mijn contactpersoon is een aardi... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.
Información de contacto
Holanda
- daan.eu
Josephine van Daan
Sinds 1,5 jaar regelmatig contact met Josephine van Daan. Zij komt altijd met goede kandidaten en denkt altijd mee in oplossingen!

Top service
Snelle service en kwaliteit van personeel. Precies waar we naar op zoek waren!

Top detacheringsbureau
Daan is een fijne detacheringsbureau om mee te werken. Naast het bieden van opdrachten onderscheid Daan zich door persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Ze beschikken over expertise op het gebied van o.a zorg en andere domeinen waarbij ze op zoek gaan naar opdrachten die bij jou matchen.

Prettige samenwerking
Altijd heel fijn contact met Josephine van Daan. Ze luistert altijd goed naar onze wensen en komt met geschikte kandidaten. Ervaar het als een hele fijne samenwerking

Respuesta de Daan
Tijdens mijn intakegesprek voelde ik me op mijn gemak.
Tijdens mijn intakegesprek voelde ik me op m’n gemak en heb mijn kennis goed kunnen overbrengen bij Nina van Harling. Nú voor DAAN aan het werk en Nina belt regelmatig hoe het met mij en de werkzaamheden gaat. Ik waardeer dit zeer.

Respuesta de Daan
Ik heb een fijne samenwerking ervaren…
Ik heb een fijne samenwerking ervaren met Nina. Het is nog niet tot een daadwerkelijke opdracht gekomen, maar ze denkt mee naar beide richtingen, dus professional en organisatie. Ik hoop ik de toekomst nog tot een langere samenwerking te komen.

Een topper bij Daan
Ik heb Nadine leren kennen als een prettig mens, die sterk is in haar communicatie, altijd makkelijk bereikbaar is, een eerlijk verhaal verteld, die zaakjes altijd goed voorbereid, zich vooraf verdiept in de uitvraag, nieuwsgierige vragen stelt zodat erna een goede match met kandidaten van Daan ontstaat. Zij stelt zich altijd professionel op, kortom een topper.

Aanrader
Een heel fijn bureau om mee samen te werken. Vooral contact met Nadine en dat bevalt heel goed. Snelle en fijne communicatie. Erg tevreden!

Respuesta de Daan
Geweldige samenwerking gehad met Nina…
Geweldige samenwerking gehad met Nina van Daan.
Ze luistert aandachtig, denkt mee in passen- de oplossingen en houdt bij het vinden van opdrachten uitstekend rekening met zowel mijn ervaring als mijn wensen. Een fijne en professionele partner om mee samen te werken!

Respuesta de Daan
Daan is super goed , elke week op vaste dag je salaris ontvangen is geweldig !
Ik vind het heel erg leuk om via Daan te werken , ze zijn betrouwbaar en hebben een luisterend oor voor je . dat laat je als werknemer je op je gemak voelen . .
Vooral met Amber ik weet haar altijd te vinden ,Amber is heel behulpzaam , zoekt altijd een oplossing Amber is altijd in de buurt bij knelpunten en grijpt ook in wanneer dit nodig is
Dit alles geeft me vertrouwen om leuk te kunnen werken via de Organisatie Daan!

Fijne samenwerking met Daan Detachering
De samenwerking met Daan Detachering verloopt altijd prettig en professioneel. In het bijzonder wil ik Nadine complimenteren voor haar betrokkenheid, snelle schakelen en scherpe inzicht in wat wij nodig hebben.
Zij denkt proactief mee, communiceert helder en levert kandidaten die passen bij zowel de functie als onze teamcultuur. Dankzij haar inzet ervaren wij Daan als een betrouwbare en waardevolle partner.

Respuesta de Daan
Ik werk nu ruim een jaar bij Daan en…
Ik werk nu ruim een jaar bij Daan en het bevalt ontzettend goed. Het team is altijd behulpzaam en er is een fijne, open sfeer. Wat ik het meest waardeer is dat er echt naar je geluisterd wordt en je vragen of ideeën altijd serieus genomen worden. Het voelt als een plek waar je zowel kunt leren als jezelf kunt zijn.

Respuesta de Daan
Het was een goede ervaring
Het was een goede ervaring, vriendelijk en professioneel personeel. Zoeken naar een goede match en bieden je een goed salaris. Ik zou iedereen aanraden via Daan een baan te vinden.

Daan ( Bart) is bereikbaar en denkt mee
Daan ( Bart) is bereikbaar en denkt mee, niet alleen als het nodig is maar er wordt ook vooruit gedacht.
Het contact is snel en makkelijk. Dit geldt voor telefonisch contact maar ook het bezoeken van de locatie is voor Daan( Bart) geen probleem!! Een aanrader !!

Fijne samenwerking!
Nog niet zo lang geleden heb ik kennisgemaakt met Nadine. Vanaf het eerste moment was het contact warm en prettig. Ze werkt professioneel, heeft een duidelijke visie en toont oprechte betrokkenheid bij zowel de organisatie als de collega’s. Ook richting de medewerkers die zij plaatst bij verschillende corporaties is haar aandacht en zorg voelbaar. Ze kijkt zorgvuldig naar welke kandidaat het beste past bij welke organisatie. Haar warme persoonlijkheid en betrokkenheid maken de samenwerking zeer waardevol.

Respuesta de Daan
Ik ben super blij dat ik voor daan werkt
Ik ben super blij om voor daan te werken.
Ook super super blij en trots met Amber
Zij zorg dat ik voldoende werk heb .
Contact loopt altijd super fijn .
Echt een Topper!
Ook silena en de andere collega's

Heel erg tevreden over Daan Amsterdam
Heel erg tevreden over Daan Amsterdam! Het contact met Naoufal was vanaf dag één prettig, vlot en betrouwbaar. Ik ben echt positief verrast door de snelheid van handelen: binnen een paar weken na mijn sollicitatie had ik mijn contract voor een nieuwe baan al getekend. Bedankt voor de topservice!

Echt super geholpen
Echt super geholpen! Vanaf het eerste contact voelde het betrouwbaar en duidelijk. Alles werd snel en netjes geregeld. Ik raad dit bedrijf zeker aan aan anderen!

Respuesta de Daan
Amber Hoekstra van Daan is echt goud…
Amber Hoekstra van Daan is echt goud waard. Wat een topper! Als ik een vraag heb, staat zij altijd direct voor mij klaar, met oprechte betrokkenheid en geduld. Ik hoef maar te bellen en zij zet zich meteen volledig in om alles tot in de puntjes voor mij uit te zoeken. Dat geeft zoveel vertrouwen en rust. Echt ontzettend fijn om op haar te kunnen rekenen.

Superfijne samenwerking
Altijd een prettige samenwerking met Daan. Het contact met de accountmanagers en recruiters is persoonlijk, snel en betrouwbaar. En nu met Nadine van Dam ook nog eens heel gezellig. Ze levert goede kandidaten en denkt echt mee. Kortom: een fijne en professionele partner om mee samen te werken.

Respuesta de Daan
Más información sobre otros tipos de reseñas.