1. Concesionario de autos

DA BILER ApS er en dansk bilvirksomhed med fokus på køb, salg og formidling af brugte personbiler. Virksomheden er etableret med ambitionen om at gøre bilhandel enkel, tryg og gennemsigtig for både private og erhvervskunder. Gennem professionel rådgivning og en kundeorienteret tilgang arbejder DA BILER ApS for at skabe gode oplevelser gennem hele købsprocessen. Virksomheden lægger vægt på kvalitet, troværdighed og personlig service. Alle biler udvælges med fokus på driftssikkerhed, stand og værdi for kunden. Målet er at tilbyde attraktive biler til konkurrencedygtige priser, samtidig med at kunderne får den nødvendige vejledning til at træffe det rette valg. DA BILER ApS tilbyder løbende et udvalg af biler i forskellige prisklasser og segmenter, så der er muligheder for både førstegangskøbere, familier og pendlere. Virksomheden arbejder desuden på at opbygge stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere gennem ærlig kommunikation og høj faglighed. Som en moderne bilforhandler ønsker DA BILER ApS at være let tilgængelig både fysisk og digitalt. Virksomheden benytter digitale platforme til markedsføring og kundekontakt, hvilket gør det nemt for kunderne at få information om biler, priser og services. DA BILER ApS stræber efter at blive et naturligt valg for kunder, der søger en pålidelig og professionel samarbejdspartner inden for køb og salg af brugte biler.

3,7

Medio