Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har köpt däck och fälgar hos Molway i säkert 20 år, senast i mars 2025. Bor utanför Malmö men kör alltid upp till Asmundtorp för toppservice. De är alltid behjälpliga med mina önskemål om att flytta d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Första gången jag hade kontakt med Däckvaruhuset Molway. Kontaktade dem per telefon och behövde råd inför köp av nya sommardäck till bilen. Fick all information jag behövde av en mycket kunnig och hjä... Ver más

1. Servicio de comercio electrónico
  2. Tienda de neumáticos

Escrito por la empresa

Däck & fälgar online hos Däckvaruhuset ✓ Mer än 15 år på nätet ✓ Toppbetyg från nöjda kunder ✓ Alltid fri frakt

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag kan varmt rekommendera denna firma…

Jag kan varmt rekommendera denna firma fina färska däck när dom dök upp efter strul med postnord som vanligt kommer köpa mer däck därifrån i framtiden

17 de marzo de 2026

Respuesta de Däckvaruhuset Molway AB

Tack för det fina omdömet trots strul med leveransen. Du är hjärtligt välkommen tillbaka.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

En mycket trevlig,😊tålmodig och…

En mycket trevlig,😊tålmodig och informativ första kontakt med Moolway,samt pris och leverans 🚚 som utlovats hölls.Men,det är naturligtvis inte bara ett bra pris som är viktigt, utan även toppkvalitet på däcken, är för mig väl så viktig.Tack Molway,jag kommer att fortsätta handla hos er./Christian🇸🇪

30 de octubre de 2025

Respuesta de Däckvaruhuset Molway AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Postnord

Idag fick jag 2 utav 4 däck som jag köpt av däckvaruhuset fina däck inga problem med dom men var är dom andra 2 ja 1 däck kommer förmodligen på måndag? Och 1 däck är försenat av okänd anledning står det??? Utgår från att däckvaruhusets lagerpersonal plockar 4 däck när ordern är på 4 däck då kan man ju undra vad som händer på vägen sen???????? Så nu måste jag va hemma 2 gånger till för att ta emot dom men när ja det vet ingen????

4 de marzo de 2026

Respuesta de Däckvaruhuset Molway AB

Hej, det händer tyvärr ibland att däcken kommer ifrån varandra under transporten och levereras vid olika tillfällen, vi vet att det inte är smidigt men det är tyvärr inget vi kan påverka. Jag kan också se att ett däck verkar vara försenat. Hör av dig till oss på kundtjänst om det inte löser sig inom kort så ska vi göra vårt bästa för att reda ut det så snabbt som möjligt.
Vi ber om ursäkt för det extra besväret.
Dra gärna iväg ett omdöme till Postnord också:-)
/Niklas
Däckvaruhuset

Superb service

Superb service. They even contacted me to make sure the wheels would fit for my car.

8 de febrero de 2026

Respuesta de Däckvaruhuset Molway AB

Thank´s a lot for your nice review

Onaturligt snabb leverans.

Det har alltid fungerat perfekt när jag handlat från Molway, snabb leverans rätt däck.

7 de octubre de 2025

Respuesta de Däckvaruhuset Molway AB

Tackar för det fina omdömet, vi är glada när det fungerar bra

Supernöjd med allt

Supernöjd med allt, från kundservice, leverans och däck samt pris!

15 de junio de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick jättebra hjälp med storlek på…

Jag fick jättebra hjälp med storlek på däcken när jag va osäker på vilka jag skulle ha.Snabb service och ett väldigt bra pris oxå.

19 de noviembre de 2025

Högsta betyg

Finns inga, eller få, med högre kunskap i branschen om man är i behov av råd och kanske ligger på gränsen i alla dimensioner😊 Jag menar om man vill gå över standard men ändå något som fungerar för en speciell bil. Ovärderligt! Däck och fälgar kommer också att levereras väldigt väl emballerade, ingen risk för skador. Jag tror till och med att jag fick extra hjulbultar på köpet. Toppbetyg från mig! /Michael

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Däckvaruhuset Molway AB

Tack så mycket för det fina omdömet, vi är glada att du är nöjd

Valuta för pengarna

Smidig kontakt för frågor, enkelt beställa, bra pris, snabb leverans trots uppkommande julperiod och perfekt passform det blev check på allt denna gång

1 de diciembre de 2025

2 de abril de 2025

Respuesta de Däckvaruhuset Molway AB

Tack så mycket för stjärnorna!

Bra och snabb återkoppling

Bra och snabb återkoppling. Lite otydligt på hemsidan om TPMS men löste sig bra ändå. Grymt bra priser på kvalitetsdäck. Kommer handla igen 👍🏻

30 de octubre de 2025

Respuesta de Däckvaruhuset Molway AB

Tack så mycket för det fina omdömet, du är välkommen tillbaka

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.