Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde brug for 4 stk. helårs kvalitetsdæk til min MG4 Luxury el-bil. Valget faldt på Pirelli Cinturato AllSeason SF2 XL, 3PMSF 215/50 R17 95W og Dæk Drop In hvor kr. 4.024, alt inklusive med levering... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuld tilfreds med dæk og levering og meget tilfreds med D&G Auto som monterede dækkene på mine hjul. 😊😊😊

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fint med nem hjemmeside, man kan se hvilke dæk der er "På Lager", i mangel af leveringstid. Først efter betaling oplyses at lev.tid er "3 til 8 dage". Efter yderligere 2 dage kommer tracking så, "På... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Til trods for at noget gik galt i betalings processen, blev det afhjulpet prompte af vældig service mindet, dansk talende medarbejder. Good Year sommerdæk, med flest stjerner i FDM test, til markedets... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde brug for 4 stk. helårsdæk!

Havde brug for 4 stk. helårs kvalitetsdæk til min MG4 Luxury el-bil.
Valget faldt på Pirelli Cinturato AllSeason SF2 XL, 3PMSF 215/50 R17 95W og Dæk Drop In hvor kr. 4.024, alt inklusive med levering på 3 dage til en monteringspartner nær min bopæl foregik fuldt tilfredsstillende og til den rigtige pris. Dækkene er tillige nyproducerede i uge 44-23.

9 de enero de 2024

Friske- Billige- Michelin Dæk

Har lige modtaget 4 Michelin Crossclimate+ dæk med GLS fra Tyskland, til nok markedets laveste pris! 25 %
under alle andre i DK ! Selvom det er et Andorra baseret firma, er det en dansker der formidler salget her i landet, og det fungerer godt. Jeg efterspurgte friske dæk, (dæk er bedst i 6 år fra produktions dato) og de var fra uge 46/23 ! Super handel.

20 de diciembre de 2023
Opinión espontánea

Fin hurtig service 👍

Kort før jul modtog jeg mine 4 nye sommerdæk til en samlet pris på 2080 kr. Kun et par dage efter bestillingen 👍, men kvaliteten af dækkene kan jeg ikke udtale mig om endnu, men glæder mig til at prøve dem til april.

9 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent price - Delivered on time (5 working days)

I ordered winter tires from them in the last week of November. The tires arrived on time in just 5 working days although for peak periods they mentioned it might take from 5 to 8 working days.
Their price was very affordable although I ordered almost the best winter tires on the market.
Each pair of tires was packed together and sent as a separate package from Germany. However, they all were delivered at the same time to me by GLS post.
The only possible complaint could be that the tracking ID took several days until it finally appeared on their website (If I remember correctly it took 3 business days. However, I guess this is not a bad thing as apparently, based on the post tracking system, they just wanted to make sure that the package had been sent by the supplier and then show the post Tracking ID on their website).
In summary, it was a great experience and I highly recommend them to all my friends :)

23 de noviembre de 2023

DærkDropIn leverer BILLIGE gode dæk

DærkDropIn leverer BILLIGE gode dæk. Fedt.

Desværre arbejder de med GLS I Tyskland som er kropumulige - at levere to pakker á 2 dæk fra Bonn til Kbh varede små 12 dage.

Og at DækDropIn er et firma i Andorra, med momsadresse i Albertslund, skal man bare springe op og falde ned på - uanset hvor scam-agtigt det virker - (Det er jo sikkert en del af at dæk er billige, ikk'). De leverer alligevel.
PS: Skriv hellere end ring til dem - deres telefon er altid optaget - jeg siger det bare :)

Fik jeg sagt gode priser på dæk?

26 de noviembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har bestilt dæk hos firmaet den 7/11.

Har bestilt dæk hos firmaet den 7/11.
Nu skriver vi den 25/11 og bestillingen er stadig ikke modtaget…

Opdatering den 28/11:
Dækkene blev leveret den 27/11 - næsten 3 uger efter bestillingen.
Må siges at være langt fra de 3 til 8 dage som loves på hjemmeside.

25 de noviembre de 2023
Opinión espontánea
Logotipo de Dæk Drop In

Respuesta de Dæk Drop In

Hej Palle,
Din dæk er leveret den 23/11 hos dit valgte værksted. Du kan følge din ordre ved at følge beskrivelsen i din ordrebekræftelse. Vi anbefaler at du ringer til værkstedet for en bestilling af tid for montering mm.
Beklager den lange leveringstid.

Venlig hilsen
Dæk Drop In Teamet

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin Oplevelse

Jeg købte 4 helårsdæk. Produktions-datoen er under 6 måneder. Jeg fik 2 dæk 9 hverdage efter min bestilling og de sidste 2 dæk 11 hverdage efter bestilling. Dette er grunden til at jeg ikke giver 5 stjerne, da de lover 3-8 hverdage.

31 de octubre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.