La empresa ha respondido
Fantastisk oplevelse Jeg bestilte min vare en formiddag og dagen efter kunne jeg hente min pakke i pakkeshop. Det var på trods af at der skulle laves gravering hvor jeg havde et særligt ønske som ikk... Ver más
La empresa ha respondido
Har købt den sødeste kænguru fra Spring Copenhagen som blev graveret på ryggen. Den er så fin og personlig med graveringen som er super fin og flot lavet. Alt var perfekt, og pakken blev leveret ind... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kan på ingen måde sige noget negativt om Dahls design. Jeg havde fået bestilt noget i en forkert kategori og kort efter blev jeg ringet op for at ville afklare min fejl. Det er simpelthen det beds... Ver más
Webshop med gaveartikler
Kalvøvej 3, 6230, Rødekro, Dinamarca
Ha contestado el 84% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nemt at finde det vi søgte som gave til barnedåb og god pris inkl gravering. Resultatet var flot og levering hurtig.
Køb jeres ting et andet sted!!
Exceptionel elendig service!
Bestilte en fod til et dåbsflag, hvor graveringen var utilfredsstillende og meget utydelig, samt var der stor forskel på størrelsen af bogstaver og tal. Det så tåbeligt ud.. Der var nul hjælp at hente, de skyldte skylden på deres leverandør, at det var dem der ikke havde lavet det ordentligt og at den gravering de selv havde måtte være tilfredsstillende og, hvad man kunne forvente..
Jeg var målløs! Og godt man ikke er leverandør til dem!
De stoppede bare med at svare, vi fik på ingen måde løst problemet..
Virkelig uprofessionelt!!!!
Flot gravering og varen præcis som den skulle være og hurtig levering
Der er mega hurtigt levering 💖 Flot indgraveret champagne glas og flag, vi bestilte til konfirmation 💖
Vi købte en graveret lægtehammer i svendegave til vores søn. Der var ridser i forkromningen - hvilket vi gjorde opmærksom på. Firma var afvisende og kom med undskyldninger om at det var hvad man kunne forvente - at der kunne være ridser. Helt ærligt 😧 mega dårlig kundeservice- hammeren koster 1500 kr - ufatteligt at firmaet ikke ville rette deres fejl 😝 jeg kan absolut ikke anbefale nogen at handle hos dem.
Hurtig levering, flot produkt, 5 stjerner fra mig 😀

Respuesta de Dahlsgravering.dk
Kundeservice i verdensklasse! Dahlsgravering.dk var super søde ved telefonisk samtale og gav gode råd med på vejen vedrørende indgravering. Kun gode anbefalinger herfra.

Respuesta de Dahlsgravering.dk
Virkelig fin gravering, er meget glad for at de blev så personlige. Kan varmt anbefales herfra.

Respuesta de Dahlsgravering.dk
nemt at bestille, hurtig levering,flot arbejde'*****

Respuesta de Dahlsgravering.dk
Den 20/3 bestilte jeg et bestemt armbånd med gravering hos en lokal guldsmed ved personligt fremmøde.3 hverdage efter ringede de og fortalte at det først kom på lager 21/4 og derefter gravering ude af huset. Gaven skal bruges 3. maj, så det turde jeg ikke at satse på. Vha google fandt jeg armbåndet hos Dahls Gravering og ringede til dem. Den venlige medarbejder Gabi lagde et til side til mig og et par dage efter havde jeg modtaget det fine armbånd. Tusind tak til Gabi for at redde gaven fra storesøster til lillebrors konfirmation♥️

Fantastisk oplevelse
Jeg bestilte min vare en formiddag og dagen efter kunne jeg hente min pakke i pakkeshop. Det var på trods af at der skulle laves gravering hvor jeg havde et særligt ønske som ikke var en valgmulighed da jeg bestilte. Dette ønske var også opfyldt så må sige at jeg varmt kan anbefale Dahls gravering.

Respuesta de Dahlsgravering.dk
Alt fungerede perfekt og min vare blev leveret i løbet af få dage.

Respuesta de Dahlsgravering.dk
I går modtog jeg pakken fra jer. Jeg havde bestilt en fødselsdagsgave til en ven, og derfor blev skuffelsen ekstra stor, da jeg åbner æsken og ser noget der mest af alt minder om en ekstremt skrammet lighter med en næsten usynlig gravering (man skal have lys på for at kunne læse, hvad der står) Hvis det er standarden for jeres produkter, så er det sidste gang, jeg handler hos jer.

Respuesta de Dahlsgravering.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.