Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eigenlijk ging alles goed . Door wat problemen is de installateur 3x geweest. Maar alles werkt naar behoren. Koelen moet nog blijken uiteraard, verwarmen is prima .

Información sobre la empresa

1. Proveedor de sistemas de aire acondicionado
  2. Proveedor de filtros de aire
  3. Proveedor de equipos de calefacción
  4. Servicio técnico de calefacción y calderas

Escrito por la empresa

Een prettig binnenklimaat is niet vanzelfsprekend. Met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van klimaatregeling helpen wij u graag met het creëren van een comfortabel thuis.

Daikin, de airco en warmtepomp met 10 jaar garantie

Garantieverlenging

Garantieverlenging
Bij Daikin krijgt u 5 jaar gratis garantie op onderdelen op uw airco en (na registratie in Daikin Stand by Me) op uw warmtepompsystemen. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de garantie op onderdelen tot 10 jaar te verlengen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar https://www.daikin.nl/nl_nl/service-residential/stand-by-me.html

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had eerst interesse in de drie…

Ik had eerst interesse in de drie serie,maar het is de Daikin Altherma 4HF 6 kw met 180 liter boiler geworden. Ik had eerst een andere warmtepomp maar die heb ik na twee en een half jaar eruit gedaan. Je kan beter voor een goed merk gaan. De installatie is ook prima verlopen. Dus ik ben een tevreden mens.

2 de abril de 2026

Het zichtbare product

Het zichtbare product, de binnenunits zijn prima. Echter de buitenunit is erg bepalend voor de binnenunits en de storingen die gegenereerd worden. In de lente en in de herfst zal het aanzetten van de binnenunit via de afstandsbediening regelmatig een wazige storing genereren, omdat je namelijk niet met elkaar afspreekt in welke bedrijfsmodus dat je een binnen unit uitschakelt. Vermoedelijk speelt dit probleem bij alle merken airco's waarbij het aantal binnenunits groter is dan één. Mijn suggestie, maak een app waarin je in één oogopslag kunt zien hoe de andere gebruiker gisteren het apparaat uitgeschakeld heeft en maak een masterswitch waarmee je in één klap alles op koelen of verwarmen kunt zetten. Sloop ook de Auto-knop uit de afstandsbedieningen, want anders gaat de binnenunit zelf bepalen waarin hij eindigt.

1 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede installateur voor airco's in Maastricht en omgeving

Vormtech in Maastricht heeft bij onze installatie van airco's prima geadviseerd en gezorgd voor een optimale installatie. We hebben meerdere installateurs in huis gehad maar Vormtech sprong er duidelijk bovenuit. Bij andere bedrijven krijg je vaak een verkoper aan de deur. bij hen liepen leidingen door het trappenhuis of door een gehele ruimte of van boven naar beneden en weer naar boven. Maar bij Vormtech iemand met verstand van aanleg en die zorgt dat leidingen in de woning zo min mogelijk in het oog springen. Bij de aanleg was hij ook regelmatig aanwezig en geeft duidelijk uitleg aan zijn personeel hoe hij de aanleg wilt hebben. Bovendien ook nog met de laagste prijs aanleg en Daikin apparaten. Vormtech echt een aanrader.

26 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed product

Goed product. We misten wel bijv. de handleiding voor de afstandbediening. Voorts wordt gesproken over koelen tot 16 graden. Na wat 'googlen' blijkt max 18 graden haalbaar te zijn.

17 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen wifi signaal

Mijn Daikin heeft een geintregreerde wifi module en noch de handleiding noch de Onecta app geeft een instructie hoe de wifi te activeren.

17 de marzo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Technisch gezien loopt Daikin vwv…

Technisch gezien loopt Daikin vwv koppeling met het netwerk ver achter. Bv alleen 2.4 Ghz en het koppelen gaat erg moeizaam en is erg onduidelijk weer gegeven in de installatiehandleiding. Installatiebedrijf fa Koolen Nedeweert heeft goed werk geleverd.

10 de marzo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Slechte klantenservice en ongevraagd privacyverlies

Het apparaat werkt goed voor de paar weken dat we hem uitgeprobeerd hebben. De afstandsbediening is vrij ingewikkeld en niet erg logisch, maar dat is iets dat we moeten uitzoeken. Mijn 3ster review gaat vooral over de klantenservice van Daikin. Ze gaan niet in op je vraag en er worden ongevraagde toevoegingen aan je account gestopt die Daikin de mogelijkheid geeft de apparaat of afstand uit te schakelen. Dit kan niet verwijderd worden door de klantenservice. Als ik dit had geweten had ik een andere keuze gemaakt.

17 de febrero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geluidsoverlast Daikin Altherma hybride warmtepomp

Dit jaar draait voor het 2e stookseizoen een Daikin Altherma hybride warmtepomp in mijn huis. Afgezien van het te grote temperatuurverloop (hysterese) verwarmt de installatie het huis prima. Maar de geluidsoverlast van de binnenunit is echt storend; al sinds de eerste installatie. De binnenunit hangt op zolder en is door het hele huis als een soort van stationair draaiend vliegtuig te horen (fluitend geluid).

Zowel de installateur als Daikin erkennen dat de installatie teveel geluid maakt, maar hebben dit na diverse checks en maatregelen (o.a. extra drukventiel in het CV-systeem) nog steeds niet kunnen oplossen. En dit terwijl Daikin de Altherma verkoopt als een van meest geluidsarme installaties.

Slechte koop!

7 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.