Dailygains

Their skilled swindlers take my $ 6,500…

Their skilled swindlers take my $ 6,500 and give me no money. They just lie, they lie. Please do not invest in this company. Anyone who says a company is trusted is an employee of that company. Each time he took money from me only under false pretenses. Please do not be deceived by these fraudulent companies.

24 de mayo de 2022

Dailygains.ltd are truly the best in what they do.

At first, i wasn't so down with the idea of being an investor with any company because I had often got negative reports concerning some companies that ended up in scamming their investors so I decided to do some research about dailygains.ltd and found some Good reports which pushed me into giving them a trial but to my greatest Surprise dailygains.ltd has been doing so well till date and I am so satisfied with them. If only other companies can also follow their footsteps too.

21 de mayo de 2022

Scam company

Scam company. i deposited 200 usdt. Now they are asking to deposit another 200 usdt to activate my account and release my funds.

4 de noviembre de 2021

Good

Since the day I started investing with the company ,I gain my profit and also withdraw my funds

9 de septiembre de 2021