La empresa ha respondido
Heb nergens de nood reparatie pvc rol kunnen vinden, jullie hebben deze wel in het assortiment. Voor een scheurtje van 3 cm is er nu geen dakdekker nodig, perfect. Snelle levering, alles dik in orde.
La empresa ha respondido
Had einde van de middag zinken uitlopen nodig, rond 4u smiddags. Naar hun gebeld, zouden het dezelfde dag versturen als ik besteld had via de webshop. Volgende dag geleverd! Top service en aanrader.
La empresa ha respondido
Online webshop voor EPDM dakbedekking en toebehoren Dakenmarkt.nl is een professionele bouwmarkt en online webwinkel voor particulieren en bedrijven die een goed en duurzaam dak willen maken. Wij leveren een compleet en gunstig geprijsd assortiment met EPDM dakbedekking, bitumen dakbedekking, vele soorten isolatie, dakafwerkingsmaterialen en daktoebehoren. Wij leveren uitsluitend professionele materialen voorzien van de benodigde keurmerken.
Helmkamp 46C, 7091HR, Dinxperlo, Holanda
Snelle levering en zeer tevreden over materiaal
Niet de juiste combinatie aan spullen besteld. Werd gelijk gebeld of dit correct was. Op advies van Dakenmarkt aangepast en had binnen 24 uur het verschil in prijs alweer op de rekening staan. Top bedrijf!
Snel en correct geleverd. Goede prijs t.a.v. de concurrentie.

Respuesta de Dakenmarkt
Het reparatie set is snel en netjes geleverd.
En je wordt op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling. Helemaal top.

Respuesta de Dakenmarkt
Ik had een dakdoorvoer met bitumen manchet besteld, maar er één ontvangen met PVC manchet. Contact opgenomen en eigenlijk was dezelfde dag nog het goede product opgestuurd. In het nieuwe pakket zat meteen een retouretiket om het verkeerde product terug te sturen. Waar gewerkt wordt kunnen fouten gemaakt worden. Het belangrijkste is dat het goed wordt opgelost en dat werd het. Top. Zal er zeker weer willen bestellen.

Respuesta de Dakenmarkt
Het bedrijf heeft ons echt top geholpen met het uitzoeken van de juiste montagesystemen voor het betreffende dak. Toen ik zelf per ongelijk het verkeerde had besteld werd er zsm de juiste bezorgd zodat ik verder kon bij de klant. Helemaal top!

Respuesta de Dakenmarkt
Goede telefonische bereikbaarheid en goed geholpen.
Volgende dag het bestelde al in huis.

Respuesta de Dakenmarkt
Het bestelde materiaal lag klaar om opgehaald te worden zoals afgesproken. Goede service als altijd

Respuesta de Dakenmarkt
Duidelijke omschrijving en snel geleverd voor een goede prijs.

Respuesta de Dakenmarkt
Más información sobre otros tipos de reseñas.