Super goed geholpen bij lekkage dak. Hadden eerst een noodoplossing gemaakt vanwege dat er nog meer regen kwam,gelukkig had dat geholpen. Nu vandaag netjes het lood vervangen. Yassin en Mirza bedan... Ver más
Jongens hebben uitstekend werk geleverd! De medewerkers waren stipt op tijd en begonnen direct aan de werkzaamheden. Ze namen me gedurende het hele proces mee door duidelijke uitleg en het make... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Als u een dakproject overweegt, is het kiezen van de juiste partner essentieel voor een duurzaam en kwalitatief resultaat. Dakkampioenen biedt een reeks voordelen die het de ideale keuze maken voor iedereen die waarde hecht aan vakmanschap en betrouwbaarheid. Waarom zou u kiezen voor Dakkampioenen? Allereerst hebben wij jarenlange ervaring en expertise in dakrenovatie, onderhoud en installatie. Dit betekent dat je kunt rekenen op een team dat de kneepjes van het vak kent. Wij hebben door de jaren heen veel verschillende dakprojecten succesvol afgerond, wat ons de nodige kennis en vaardigheden heeft opgeleverd om zelfs de meest complexe daken aan te pakken. Dakkampioenen uitsluitend met hoogwaardige materialen. Een goed dak moet bestand zijn tegen de tand des tijds, zeker in een land als Nederland waar het weer onvoorspelbaar kan zijn. Door te kiezen voor duurzame en weerbestendige materialen, zorgen ze ervoor dat uw dak jaren meegaat zonder grote problemen. Een andere belangrijke reden is onze vakmanschap. De professionals van Dakkampioenen werken nauwkeurig en met oog voor detail, wat leidt tot een esthetisch mooi en functioneel dak. Wij zorgen ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt afgewerkt, zodat u niet alleen een stevig maar ook een aantrekkelijk dak hebt. Daarnaast bieden wij uitgebreide garanties. Of het nu gaat om de materialen of de uitvoering, bij Dakkampioenen krijg je garantie op het werk. Dit geeft je extra zekerheid dat eventuele problemen vlot en zonder extra kosten worden opgelost. Ten slotte staat persoonlijke service centraal. Dakkampioenen luistert naar uw wensen en behoeften, en werkt samen met u aan een oplossing op maat. Kortom, voor duurzaamheid, vakmanschap en service kiest u voor Dakkampioenen!
Corkstraat 46, 3047 AC, Rotterdam, Holanda
- 0850602265
- info@dakkampioenen.nl
- dakkampioenen.nl
Daklekkage
Super goed geholpen bij lekkage dak.
Nu vandaag netjes het lood vervangen.
Yassin en Mirza bedankt ik ben heel blij met jullie geweest voor jullie een dikke 10!
Dak Kampioenen, echte aanrader!
De mannen van Dak Kampioenen hebben super mooi werk geleverd, zowel met de reparatie van ons pannendak, als ook nieuwe bitumen op de platte daken van onze garage en keukenuitbouw. Ze komen alle afspraken secuur na, zijn zeer netjes in de omgang en ze werken hard door voor een mooi resultaat. Wij zijn zeer tevreden en raden Dak Kampioenen van harte aan!
Zeer vriendelijke en zeer ervaren…
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af! Gedurende het project word in meegenomen in het proces aan de hand van o.a foto’s. Zeer fijn! Al met al een goed en betrouwbaar bedrijf.
Goed en vakkundig alles aan mijn dak…
Goed en vakkundig alles aan mijn dak gerepareerd. Van het probleem tot de oplossing alles netjes in overleg gedaan dus geen onverwachte kosten gehad.
Nette vakmensen!
Dakrenovatie
Hele dakrenovatie laten uitvoeren door de dakkampioenen en zeer tevreden met het resultaat en hoe de werkzaamheden zijn verlopen. De communicatie gaat goed, ze werken snel en hard!

Prettige ervaring
Mijn ervaring met dakampioenen was zeer positief.
De dakdekkers waren er op het afgesproken tijdstip, en de werkzaamheden zijn allemaal goed verlopen, en mijn dak ziet er weer tiptop uit blij mee bedankt !

Last van lekkage
Last van lekkage, de Dakkampioenen kwamen snel langs met een goede oplossing. Ze hebben heel netjes werk afgeleverd. Zeer tevreden, echt een aanrader!!

Respuesta de Dakkampioenen
De jongens van Dakkampioenen zijn…
De jongens van Dakkampioenen zijn uiterst vriendelijk en meedenkend. Ze gaan professioneel en secuur te werk.
Ze zijn eerlijk en transparant. Ook komen zij netjes hun afspraken na.

Its a nice thing
Professionaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid
Als je een dakdekker zoekt die professioneel, betrouwbaar en vakbekwaam is, dan is Dakkampioen uiteraard de beste keuze. Ze hebben niet alleen hun werk uitstekend gedaan, maar hun klantgerichte benadering en nazorg maken het totaalplaatje compleet. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn dak in goede handen wil geven! Professionaliteit en klantgerichtheid gaat boven alles.

Respuesta de Dakkampioenen
Jongens hebben uitstekend werk…
Jongens hebben uitstekend werk geleverd!
De medewerkers waren stipt op tijd en begonnen direct aan de werkzaamheden. Ze namen me gedurende het hele proces mee door duidelijke uitleg en het maken van foto’s van voor, tijdens en na de werkzaamheden. Bij elke foto kreeg ik een heldere toelichting over wat er zou gebeuren, wat enorm geruststellend was. Professioneel, transparant en vriendelijk. Zeker een aanrader!

Goed bedrijf
Goed bedrijf! Heren waren aardig en hebben goed werk verricht. Aanrader!

Respuesta de Dakkampioenen
Dak kampioenen hebben ons netjes…
Dak kampioenen hebben ons netjes geholpen. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

Respuesta de Dakkampioenen
Duidelijkheid na screening van het…
Duidelijkheid na screening van het probleem en direct met oplossing gekomen.

Respuesta de Dakkampioenen
Fijne communicatie met de heren van Dak…
Fijne communicatie met de heren van Dak Kampioenen.

Respuesta de Dakkampioenen
Snel hebben deze mannen onze probleem…
Snel hebben deze mannen onze probleem op het dak weten op te lossen. Aanraders !!

Respuesta de Dakkampioenen
Zeer snelle en goeie levering
Zeer snelle en goeie levering, de heren hebben me goed geholpen en de cominucatie liep ook top zeker een aanrader!

Respuesta de Dakkampioenen
Supper goeie ervaring is nestjes…
Supper goeie ervaring is nestjes gemaakt niks is scheef
en alles is top

Keurig volgens afspraak!
Keurig volgens afspraak!
Dak prima gemaakt, natuurlijk zelf niet het dak opgeklommen maar de heren hebben foto’s gemaakt en deze getoond.
Fijne communicatie, thanks heren

Respuesta de Dakkampioenen
Más información sobre otros tipos de reseñas.